Hoşlandığım çocuk başka bir mesleğe geçmek üzere çok uzakta eğitim almaya başladı, uzun bir süre artık onu görmem çok zor, bu nedenle ona fake hesaptan yazıp ondan hoşlandığını söyledim, başlarda kim olduğumu tahmin edemedi. Ama sonlara doğru adımı doğru tahmin etti, ben de evet adımı bildin dedim, ama adaşım olan başka bi kızdan bahsediyomuş. Ben hiç çaktırmayıp tahminleriyle ilgili ne dicek acaba diye dinliyorum kendisini. En sonunda spesifik olmayan bi ipucu verdim. O da seni başkası sandım, sen işyerindeki kızsın değil mi diye sordu. Ben de evet dedim. Ama o kız olduğundan emin olamam söyle o zaman nerde oturuyosun, telefonunun modeli ne gibi sorular sordu. Ben de cevaben “soru sormasan mı artık ben olmasam o kadar saat konuşmam değil mi” dedim. O da tamam dedi. Ona benden mi hoşlanıyosun kıskanıyosun beni deyince, “yoo hoşlanmıyorum kıskanmadım seni hiç” dedi. Ben senden hoşlanıyorum ama dedim. Tabi ben bunları yazarken yarın bi gün sen benimle konuştun derse hayır o ben değildim deme lüksüne kabul görülebilirliğine sahip olduğumdan rahattım. Madem benden hoşlanıyodun neden çok soğuk davranıyodun dedi. Ben de cevapladım. O da “sen ve benden hoşlanmak hiç inandırıcı değil” dedi. Arada yine teyit amaçlı sorular soruyordu ama ben tersleyince tamam o zaman diyodu. Ona benim senden hoşlandığını bilseydin bir şeyler değişir miydi diye sorunca belki bir şeyler değişirdi dedi. Ama ben inanmıyorum benden hoşlandığına diyodu. Ben de neden ben prenses miyim diye sorunca “yoo soğuktun bu yüzden” dedi. Senden hiç hoşlanıp seni hiç kıskanmadım, ben işime bakıyordum dedi. Ben de neden ben çirkin miyim diye sorunca “yok est güzellik çirkinlik sevmek için bir ölçüt değil” dedi. Burda çok kırıldım belli etmedim ama. Sonrasında “sana hiç o gözle bakmadım ama istersen numaranı ver konuşalım” dedi. Ben de peki biz ne olucaz diye sorunca buna sen karar vereceksin dedi. Bunun üzerine ona sen eğitim sırasında sıkılmamak için kendine dertleşecek birini istiyorsun bence dedim. O da dost da olabiliriz ama hayatta hiçbir şey imkansız değildir, gayretle her şey olabilir dedi. Akıllı telefonu teslim edip tuşluya geçicem numaranı veriyorsan ekleyeyim konuşuruz arada dedi. Ben de numaramı sen bul ben yazdım biraz da sen uğraş dedim. Burda yine kafasını karıştırmaya çalıştım, acaba biri beni mi işletiyor yoksa bu o kız mı gibisinden düşünsün diye. O da “ben kimseden istemem numaranı sen veriyorsan senden alırım numaranı dedi. O halde instada ekle dedim, bir baktım benim hesabımdan bildirim geldi, bana istek göndermiş. İstek gönderdim dedi, ben de tamam yarın dönerim şarjım az dedim. O da tamam dedi. İyi geceler dedik. Sabah yine faketen yazdım kasıtlı olarak. Hani bana sabah mesaj atacaktın dedi. Önceki attığı mesajları da silmişti. Neden sildin diye ona sorunca, güven vermiyorsun dedi.
Buraya kadar okuduğunuz kadarıyla bu çocuk benim olduğumdan emin olmadığı için mi böyle abuk subuk konuştu, yoksa benim olduğumdan emin olup beni umursamadığı için mi? Hangisidir?
Buraya kadar okuduğunuz kadarıyla bu çocuk benim olduğumdan emin olmadığı için mi böyle abuk subuk konuştu, yoksa benim olduğumdan emin olup beni umursamadığı için mi? Hangisidir?
Güncellemeler
+1 yıl
Çook uzun oldu ama okursanız sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
Okuyup gerçekten yorumunu paylaşanın yorumunu EİG seçicem
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler