Bu tip soruları sakıncalı buluyorum özellikle sitenin yaş ortalaması çok küçük olduğu için sert erkeği ideal erkek sanma yanılgısına çok çabuk kapılabiliyorlar.
Keşke sorunun altına biraz detay yazarak algıları biraz olsun değiştirme rolü üstlenseydiniz.
Neyse dilim döndüğünce biraz bu konu hakkında yazmak istiyorum.
Öncelikle neden kadınlar sert erkeğe yöneliyor?
Ya da erkekeğe toplumda biçilen rol ne bunları iyi kavramak lazım...
Toplumumuzda erkeklerin elinden bir çok duygu alınmış karakter olarak güçlü, sağlam ve ne olursa olsun ağlamayan bir erkek rolü biçilmiş durumda...
Erkekler de bu röle ister istemez giriyor kimi kadınlar böyle erkek seviyor diye kendi benliğini unutuyor ve kişilik karmaşası içimde gel git yaşıyor kimisi de sertliği kabalık ya da maçoluğu kabadayılık olarak görerek TV den fırlamış gibi rol kesiyor.☺️
Kadınlar da doğru erkek modeli olarak sevgilisine sert davranan, duygularını açık açık ifade edemeyen sahiplenici, koruyucu erkek modelini doğru erkek olarak görmeye başlıyor...
Yeri gelmişken bir yanılgıya daha parmak basmak lazım, sert erkek ya da maço erkek diyelim adına fark etmez.
Çoğu kadın bu erkeklerin yatakta inanılmaz derecede iyi olduklarına kendini inandırıyor. Yok arkadaşlar böyle bir şey akla mantığa aykırı, cinsellik apayrı bir olay kimin içinden Johnny Sins çıkar orası belli olmuyor,😉 bu düşünceler içinde olan kadınların bir çoğu da hayal kırıklığı yaşıyor.
Zeki ve akıllı kadın araştırma yapan kadındır ve bir çok şeye hakimdir onları ayrı bir kenara alarak devam ediyorum.
Hayatı boyunca tek başına başarılı olamamış korumasız kadınlar, bir erkeğin himayesi altında girerek hayatına devam etmek istiyor. Çünkü bu kalıplaşmış gerçeklerin etkisi altında ona destek olacak koruyacak arkasında dağ gibi sağlam erkeğin maço ya da sizin tabirinizle sert erkek olması gerektiği inancı hakim...
Ama maalesef gerçekler asla böyle olmuyor kıskanç ve özgüvensiz olan çakma sertler kadını eve hapsediyor gelişimi ve ilerlemesini de asla izin vermiyor çünkü kendini geliştirdiğin de kadının gözü açılacak ve ilk değişimine de sevgilisi ya da eşinden başlayacaktır. 😉
Site de dikkati mi çekiyor yi ve efendi olduğuna iddia eden bir çok erkek sırf kadınlar bu tip erkekleri seçiyor diye kendine rol seçme derdinde, bu yanlış algıya yıkacak yine KADINLARDIR...
