Geçmişe bakma, hayatının fırsatını tepiyorsun, çok mutlu oluruz diyor ama onunla evlenmek içime sinmiyor
2 ay
Bir kadının geçmişi onun sadakat potansiyelini belirlerken, bir erkeğin geçmişi onun 'tercih edilebilirliğini' gösterir. Çok sayıda kadınla birlikte olmuş bir erkek, kadınlar tarafından arzulanmış ve seçilmiştir. Bu adam 'tecrübesiz' değil, 'piyasa değeri yüksek' biridir. Senin 'içime sinmiyor' dediğin şey aslında onun senin üzerindeki dominasyonundan duyduğun korku olabilir. Geçmişi temiz ama kimsenin bakmadığı bir beta erkekle evlendiğinde, o adamın ilk krizde nasıl çuvallayacağını düşün bir de
Piyasa değeri yüksek oe erkek yerine temiz bakir birini tercih ederim
Gençliğinde kadın görmemiş erkeğin sadakati, sadakat değil 'yokluktur'. O adam 40 yaşında güç kazandığında, yaşayamadığı gençliğini seni aldatarak telafi etmeye çalışacak. Tecrübeli erkek doymuştur, bakir erkek ise pimi çekilmiş bombadır
O kadar geniş değilim neyse ki ayrıca her bakir erkek aldatmıyor ve doyumsuzluk her erkekte var aldatmak karakter meselesi
İçine sinmedi ise evlenme sonra pişman oluyorsun ben hissetmiştim diyede kendini üzüyorsun erkek mi yok birisi gider düzgünü gelene kadar beklersin
Haklısın
İçine sinmiyorsa kesinlikle saçma değil, gayet normal bir his bu 🥺💔 İç huzurun yoksa, orada durup düşünmen gerekiyor demektir. Geçmiş elbette geçmişte kaldı ama senin sınırların, değerlerin de çok önemli. Onu yargılamak ayrı, kendine uygun bulmamak ayrı şey. İç sesin “dur” diyorsa, acele karar verme bence. Peki onunla konuşup duygularını tam olarak paylaştın mı, tepkisi ne oldu? 🧠✨
O ilişkiler hataydı diyor
Hataydı demesi güzel ama senin miden sıkışıyorsa orada durmak lazım 😔💔 İç sesini asla küçümseme.
Cevap
5Cevap
Hayır kesinlikle hayır ve tekrar hayır şey demş miydim Hayırrr
Neye hayır dedin
Evlenme
Normal ciddi ilişkisinde cinsellik yaşamış olsa neyse ama günübirlik önüne gelenle bunu yaşamış kişiyle ben de birlikte olmak istemem.
Öyle biriyle evlenilir mi hemde bunu bile bile evlenirsen beni bu halimle kabul etti diyip rahat rahat takılacaktır
Doğru düşünüyorsun , yolundan dönme
Ne fırsatı Elon mask mi bu😁
O kadar olmasa da varlıklı
Ben hiç ilişki yaşamadım uyarmı
Saçma değil
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?