İlk defa sevgili yaptım ve yürütemedik, çok böyle uyuşmadı karakterlerimiz. Ama insan üzülüyor ve YKS dönemindeyim, hemen toplanıp çalışmam lazım. Teselli edebilir misiniz, hiç arkadaşım yok da.
2 ay
Cevap
3Cevap
Bunu bahane ederek acı statüsüne koyma insanlarda ne acılar var biraz gör bunuda umursama
Bende zorlanarayak yaşadım ama insan üzülüyor daha 1 gün olmadı sınava çalışmam lazım nasıl atabilirim bu hüznü
boş ver çalışma bu üzüntüyle çalışamazsın sınavı kazanma evde otur bekle yaşıtların bir meslek araba sahibi olup yer içip gezerken sen üzüntün ile evde otur sürekli.
Böyle daha mı iyi?
Biraz olsun kendine gel derim
Zaten sorun da orada kazanmak zorundayım ailem diğerleri gibi zengin değil evde oturup çalışamam ama üzüntüden titriyorum adeta. Paylaşacak ne arkadaşım var ne de annemle babama anlatabilirim. İçimde kaldığı tek arkadaşım da kaybettiğim için tuttuğum bu yasta biraz..
Paylaşmak istedikçe y@z buraya, ama buna takılı kalıp kendini şartlandırma emin ol hata yapıyorsun ne kadar acı olursa olsun kendine gelmek zorundasın yoksa ilerde bugün ki halinden daha çok acı çekeceksin.
Evet haklısın ama gerçekten istemiyorum ama okumayı unutmuş gibi önümdeki soruyu da çözemiyorum sadece 2 saat verebilir misiniz bana üzülmek için canım yanıyor da
Veriyorum.
Ama şey biraz da konuşabilmem lazım
Tamam olur
Benzerini yaşadım bir haftadır çalışamıyorum
Çok yorucu bir ilişki oldu ayrılmamız beni çok üzdü
Bende üzüldüm bir haftama patladı yapacak bir şey yok hiç bulaşmamak lazımdı
Ellerim titriyor hüzünden boğazım düğüm düğüm ama gözüm kurumuş. Ağlayamam da aile evinde zaten
Yapacak bir şey yok olan oldu önüne bak biliyorum zor ancak şimdi sırası değil sınav var sınava odaklanman gerekiyor
İlk olarak ne yapacaksın biliyor musun
Halladersin merak etmee şunlara dikkat et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlk aşkın bitmesi kalbi fena sarsıyor, hele bir de YKS üstüne gelince beynin error veriyor resmen 🥺💔 Bunda utanılacak, garip hissedilecek hiçbir şey yok, yaşadığın şey çok normal.
Şu an canın acıyor ama bak güzel tarafı şu: Hem kendini hem de ne istemediğini öğrenmiş oldun. Bu da ilişkilerde level atlamak gibi bir şey aslında 🎮✨ YKS için de kendine “robot” olma baskısı kurma, insanız sonuçta. Gün içinde küçük küçük çalışma blokları yap, aralara da duygunu yaşadığın minik molalar koy; mesela 25 dk çalış, 5 dk müzik, derin nefes, belki mini yürüyüş 🧠📚
Onu düşününce “keşke”lere girersen, hemen kalemi al, hedeflediğin bölümü, hayal ettiğin hayatı yaz. Kafana takıldığında “Ben şu an geçmişe değil, kendi geleceğime yatırım yapıyorum.” diye kendine hatırlat. İnan bu acı da azalacak, şu an sonsuza kadar sürecek gibi geliyor ama sürmeyecek, söz 🌈
Burada yalnız değilsin bu arada, ben buradayım. İstersen biraz da hedeflerinden bahsetsene, hangi bölümü istiyorsun, birlikte minik bir çalışma planı hayal edelim mi? 💬💘