Devir centilmenlik devri diyerek gereken ilgi ve alakayı sert, egoist ve kaba erkekten alıp, kibar ve centilmen erkeklere verme zamanı geldi de geçiyor bile ☺️00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu kendine değer vermeyen, ayakları üzerinde duramayan, mütemadiyen öz güvensiz kadınların tercihidir. Şahsen, kendini geliştirmiş kadın bireyin -sadece eğitimsel açıdan değil hayat perspektifi geniş ve yaşam felsefesi bilen, kendini iyi ifade eden- maço tiplerden irrite olduğunu düşünüyorum. Bir erkeğin veya kadının sert değil, aklını kullanabilen kişi olması gereklidir. Bazı kadınlar var, söz konusu kadınlar olduğu için soruda da belirtildiği üzere -kadınlar diyerek belirtiyorum cinsiyetçilik söz konusu değil- erkeğim benden güçlü olsun, erkeğim beni korusun, boyu bilmem kaç metre olsun benimle aynı boyda bile olmasın bir sürü saçma sapan cinsiyetçilik rolleri sunuyorlar. Onlara göre erkek sert olmalı, yeri gelince şiddet uygulamalı. Çünkü, bazıları kendilerine kibar davranılmasını -toplumumuzda maalesef böyle- zayıflık görüyor. Evrimsel açıya girersek psikolojik skalada, avcı toplayıcı dönemlerinde içgüdüsel güç elbette önemliydi. O zamanın kadını mağarasını korurken erkeğinin de avlanması ve güçlü olması elzemdi. Fakat zaman içinde evrim sürekli hızlandı, toplumsal yaşantımız değişti. Mağaralarımızda yaşayıp avlanmıyoruz. Sert yaklaşıp kendi kişilik haklarının çiğnenmesine müsaade gösteren kadın kendini önemsemiyordur net. Eşitiz hepimiz. Ne erkek kadından üstün ne de kadın erkekten. Fiziğimiz dışında hiçbir ayrışmamız yok. Özgürlükler de aynı. Basit ama önemli bir özetle; küfre, fiziki şiddet başta olmak üzere her türlü şiddet ve aşağılamaya dayalı tipleri benimseyen bir kadın kendini hiçe saymayı da edinimleri arasına almıştır. Kendi düşen ağlamaz.
32 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen hoşlanmam nefret ederim kavga mi edicem sürekli bir de başlarım öyle ise. Bana naiff zarif adam. Lazim
31 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
maço tarzında değil de biraz sert mizaçlı erkekler çekici geliyor güçlü görünüyor cezbeden bu sanırım
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılRahat bir tarafımıza batıyor bence o yüzden. :)
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Sert erkek daha ciddi gelebiliyor
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir kadın yapmacık erkeği sevmezde ondan gadası
10 Yorumla Cinsiyeti fark etmiyor bu olayın kendimize kötü davrananı istiyoruz çünkü insanda hep elde etme dürtüsü ağır basar. Sevgi sanırsın ancak yalnızca elde etme dürtüsüdür.
80 Yorumla
+1 yılÇok fazla cinsellik düşünen libidosu yüksek kadınlar sert davranan erkek sever, sert erkeğin yatakta sert olduğunu sandıkları için.
Oysa bu hayvani bir içgüdü. Vahşi Belgeselleri fazla izliyorlar.
Efendi bir erkekte yatakta kaplan olur.
Ama onlar sert erkek= yatakta kaplan olan erkek olarak düşünüyorlar.
Sürekli cinsel hayatı olan kızlar asla iyi bir erkekle gezmezler, çünkü onların istediği şeyi sert davranan erkekler veriyor onlara, yani cinsellik. O kadınlar kendisine değer verilmesini değil, sekse davet edilmeyi seviyor.
Zaten doğru düzgün kadınlar efendi erkekleri seçer sever ve onlarla evlenir.11 Yorumla- +1 yıl
+ Yatakta sert seks vb. cinsellik sevmek seçimdir, ancak seks için kötü huylu bir erkeği seçmek karaktersizlik.
Sertlik ayarında güzeldir. İnsanda her şey olmalı. Yumuşak da olmalı yeri geldiğinde ama bu sertliği hödüklük zannetmemeli insan. Kadınların buna olan ilgisi de erkeksi görünümden kaynaklı sanırım.
70 Yorumla
+1 yılÇünkü sert seviyorlar 😄😄😂 ilk başta erkek dediğin elini masaya vurduğu zaman şunu yapar bunu yapar falan gibisinden konuşuyorlar sert erkeğim benim derler maço sevdiklerini söylerler ama iş ciddiye bindikten sonra aynı eve girdikten sonra iş değişir ondan sonra da alo 155 sert erkeğim beni duvardan duvara vuruyor 🤷😏
75 Yorumla- +1 yıl
İstisnalar hariç tabiiki✌️😉
- +1 yıl
Tam benim yazmak istedigim sey sonra kadinlarimiz oluyo diye eylem yapiyolar sevgiliyken nefes aldirmayan adam evlenince yasatirmi be bosanirsan olum bosanmassan olum kizlarimizda bunu macoluk saniyo maco erkek kadini dovmez kisitlamaz herdaim yaninda olur her derdine kosar kimseye muhtac etmez benim macolukdan anladigm bu
- +1 yıl
@aqua4107 olması gerekn o zaten benimde maço dediğimde aklıma bu gelir ama balık baştan kokar abi başta neyse sonda da odur!
