Beni sevdiğini söyleyip hemen başkasına giden erkek geri döner mi, yoksa sadece yara bandı ilişki mi yaşıyor?

Yalan söylediği için hayatındaki büyük bir gerçeği sakladığından ayrıldım. Kendisine göre ben suçluydum gittiğim için ve peşimden gelmedi özür dilemedi sadece gerçeği öğrenmek için blöfle gidince söyledi gerçeği ve engelledim o blöfle gittiğim zamanda bensiz kötü olduğunu, benim gibisini bulamazsın, hâlâ sevdiğini diyen biriydi. Yurt dışına gitme isteğimin olduğunu biliyordu onun için vazgeçmiştim. Yurt dışına gideceğimi bana son kez her şeyi açıklar mısın gerçekleriyle dediğimde yolun açık olsun dedi telefonumu açmadı uzatma dedi en son sabahına ses attım karakterini belli ettin diye üzerine de Instagram'da kilit emojisini gördüm yani hayatına başkasını almış çok geçmemişti ayrılalımız sesimi dinleyip beni 2 defa aradı açmadım sonra SMS atmış onda da dediği şey ses atıp engellemek amaç ne diye yazdı dönmedim. Neden bunu yaptı ya aklım almıyor neden hemen başkasını aldı beni sevdiğini derken ki seviyordu da niye bize bunu yaptı? Geri döner mi? Yara bandı olabilir mi o kişi

Beni sevdiğini söyleyip hemen başkasına giden erkek geri döner mi, yoksa sadece yara bandı ilişki mi yaşıyor?