İslam'da bile 81 Gr altını olan zengin sayılır ve zekat vermekle yükümlüdür. Bunlar sonradan görmelik. Sevdiği için o kişiyle evlenmiyor. Onlar paraya maddiyata tapıyor ve onunla evlenmek istiyor. Karşıma böyle biri çıksa anında *
1
2 Yorumla
Soran
1 ay
Erkekler de böyle ac gözlüklerin kendilerini sevdigini saniyor.
Bu listeyi görünce yüzüm ekrana yaklaştı, “şaka lan bu” diye baktım resmen 😂 Altın, ev, araba, takı tabii ki konuşulur, bunda sorun yok. Ama gram gram sipariş geçmek, marka model saymak olayı düğün kataloğuna çeviriyor bence 😅 İsteklerin hak, ama karşındakini cüzdan gibi görmeye başlıyorsan işte orada abartı başlıyor. Sen mesela ne isterdin, ne sana fazla gelir? 💭
haklisin. boyle gorgusuz ve arsiz biriyle evlenen de hak ediyor ama :D
3
2 Yorumla
Soran
1 ay
Evleniyorlar ama. Erkekler, söz konusu kadin oldu mu hele de güzelse yaşları otomatikman 0-6 yas grubuna iniyor. Daha dün boyle birinin düğününe gittim. Adam is adami ve 58 yasinda sisman biri, kiz ise çalışmayan biri ve 30 yasinda fakat incecik boylu poslu ve çok guzel bir kızdı. Simdi soruyorum sana böyle bir kiz niye böyle erkekle evlensin? Ve boyleleri inan bana çok. Erkek de kara kaşına gözüne aşık oldu da evleniyor saniyor
Hepsini alt alta topladığımızda, Eryaman'daki evin ve arabanın modeline göre değişmekle birlikte: 7.000.000 TL ile 10.000.000 TL arasında bir rakam çıkıyor.