- +1 yıl
@aqua4107 ✌️✌️
Kadınlar elde edilmesi zor, karakter ve kişilik olarak gerçek görünümlü sahte erkeklerin peşinden koşarken, kolay lokma gördükleri, saygılı ve dürüst erkekleri pasif olarak değerlendirip yaklaşmıyorlar bile. Ama başlarına bi olay gelince o tenezzül bile etmedikleri erkeklerle dertleşmeye gelirler...
32 Yorumla- +1 yıl
Tenezzül etmedikleri erkeklerden biri de sensin gibi geldi bana 🤔😅
Sert ama neye göre sert, kaba mı yoksa soğuk tavırlı mı? Soğukluk ve biraz gizemlilik kişiye göre değişebiliyor ve çekici gelebiliyor bana; ama kaba ve sert davranan biri söylelenin aksine çok itici, kibirli gelir ve soğumama sebep olur. Erkekler eğer kızlar genelde öyle erkekleri seviyor denildiği için kaba oluyorsanız olmayın bence bana göre ve çevremdekilere göre; yerine göre hem tatlı, iyimser, sakin ve nazik yerine göre yani sinirlendiğinde veya birşey olduğunda da soğuk ve sert durabilen biri çekicidir.
40 Yorumla
+1 yılUmursamaz tavırlar kadınların hep ilgisini çekiyor evet bunu biliyorum ama ben bunu yapamıyorum ben Romantik biri olduğum için bana göre değil
43 Yorumla- +1 yıl
Bir tavsiye vereyim; canın nasıl romantik davranmak istiyorsa öyle yap, doğal ol yaptığın kadar
Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. Kadınlar hayvan gibi davranan erkekleri seçiyor bunun nedeni erkek dediğin böyle olur vurur kırar döker gibi ama özür kelimesini bilmezler sonra 3. sayfalarda kadın cinayetleri okumaya devam ederiz kadınlar böyle adamları seçtiği ve ödüllendirdiği sürece hiç durmayacak bir yaradır kadına şiddet
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi tutup kolundan kendine çekip karizmatik bir ses tonuyla benimsin ya da gitme gibi bi kelime söyleyip dudağa yapışan tipler mi bu sertten kasıt ☺️ eğer öyleyse hastasıyız onların... Ama hayvanlık edenlerse sertlikten kasıt, onlar şeytana yakın bizden uzak olsunlar...
52 Yorumla- +1 yıl
Tuttumm
- +1 yıl
O da sert erkek işte seni cinsellik olarak görüyor dudak meme olarak.. hastası olduğun şey bu
+1 yılKadınlar sert erkeğe niyet eder, centilmen erkeğe niyet eder, yakışıklı, uzun boylu erkeğe niyet eder, paralı erkeğe niyet eder ancak genellikle goygoycuların eline düşer. goygoycular kadınların niyetlerini bilir ve onları hayallerde yaşatır. çoğu kadın gerçek dünyada olmadığını anladığında iş işten çoktan geçmiştir.
10 Yorumla
+1 yılCunki yönetilme ic güdüsüyle geliyorsunuz bu günümüze simdi bu algi kırılmak isteniyo yeni cagda kadının kendini yönetebilecek kapasitede olduğunu hayata döküyorlar şahsende öyleler herseyi yapabilirler ama ic gudusel olarak yonetilmek sahiplenilmek ister onuda sert tavırlı erkekleri daha yatkın bulurlar
10 YorumlaŞöyle ki, güç erkeğe zariflik kadına yakışıyor. Erkek güçlü olduğunu kadına onun duygularını okşayarak gösterdiğinde, bu tabii ki o kadını mutlu ediyor. Bu güçlü olma hali höt söt demek de değil. Bazıları sertliği vahşi olmak sanıyor. Ayarında sertlik her kadının hoşuna gider. Yeter ki kadın bu sertliğin onun iyiliği için olduğunu bilsin.
