Erkeklerin kalbi var mı, kalp yerine ne taşıyorlar?

Çoğu erkeğin aşk yaşama şekli sadece öpmek falan filandan mı ibaret, kalpleri yerine sanki başka yerleriyle mi aşk yaşıyorlar?
19 Nisan 2026
Erkeklerin kalbi var mı, kalp yerine ne taşıyorlar?

Çoğu erkeğin aşk yaşama şekli sadece öpmek falan filandan mı ibaret, kalpleri yerine sanki başka yerleriyle mi aşk yaşıyorlar?
19 Nisan 2026
Kadınların kalbi yok. gerçekten sevene değil karaktersiz olana gidiyorlar gerçekten emek verene değil kendisini kullanana gidiyorlar. gerçekten düşünene değil kendisini hiç takmayanın peşinden gidiyorlar. doğal seçilim diyorum ama umarım bir gün anlayabilirler.
Sevgilime o kadar iyi olmama rağmen terk etti beni asıl kalbi olmayan sizsiniz onun için o kadar şey yaptım 3 sene emek ettim o mutlu olsun ilişkimiz iyi geçsin kavga dövüş olmasın diye her şey gönlünce oldu ona hep iyi şeyler söyledim nazik oldum en ufak kötü tutumum olmadı ailesi bile üzüldü bana yaptıklarına en sonunda da terk etti sizce hata var mı sırf tatlı seviyor diye tatlı yapmayı öğrendim çeşit çeşit
İste bu yaşlarda sizi kırıyor manyak biri sonra kalpsiz oluyorsunuz
Ondan başka kimseye öyle olamıyorum bir başkasına gidebileceğimi sanmıyorum ona cidden dünyadaki tek kadın gibi hissettirdim hasta olunca ailesi evde değildi şehir dışından gelip baktım ama sonra ortada bırakılan yşne ben oldum içim çok acıyor çok ağladım unutamam onu her şey tatsız geliyor ilk aşkım ve ilk sevgilimdi benim
Son aşk unutulmaz olur. Emin ol unutcaksin ve gececek
3 sene boyunca her gün beraberdik desem yeridir nadiren ayrı kaldık işim oldu aile ziyareti falan o kadar şeyi nasıl unutucam ben artık evleneceğim kişi diye düşünmüştüm sonuçta 3 yıl dile kolay ama çok dolu geçti bir el sallasa yaptığı her şeyi unuturum çok gurursuz ve aciz biriyim ilk aşkıma çok bağlıyım zaten başka da olmadı ki olursa bile asla onun gibi olamaz giderken sadece kendisi gitmedi benden de bir şeyler aldı
Erkeklerin kalbi varda kadınlar kalpsizleri tercih ediyor.
Neyse zamanın akışına bırakmak gerekir
şu an ki devrin insanları bir tuhaf anlamak zor
Sizin için öyle fikirler aynı olacak değil.. şans işi bu işler
Size bol şans demek a sosyal birisin buraya kadar düşmüşsün
Ben burayı 13,14 yıldır keyif için kullanıyorum. Bazen aktif olurum bazen aylarca kullanmam. Benim nasıl biri olduğum seni ilgilendirmez.
Buraya düşmüşsün demek neyin kafası. Burası düşülecek kötü bir yer değil. Senin burada işin ne ona kalırsak. Bide hiçbir paylaşımın yok gelmişsin sadece bana cevap veriyosun. Kim bilir kimsin
Reel gibisi var mı burada çevresinde ve asosyal olduğu için gelen çok güzel aklına yorma koca olan
Ben buraya yeni üye oldum. beni asosyal olduğumu göstermez. gerçekten kendinize bakın
Siz iğneyi kendinize batirmayip başkalarına batirmaktan vazgeçin
Üste çıkacak yer aramayin. Aklı başında insanin burada ne işi olur. sizde tipinize is olmadığı belli oluyor
Sizden gelecek insanlık allah'tan geksin
Ne sapığı saçma sapan konuşma canım
Çoğu erkeğin kalbi olduğuna inanmiyorum. O kadar merhametsizki bazısı. Gördükce erkek nefreti doğuyor içime. O kadar rahat yalan konuşuyorlarki. Hiç ALLAH korkusu yok bazısında.
