Seni seviyorum diyip ayrılan erkek geri döner mi?

Arkadaslar biraz uzun bir soru olcak simdiden ozur dilerim. yaklasik 10 aylik bir iliskim vardi. Birbirimizi cok seviyorduk ama erkek arkadasimin ailesiyle problemleri oldu. Problemleri bana hic anlatmadi, bu surede cok zayifladi. her zaman duzelecek iyi olcam derdi zaten. Kendini dis dunyaya kapatmisti iste bende bunu kendi uzerime alinarak beni istemedigini dusunerek ayrilik karari aldim o aksini idda ett. ertesi gun pisman olup vazgectim. 2 hafta cok soguktu sonra duzeldi eskisi gibi olduk ama yine problemleri devam ediyordu. Oyle devam ederken bir ufak sorunumuz oldu ben hakliydim ve ozur dilemesini beklerken hic adim atmadi. bundan 1 hafta sonra bulustuk. Bana artik beni uzmek istemedigini, beni sevdigini soyledi. 3 defa yuzume bakarak seni seviyorum ama bitsin dedi gozleri dolu dolu. Ben vazgrcirmeye calistim asariz bunu dedim ama asamam dedi. seni mutsuz ediyorum, bitsin seni uzmek istemiyorum her zaman konusalim dedi. Bende hayir biterse biter dedim iste. Cok ugrastim vazgecmedi bende peki diyip kalktim kalkarken seni sevdigimi unutma dedi. Sarilmak istedi engelledim. Ciktim ordan resimleri sildim aglaya aglaya. O da o gunum gecesi sildi. Arkasimin birinede benim icin, boyle devam etse daha cok uzulecekti demis. sonraki gun ben ona keske boyle olmasaydi diye bir mesaj attim cevap bile vermedi. Facebooka foto atiyor siyah beyaz. Yaninda ben vardim, beni kesmis oyle atmis. Instagramda hala takip ediyor ve yakin arkadasim onla beraber calisiyor. Arkadasim benden bahsetmiyor ona hic ama surekli arkadasimin yanina gidip nasilsin falan diyomus. Beni sormuyomus. Arkadasimin gozlerinin icine bakiyomus bir sey desin diye. Benden konu acilmis sadece beni hala sevdigini soylemis. Gercekten onu cok seviyorum onunda beni sevdigini biliyorum ama neden hala adim atmafigini merak ediyorum. Ben bu surede sessiz kaldim ne bir foto atiyorum ne bir sarki paylasiyorum. Sizce geri doner mi? Pisman midir? Adim atmaya cesaret mi edemiyor? Ne yapmam gerekiyor? Cozemiyorum bana bir akil verin :(
Seni seviyorum diyip ayrılan erkek geri döner mi?