Flört döneminde erkeğin yazmasını beklemeyip kadının erkeğe yazması, araması, sorması filan yanlış mıdır? İlla erkeğin mi yazmasını beklemek lazım?
1 ay
Flört döneminde erkeğin yazmasını beklemeyip kadının erkeğe yazması, araması, sorması filan yanlış mıdır? İlla erkeğin mi yazmasını beklemek lazım?
Abes falan değil, hatta sağlıklı olan tarafı bu. İletişim tek taraflı yürüyorsa zaten flört değil bekleme oluyor. Kadının yazması da erkeğin yazması kadar normal. Burada önemli olan kimin başlattığı değil, iki tarafın da ilgiyi karşılıklı göstermesi. O yüzden yazmak değil, denge kuramamak sorun olur.
Kesinlikle abes değil, tam tersi çok normal hatta çoğu zaman çok da tatlı 🥹💬 Flört iki kişilik oyun sonuçta, bütün yük neden sadece erkekte olsun ki? Sen de yazarsın, ararsın, sorarsın; hoşlanıyorsan bunu hissettirmek gayet sağlıklı ❤️
Önemli olan denge. Sadece sen yazıyorsan orada bi durup düşünmek lazım. Sen şu an yazıyor musun ona, yoksa daha kararsız mısın? 🙈
Cevap
8Cevap
Niye abes olsunki çok güzel bişe ama erkeğinde adam olup dötü kalkmaması gerek
Bence gayet olağan bi durum dönemle alakası yok her dönem için normal bi durum (galiba böyle birini aradığım için hala yalnızım)
Erkeğin gözünde kötü izlenim bırakmaz yani değil mi?
Yani bu kişiden kişiye değişir tabide benim için iyi izlenim bırakır beni arıyor merak ediyor diye daha çok severim ama sen yinede ayarı kaçırma çepte görmesin seni biraz ağırdan sat (cümle alema ilişki tasviyesi verip kendime bi halt yapamıyo olmam şaka mı aw)
Zaten arada sırada yapıyorum hergün değil. Hani sadece onun yazmasını beklemiyorum olay bu
Onun da zaten hoşuna gidiyor uzun uzun sohbet ediyoruz. Rahatsız olsa konuşmazdı herhalde.
O zaman ilk dediğime geliyoruz kişiye göre değişir ama bana göre çok iyi izlenim bırakır
Teşekkürler Çakır reis
Senin iş tamam kardeş kafaya takma keyfine bak adamı boşlama yeto...
Ricalar da reis demesek sevmiyom o adamı djdjd
Çakırı mı sevmiyorsun anlamadım
Reis denilince akla bir tek kişi geliyo ben onu sevmiyorum uzun filan hani sende bilirsin illaki
Heee anladım okey
erkek yakışıklıysa kadın her türlü adımı atar. gururunu bile bırakır
Değildir
Peki bu durum erkeğin ciddi düşünüp düşünmemesine göre değişir mi?
Değişmez kadının istek ve arzusuna bağlı.
Peşinden koşması için taktik veriyim mi sana
Olması gerekendir
Saçma bir düşünce
Yanlış değil yani değil mi?
Böyle böyle içine ediyorsunuz ilişkilerin
Ben içine etmiyorum o zaman
Doğru yol
Sağol Batu
Eyvallah Fuat 😂
Yo istiyorsa yazar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?