Sevgilimi fake hesaptan test ettim, flörtleşti ve sonra özür bile dilemedi, beni hiç mi sevmedi?

7 aydır uzak mesafe ilişkisi yürütüyorduk. Geçenlerde onu test etmek istedim. Güzel bir fake hesap oluşturdum ve onu bir yerde görüp beğendiğimi, ondan hoşlandığımı yazdım. Başta inanmadı ve ''bence sen benim sevgilimsin'' dedi. Ancak kızı engellemedi. Yani fake hesabımı. Daha da inandırıcı olması için tanımadığı bir kız arkadaşımdan konuşmasını rica ettim. Baya baya telefonda flörtleştiler. Sevgilim, ben seni de üzmek istemiyorum, sevgilimi de, şu an arkadaş olarak birbirimizi tanıyalım, ileride ne olur görelim gibi bir teklifte bulundu. Bunun üzerine arama bitince sevgilime mesaj attım ve o hesabın bana ait olduğunu, konuşturanın da ben olduğumu söyledim. Bana bir şey demedi. Adeta görüldü attı. Bana öncesinde çok güzel sözler söylüyordu. Sana çok aşığım, senden asla vazgeçemem, senden ne olursa olsun vazgeçmem tarzı... 7 aydır güzel bir ilişki yürütüyorduk. Tabii ki onu affetmeyecektim ama özür bile dilememesi beni çok üzdü. Hiç mi sevmemiş beni? O zaman onca yalan ne içindi

Güncellemeler
1 ay
Zaten ayrıldım arkadaşlar. Ama bana bir özrü bile çok görmesi çok üzdü beni. Kendimi aşırı değersiz hissettim.
Sevgilimi fake hesaptan test ettim, flörtleşti ve sonra özür bile dilemedi, beni hiç mi sevmedi?