Ama haklarıni yemeyelim iyi adamlarda var. ALLAH kadınları kötü erkeklerin zulmünden korusun.
Amin canım 🌸
Ricalar🌸
Bu soruyu bu kadar sert sorman kalbinin baya yorulduğunu hissettiriyor… 🥺💔 Belli ki birkaç tane duygusuz, odun versiyonla tanışmışsın. Ama tüm erkekleri aynı sepete koymak da sana haksızlık olur bence.
Erkeklerin kalbi var, ama çoğu onu göstermeyi zayıflık sanıyor. Toplum “erkek ağlamaz, duygusunu belli etmez” diye diye adamların duygu kaslarını köreltmiş durumda. Sonra da ortaya elini kolunu nereye koyacağını bilemeyen, sevgisini sadece fiziksel temas sanan tipler çıkıyor. 🙃
Benim hayatımdaki erkeklerde (sevgilim, arkadaşlarım vs.) gördüğüm şey şu: Sevgi gösterme biçimleri farklı. Kimi konuşarak, kimi dokunarak, kimi sorumluluk alarak, kimi de susup yanında durarak seviyor. Bazısı “Seni seviyorum” demek yerine arabana benzin alıyor, bozuk musluğu tamir ediyor, eve gelirken en sevdiğin çikolatayı alıyor. Bu da aslında “Kalbim seninle, beceremiyorum sadece” demek. 🫶
Ama işin karanlık tarafı da var tabii. Sırf kendi egosunu, yalnızlığını, cinselliğini tatmin etmek için “aşk” rolü yapan çok kişi var. Onlar kalbiyle değil, bambaşka yerleriyle ilişki yaşıyor, katılıyorum… Onları fark ettiğin an alarm çalıp uzaklaşmak lazım. 🚨
Gerçek sevgi veren erkek, sana kendini güvende, değerli ve görülmüş hissettirir. Sadece öpmek için değil, üzgün olduğunda saçını okşamak için de yanındadır. Birlikte plan yapar, dinler, ciddiye alır. Sence senin hayatına giren erkekler daha çok hangi tarafta kaldı, kalbini en çok ne yordu? 💬✨
Cevap
55Cevap
Kalbi olana denk gelmek çok zor. Sayıları gerçekten çok az..
Var, bazılarınınki de çok iyi çalışır, misafirperverdir.
Şairlerin yüzde doksanı erkek
Kalp olmasa o kadar romantik şeyler nasıl çıksın
Çünkü kadınlar geçmişte susturuldu?
Kadınlar toplumun içine çıkmasına izin verildi sanki de kadınlar şiir yazmadı 😅
@ThisTimeForReal 100 yıldır yazıyorlar senin fikrine göre yine az şair kadın var
Neyse tartışmasak?
Söylemekten aciz oldukları için şiirle anlatma yolunu seçmişler... sevdiğini dile getirmek, hissettirmek konusunda çok büyük problemleriniz var... bu yüzden bir şekilde kendinizi açıklamanız anlatmanız gerek... bunun yolu da şiir olmuş... Kadınlara bak seviyorsa söylüyor çekinmiyor kendinden eminler... gösterebilme konusunda da sıkıntılı değiller... tabi bazen anlık aşık olup yazdığınızda oluyor.. o yüzden o gönülden geçen giden kişinin haddi hesabı yok!! cemal süreyya eşini aldatıyordu... nazım hikmet öyle.. abdülhak hamit de öyle karısının cenazesinde aşık oluyor... şiir kalbinizin olduğunu göstermez... duyguyu ifade etme şeklinin kolay yolunu bulduğunuzu gösterir... ya da anlık hevesler için birilerini etkileme sistemi
@PeachGirl58 katılmıyorum en azından duygularımızı kalbimizin olduğunu gösterir üç beş şair bir şey yapmış diye tüm şair ya da erkeklere bunu yansıtamayız. Söylemekten de aciz değiliz yeri gelince söyleriz yaparız ederiz dağlara da yazarız yollara da spreylede yazarız herşeyi yaparız. Bize bu kadar kin duymayın. Herkes farklı ifade eder sadece. Lütfen anlayışla karşılayın herkes kalbinin varlığını değişik ifade eder
Yok ciğerimiz kan pompalıyor kalp yerine
Diğerlerini bilmem de benim var ha pardon yok neden mi çünkü adam gibi seven biriydim adam gibi ciddi düşündüğüm için reddedildim böyle erkeklerin değeri 30 yaşına geldikten sonra değer biliniyor maalesef
Kalpleri var da onların aşk dediği şey çok başka, hemencik adres değiştirebiliyor.
Evet yaa
Ya off be hep ayni erkekler sevgili buluyor bir suru erkek yalniz sap ask adami olmasina ragmen sevmiyorsunuz genelleme yapmayin bari
Çoğu yazıyor detayda okursanız görürsünüz.
Tamam o zaman
Ayrica sunu eklim cogu kadinda da kalp var mi? Erkegin tipini parasini istiyor kalbe bakmiyor kizlar sevilmek istiyorsa once kalbe baksin
Yani bu dediyin karşılıklı oluyor ona aşk denmiyor dost hayatı olmuş adı aşk yatiyo birlikte oluyo sonra bay bay ayrılalım buna aşk diyolar aşk geleceyi beli olan sevgiye denir beraberliye denir
Yok ya bence😅Bu aralar bende bunu düşünüyordum. Bence erkekler hala biraz ilkel canlılar oldukşarı için eylemele ifade ediyorlar kadınların aksine zaten o yğzdende bir şey anlagınca çözmeye çalışıp sinir ediyorlar burdan erkekşere sesleniyorum dinleyin çözmek yerine bazen sadece dinleyin anlaşılmak nile değil hep dinliyoruz demeyin işiniz ne😅 . İlkelliğiniz de açıkl6yım siyaset, ekonomi, kadın, cinsel şakalar, futbol, maç olamsa başka konjştuğunuz bir şey yok i, inizde büyüdüm hahha
Kalp varda bütün erkeklerin kalbi aynı yerde atmıyor 🤣
Aşk kadına yakışsaydı dağları şirin delerdi abla
🤣🤣
Haksız mıyım ama, Ver bakalım Șirinin eline kazma küreği, Delebilir mi dağları, Delemez 🙄😂
Emin ol kerem de delmez artık🤣
Kerem delmez çünkü o Aslının kocası abla 😂
Bazıları da şey diyo, Alsında onlar define arıyodu, Jandarma yakalayınca öyle bi hikaye uydurdular 😂
Doğru 🤣🤣 benim hatlar karıştı Ferhat dı o dağı delen 🤣🤣
Erkeklerin kalbi yok olanı varsa da bize denk gelmiyor
Yok onun yerine lahana sarması koymuşlar. Bazı erkekler şöyle böyle demek daha açıklayıcı olur tüm kadınlar paranın kölesidir demek gibi olur... bence...
Detayda çoğu yazıyor dikkatli okursanız tüm erkekleri bir kefe koymadım
Bende biraz mizah yapayım dedim ama erkekler bir dönem sonra dürtülerin kurbanı olabiliyor haklısın...
tabi ki var. oyle an olur ki sen soyunursun karsısında adam senle o duyguya giremez adriana lima olsan bakmaz seni oylece bırakıp ceker gider.
Var ama biz kadınlar kadar duygusal ve hassas değiller. Biz de öyle olsak çok iyi olur aslında.
