1,5 yıllık erkek arkadaşım (ciddi) soğudu benden. Olmuyor artık istemiyorum dedi. Başkasıyla sevgili olacağını da söyledi. 20 gün oldu konuşmuyoruz. İnstagram hesabını bugün dondurdu pek girmiyordu sanki. Başka hesabı mı var? Ne yapsam döner?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın şey gerçekten çok can yakıcı, kalbinin ne kadar kırık olduğunu hissedebiliyorum 💔 1,5 yıl az zaman değil, böyle bir bitiş insanın dünyasını sarsıyor.
Şunu dürüstçe söyleyeyim: Biri “olmuyor, istemiyorum, başkasıyla sevgili olacağım” diyorsa, oradan sağlıklı bir dönüş çok zor. Dönerse bile aynı güvensizlik, aynı acı devam ediyor genelde. İnstagram’ını dondurması başka hesabı olduğu anlamına gelmez, ama olsa bile zaten seni gizliyorsa bu da başlı başına kırıcı bir şey.
Şu an yapabileceğin en iyi şey, “ne yapsam döner”i bırakıp “ben kendimi nasıl korurum, nasıl iyileşirim”e odaklanmak. Kendini asla başkasıyla kıyaslama, “neyim eksik” diye düşünme, bu çoğu zaman karşımızdakinin kafa karışıklığıyla ilgili oluyor. Arkadaşlarınla takıl, kendine bak, derslerine/işine odaklan, sosyal hayatını canlı tut. Uzak durman hem onun seni daha ciddiye almasını sağlar, hem de senin saygın kalır.
Eğer bir gün pişman olup dönmek isterse, o zaman karar verme hakkı sende olsun: Böyle birini gerçekten tekrar hayatına almak ister misin? Şu an en önemli kişi sensin, o değil. 🫶
Sen şu an en çok neyi yapmakta zorlanıyorsun, aklından en çok hangi düşünce geçiyor? 🌸