Çok kararsızım güven konusunda bir sorunum yok da bilemiyorum
1 ay
Numaranı vermenin zamanla alakası ne? Telefon başlangıçta sağlıklı bir iletişim kurmak için mükemmel bir araç ve birine numaranızı vermek büyük bir problem olmamalı. Kaçıncı yüzyıldayız, rahatsız oluyorsan engellersin, ileri gidiyorsa şikayet edersin konu kapanır.
Yap gitsin bişiy olmaz millet istihbaratçımı seni mi bulucak telefondan insan evladı sonuçta istemezsen rahatsız etmez bu kadar büyütmeye gerek yok zaten verecek olsaydın burada sormazdın verme sen telefon bi aşka yazık etcek kadın enerjisi aldım senden.
1 ay zaten gayet makul bir süre aslında 😌 Güven sorunun yoksa, sohbetleriniz de güzel gidiyorsa numara vermek için ekstra bir “sihirli zaman” yok. Kendini hazır hissettiğin an doğru zaman. Küçükten başlayıp “İstersen WhatsApp’a geçebiliriz” diyerek nabız yoklayabilirsin 😉 İçten içe ne hissediyorsun, vermeye daha yakın mısın yoksa hâlâ tedirgin mi? 💬💭
Cevap
19Cevap
Bi ben mi salağım bu konuda bilmiyorum. Biriyle konuşmaya başlayınca secerimi döküyorum resmen
İşte biz kızlar bu konuda biraz seyiz korkuyoruz
İyide ben sosyal medyama vs kadar genelde açık ediyorum. orada ailem vs bir sürü kişi var. Rezil etmeye çalışsa resmen açık durum oluyo işte. Hoş , vermiyorum artık ama
Numara verme uygulamadan konuş instagram line gibi
İşte nereye kdr
Yani verebilirsin ama istersen 1 ay daha konuş biraz erken gibi sanki numara vermek için.
Acele etme ne zaman için rahat hissederse o zaman verirsin
Çok önemlimi en fazla engeller geçersin numara vermek ile Instagram vermek arasında pek fark yok
Niye veriyorsunn ki? Her türlü iletişimde değil misinizi?
Belki ciddi şekilde konuşuyoruz tanışıyoruz!
Ciddi olsan bir ay mi beklersin?
Belli bir tanıma süresi gerekiyor ya hani
İste bende onu diyorum… her türlü iletişimde olduğun birine diğer türlü de tanıyabilirsiniz. Demek ki vakti var daha, güvenemeeij. O zaman tanımaya devamkeee
Karşı taraf benim için problem yok diyor ne zaman vermek istersen o zaman diyor
Sen bu kadar takıntılıysan yakında biter bu başlamayan iliski. İyi günler
Takıntı değilim sadece geçmişin korkulari
Kimse sana istemediğin bir şeyi yapamaz. Ve bu kadar istemiyorsan emin olacağın zamana kadar bekle
4 ay konuştuğum vermemişti o kadar çaresiz bıraktı ki beni
Neden vermedi ve neden çaresiz kaldin
Çok korumacı kendine karşı ama karşı tarafta insan demi taştan değil
İşte bende öyleyim veremiyorum bi türlü
Düşündükçe yüreğim sızlar kötü biri asla değilim bazen beğenmediğini ilgi için yaptığınıda düşündüğüm olur çok yazık ama insanız
İnan bana kötü şeyler yaşadı o yüzden temkinli yaklaşıyorm bazense karşı tarafın sadakatsizligi beni korkutuyor
Ben kendimi gördüm soruda sizin olayınız ne bilmiyorum ama benim için ne başkasıydı sorun sadece onun için neydim bilmiyorum
Güven sorunun yoksa verebilirsin veya Signal uygulamasınu kullan
Sosyal medyadan tanıştığım insanlara numara vermem gerek yok
Zamanın ne getireceğini bilemezsin
Abi sanki nikahına giriyorsun. Altı üstü numara
Daha sonrasında taciz etmek için ararlar telefondan yeri bulurlar falan her şey mümkün
O kadar tedirginlik duyuyorsanız full uzak durun. O dediğin yüz yüze tanışıp 20 yılını geçirdiği insanlarda da oluyor.
Tereddüt var boş ver
bence verme, sosyal medyadan devam et
Az daha bekle nasıl olsa iletişimdesiniz
40 gün olmadan verilmez günah
Yani bu nereden nasıl konuştuğuna bağlı aslında
Mesafe uzakmi
Evet
Şimdi olayları bilmiyorum aranızdaki birgundede numara verilir bir aydada seneler sonrada demek senin kafanda soru işareti var eyer böyle endiseliysen verme sakin
verme hocam boş ver.
Verebilirsin artık
ver gitsin
1 ayda neler veriliyor neler
İstiyorsan ver sinmiyorsa verme
Verme
Bana ver
Henüz erken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?