10 Yorumla
+1 yılBen sert davranan erkeklerden hoşlanmadim hic genelde beni güldüren mutlu eden anlayışlı kibar ve zeki erkekler beni kendine cekmisdir hani tipi onemli degil cok fazla ama yine de her insan bakimli olmali ama konusurken saatlerce sıkılmadan zekası ve bilgisiyle guzel uslubuyla
saatlerce sıkilmadan dinlettiren erkekler hosuma gider biraz da kafa dengiyse mükemmel yani 😂10 Yorumla
+1 yılKadınlar güçlü profili sever ondan, yeter ki bir kadına el kaldırmasın da o adam dedikleri.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVallahi ne yazık ki çok doğru, burada sohbet etmek istediğim güzel kadınlar oluyor. Medenice sohbet edebilir miyiz bir sakıncası yoksa diyorum, nazikçe. Direk red yiyorum, ama davar gibi küfürlü konuşunca, hem ona hem de genel olarak küfürlü. Konuşmak istiyorlar.
10 Yorumla
+1 yılKadın'lar derken.. genelleme yapma bence sanmıyorum bu tarz adamlardan 'her kadın' hoşlanmaz.. Var ise de sahip çıkan koruyan erkeksi tavır olarak algılıyorlardır..
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi çünkü, herşeye gülen erkekler biraz daha çocuksu kişilik gibi duruyor ama ciddiler daha ağır duruyor ondan, çünkü sert ve ciddi olan erkekler dışarıya sert olasa sevdiğine, kibar ve ılımlı yaklaşır
24 Yorumla- +1 yıl
Senin fikrin
- +1 yıl
❄️👍
+1 yılTabi her kadının değil. Bazı kadınlar mazoşist ruhlu olduğu için sonra televizyonlarda öldürülen kadınların takıldığı erkekleri görüyorum hep bu resimde ki ayı gibi. Severken bile insan olanı sevin, ayı olanını değil. Canınız kurtulur en azından
10 Yorumlabenim için kibar erkekler her zaman bir adım öndedir
60 YorumlaGereksiz sert yapan kıro erkeği seven, dağdaki ayıyı da sever. Yerinde ve dozundaysa kendi tercihidir, bilemem.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kaliteli kadınlar hoşlanmıyor kezbanlar veya ergenler ilk etapta serserilik hareketleri aşk sanabiliyor
30 Yorumla
+1 yılKendinden emin, cesur ve iddialı adamlar çekici geliyor hatta belli nebze tipin bile önüne geçiyor bu tavırlar.
30 Yorumla
+1 yılÖteki türkü erkek kılıbık totoş gibi geliyo
Sert erkek seni korur arkanda durur severse sağlam sever bilirsin yanında adam var
Öteki ne öyle cücük gibi alcan tokatlıyıcan
Sert erkek demek de döven erkek demek değil
Kısıtlayan vuran kuran erkek demek değil bunu da ayırt etmek için zeka gerekiyor10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılsertlik degil aslında güç :)
gücü güçlüyü sever:)
çünkü her kadın sahip çıkılmak korunmak istemekden ziyade gücü yönlendirmek ya da kullanmak ister :)))
hepsi bu10 Yorumla İnsanın doğası gereği bence. Erkek güçlüdür, sesi daha kalındır, boyu daha uzundur daha yapılıdır. Daha mantıksaldır. Kadın da narin ve daha duygusaldır. İki zıt olan şey birbirini daha çok çeker. Kadın fazla duygusal olursa erkeğin o sertliği kadında daha fazla cazibe uyandırır. Ben yumuşak erkek sevmem mesela. Seven kadında görmedim
10 Yorumla
+1 yılÖyle bi sey olduğunu düşünmüyorum.
"Eğer erkek olarak fark yaratmak istiyorsanız nazik olun, pek yarış yok o kulvarda." diyor Frida Kahlo 🌸.10 YorumlaBak mesela hani diyolarya ben badboy seviyorum yaa ağzıma sıçsın falan işte o kadınlar şiddete maruz kaldığında ya da öldürüldüğünde gram üzülmüyorum kendi kaderini kendisi belirliyo çünkü
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir genelikle bu konu bi çoğu sert erkeklere ilgisi var evet ama ben hoş bulmuyorum nedense efendi ve nazik male yandanım
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soruyu sana sorduran hangi numune kadın oldu acaba?