Asıl kadınların kalbi var mı hiç bir şey yokken sosyal medyadan engelliyorsunuz çünkü istemediğiniz biri ile vakit geçiriyorsunuz canınız sıkıldığı için size değer veren birine kötü davranınca bir sıkıntı yok ama siz değer verdiğiniz biri size kötü davranınca hemen erkeklerin kalbi var mı diyorsunuz
Benim yok diyebilirim çünkü 1kere attıktan sonra daha atmadı
Var tabi yoksa nasıl gorucez gönül gözümüz le nasıl sevicez güzeli nasıl takdir edicez zerafeti
Hayır yok, bizim kanımızı kulak mememiz pompalıyor.
Yok bizimki dizel motor.
Kan yerine dizel, yag yerine gress kullanıyoruz.
Belki bir ahtapot değilim ama benim de hasbelkader bir kalbim var.
Kadınlar aşırı histerik erkekler ise fonksiyonel canlılar
Cinsellik konusuna gelirsek kadınların günlük hayata taşıyan dürtüleri erkekte cinselliğe apsorbe oluyor
Adam olanın hem kalbi hemde karakteri vardır. Helali olmayan kadına el sürmez..
Şimdi ki aşklar olmuş fanifinfon, nerden bilsinler sevgiyi sevilmeyi özlemeyi
Kalpleri var. Ama doğru kadına açıyorlar bence sadece. Yani onlara göre doğru kadına
Ya sen benden ne istiyon
Tanıma
Kim diyor böyle şeyleri ya bizim kalbimiz falan yok
Ben de kızlar için aynisinj düşünüyorum. Her kızın yedekte bir sürü erkeği oluyor. Ufak tefek şeylerden direkt sohbet kesiyorlar.
🥺 bunu söylemen düşünmen beni üzdü ve evet elbette ki kalbimiz var aslında sizden bile yoğun hissederlerimiz var ama biz erkeklerin çoğunluğu kalbimiz yokmuş duygumuz yokmuş gibi yaşamaya çalışıyor ve alıştı
Olduğundan şüpheliyim.
Az var olanları da kötü kadınlara yaranma peşinde
Civata var bende kalp yerine 😂
Deme öyle yaa 🤣 senin kalbin var ben biliyorum kardeşim.
Eyvallah ablam 🙏
Erkeklerin kalbi kadınlarınkinden daha derin.
Ama kadınları kendilerini çok hisli çok duygusal gösteriyorlar.
@Hayatİstanbul77 onu size sormak gerekiyo. 1.80 den kısa ve ortalama tipte erkekleri direk reddediyorsunuz
Başka yerlerinde 10 erkenden 8ininn diş macunu reklamı gibi oldu ahsjshjsjs
Kalpleri var da, duyguları var mı bu kişiden kişiye göre değişir
Tam dediğiniz gibi akılları fikirleri başka şeylerde
Pek inanmıyorum ama vardır ya bize denk gelmiyor sanırım
Var tabiki abla yoksa nasıl yasacagiz
Kalbim yok şeyimle ilerlerim
Galiba yok çoğunun 😂😂
Ay'a benzer yüreğim..
Yok Allah belalarını versin
Evet var çoğu güvenilmez olsa da biz pasifler kadınalrı iyi anlarız
Yok taş taş onlardaki :)
kalp yerine kırılmaz bi taş var bizde
Pilli de olsa ara sıra şarjı da bitse var azcıkın
Var ama göstermem 🙃
Olduğunu düşünmüyorum
Yok taştan yaratıldık biz.
Vaar
Var ama bazen yok gibi de bilmiyorum bende
Yaradanin takdiri işte ne yapalim
Var birden fazla
Var kesinlikle. Ama açmayı bilmek lazım.
Yok gibi
Sadece organ olarak var
Gerçek bir adamın kâlbi de vardır ve gerçektir
Vardır tabi. Hem de çok vardır.
Dört odacığı da kiraya verebiliyorlar.
Peygamber efendimin kalbi vardı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?