Faketen yazdım, hoşlandığımı söyledim. Ben sana hiç o gözle bakmadım dedi. Beni beğenmedin mi ki diye sorunca güzellik ve çirkinlik sevmede ölçüt değildir dedi. Konuşmanın başından sonuna kadar kim olduğumdan yüzde yüz emin olamadı ama bunları da dedi yani. Ertesi gün de mesajları silmiş neden sildin dedim güven vermiyorsun dedi.
Benim kim olduğumdan emin olduğu için mi olmadığı için mi bunları söyledi?
Benim kim olduğumdan emin olduğu için mi olmadığı için mi bunları söyledi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
seni çıkaramadan bilmeden nasıl o gözle bakmadım diyebiliyor
Başta adın şu mu dedi evet dedim, ki bilmişti gerçekten de. Sonra bi yerde yanlışlıkla bi ipucu verdim, bi dk sen işyerindeki kız mısın diye sordu evet dedim. Sonra peki o zaman telefonunun modelini nerde oturduğunu söyle dedi ben geçiştirdim. Benden hoşlanman inandırıcı gelmiyor dedi birkaç kez. Arada teyit amaçlı soruyordu ama ben geçiştiriyordum, en sonunda bana instada istek at dedim gerçekten de attı saat de geçti. Ertesi gün mesajları silmiş neden sildin dedim güven vermiyorsun dedi. Anlamadım ki emin oldu mu olmadı mı
amaç ne? niye fake hesaptan yazıyorsun
Öyle merak ettim aslında. Kafasını karıştırmak istedim. Ne dicek diye merak ettim bu sırada. Ama rezil oldum galiba
rezil olacak bir şey yok ama çok saçma bir aksiyona girmişsin.
Benim olduğumdan emin olmuş mudur peki sonlarda istersen numaramı işyerindeki arkadaşımızdan al yaz bana sen bilirsin dedi. Ama güven vermiyorsun da dedi. Beni instada gecenin köründe ekledi. Emin olmuş mudur benim olduğumdan. Sen ve benden hoşlanmak inandırıcı değil diyordu birkaç kez
Olmuştur. Sana arzusu var sanırım. Rahat bir tip mi? Seni kullanamayacağını biliyor mudur
Ben ona soğuktum ama faketen yazarken başlarda troll gibi yazdım, laubali oldum biraz random atıyordum saçma şakalar yapıyordum. Normalde baya soğuktum kendi de diyor zaten inanmıyorum bu yüzden diye. Benim olduğumu anlamışsa ağırbaşlı değilmiş kafaya bak demiş olabilir. Normalde işyerinde gördüğüm kadarıyla efendi akıllı biri. Ama dün biraz sinirlendi, bir de dediğine göre başkasıyla karıştırmış beni. Çorba oldu.
Onu arzuluyor musun? Doğru söyle
Neden böyle bir şey sordunuz sorunun üslupsuzluğu üzerinde durmadım bilmiyorum berbat hissediyorum
Neden berbat hissediyorsun
Benim bi duruşum vardı, normalde samimi olduğum kişilerle laubali olurum yani şaka yaparım samimi davranırım soğuk olmam. Ama bu çocuğa başından beri soğuktum şimdi benim olduğumdan emin olmuşsa hakkımdaki iyi kanaati tepetaklak olmuştur. Ne kadar da laubaliymiş demiştir
Yahu, lafı geveleme 😊 çocuğa özel ilgin var mı
Bi yerde sabrımı sınama ulan gibi bi şey söyledi. Ben de ona sen hiç de efendi değilmişsin dedim. Sonra bu adaş meselesi ortaya çıktı. Acaba efendi değilsin dedim diye yalandan bi adaşımla karıştırdığını söylemiş olabilir mi
Ben kendisinden hoşlanmıyorum aslında sadece benden hoşlanıyor sanıyordum. Böyle sevildiğini hissetmek güzeldi. Ama yanılmışım. Rezil oldum bir de üstüne
Senden hoşlandığına eminim 😊 seni arzuladığına da eminim.
Benden hoşlandığından nasıl emin olabiliyorsunuz?
Neden ciddiye alıp uğraşsın
Ciddiye alıp uğraşmadı. Size biri senden hoşlanıyorum dese siz merak etmez miydiniz? Başta benim oturduğu yerden bi kız olduğumu sanıyordu. Sonra ben olduğumu tahmin edince nedense çok da durmadı gibi üstünde. Net cevaplar verdi. Sana hiç o gözle bakmadım yani hoşlanabileceğim biri değildin, kardeşim gibiydin demek istedi. Ben çirkin miyim diye sorduğumda estağfurullah onu demek istemedim güzellik çirkinlik sevmede ölçüt değil. Ama hayatta her şey mümkün insan çabasıyla emeğiyle her şeyi oldurabilir dedi. Kafam karıştı
😊 İyi ki hoşlanmıyormuşsun
Yanlış anladınız. Ben onun benden hoşlandığını zannediyordum. Emin olmak için bi sorayım dedim. Senden hoşlanıyorum dedim bakalım ne dicek diye bunları söyledi işte
Ayy tamam 😊 Boş ver artık. Kadınlığını kullanırsan ilgisi tavan olur. Boşuna beğenmedi diye düşünme yani.
Neden saçmalıyorsun. Ben sandığın gibi biri değilim. Onun gözünde basit biri gibi de asla görünmek istemiyorum bundan çok korkuyorum. Merak ettiğim tek şey benim olduğumdan emin olup olmaması. Bir daha da görüşmicem onunla.
rezil oldun desene
Neden? Başta beni başka bi kızla karıştırdığını söyledi adaşımmış o da. Sonra bi ipucu verdim yanlışlıkla sen o kız mısın diye sordu evet dedim. Telefonunun modelini oturduğun yeri vs gibi spesifik soruların cevaplarını istedi ben geçiştirdim. Ertesi gün de güven vermiyorsun dedi. Emin olmuş mudur ben olduğumdan?
Cidden rezil mi oldum
yaslar kaç
23 e 24
Neden sordunuz
Neden çocukça davranıyorsun yaşında Ufak değil. Gidip yüzüne söylesene
Benden hoşlanmıyormuş zaten
Böyle yaparsan tabi hoşlanmaz
Öyle değil. Görüştüğümüz dönemde senden hoşlanmadım seni kıskanmadım dedi