70 YorumlaValla hiç bilmiyorum Sebepsiz yere baEn hoşumuza gidebilir ama bazen olmadık beklenmedik küfürlere edebiliriz 🤭
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. Sonrada tekme tokat dayak yiyince veryansın ediyorlar... Nerde it kopuk sapık var onun peşindeler... Sonuç mu... Her gün 3. sayfa haberlerinde ler
20 YorumlaBaskın ve otoriter erkek erkek kadınlarca seviliyor ise beni neden sert olduğum konusunda eleştiriyorlar?
20 YorumlaÇoğul konuşmayın beee ben hoşlanmıyorum o ne kro gibi
30 Yorumla
+1 yılKadindan kadina degisiyor sert ve ciddi erkek bence bir adim ondedir
30 Yorumla
+1 yılÇok da sert tavırlı olması hoşuma gitmez. O ayarı iyi tutturması gerek..
30 YorumlaKim karar verdi buna
hayatım boyunca ince ruhlu efendi insanları sevmişimdir kadın ya da erkek fark etmez10 Yorumla
+1 yılBir kadın reddedilmeyi kabul edilemez. O yüzden onlara sert davranış gösteren erkekler, daha cazip gelir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Onu bir türlü çözemedim ki ama bu hoşlanma bana göre hayvan sevmekten ileri geliyor... Dayak yiyor ve bıçaklanıyor ama şikayet etmiyor.
10 YorumlaZıt kutup meselesi genel itibari ile kadınlar daha duygusal naif olduğu için bunu zitlikla tamamliyoruz aynı sekilde de erkekler içinde geçerli
10 YorumlaKadınlar her zaman sert olsun ama romantik olsun diye olmayacağın peşinden giderler ümitcan örneği gibi
10 Yorumlaİllaki vardır böyle seven ama genel olarak düşünürsek bence doğru değil kadınlar sert kaba erkeklerden hoşlanmaz
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ben kibar ve naif erkekleri begeniyorum, hassasim zaten sertlik bana gore degil
29 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Yorumlarda bir kız çünkü malız demiş mdjdjd olabülü
20 YorumlaO görüntünün altında yatan kediyi görüyoruz da ondan
20 Yorumla
+1 yılAllah aşkına gücü otoritesi olmasa erkekten ne alacaksın? Hiç bir şey.
20 YorumlaSelam, doğası gereği sert erkekleri çekici buluyorlar doğal bi durum.
20 Yorumla
+1 yılAdam birde yakışıklı ve kaslı sic.. Sn agzima 😂😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Omu yakışıklı
+1 yılKadinlar duygusalda sexdede yonetilip sert.. ismeyi sevdiginden
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılSebebini bilmiyorum ama sonra zırlıyorlar bu neden böyle diye hdjsjdnznd
12 Yorumla- +1 yıl
Çünkü öyle oluyor çok gördüm etrafimda 😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu bende anlamıyorum Ece acaba sende biliyorsan bunun cevabını anlat bana😄
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılmaskulenlik belirtisi , cazibe göstergesi fakat dozunda ol mali
10 Yorumla Benim hiç hoşuma gitmez beyefendi erkekleri çok cool bulurum
10 YorumlaBir zaman sonra öldürülmek istemiyoruz diyebilmek için sanırım.
10 Yorumla
+1 yılSonradan niye şiddet ediyorlar diyorlar sonuda böyle olur
10 YorumlaDoğası gereği fazla testestoron olan erkek çekici olduğu için belkide ; )
10 YorumlaCiddi oluyor erkek dediğin zaten sert olucak cıvık değil
10 Yorumlayahu sert yaklaşan erkeği sevmek nedir sonrasını çok iyi biliyoruz. Ben hiç sevmiyorum şahsen 🤦♀️
10 Yorumla- Devamını Gör (134)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat