Sürekli mesajını geri çeken, numarasını bile vermeyen birine cevap vermeli miyim?

Ben doğuda görev yapıyorum ,15 tatil için memleketime geldim , konuştuğum biri vardı onunla küsmüştük ama barıştık ,15 tatilde görüşme planı yaptık fakat benim memleketime gelmeme 1 gün kala bana bence konuşmayalım konuyu güzelce kapatalım dedi, nedenini baya bi sordum sürekli görüldü attı en sonunda bir şey hissetmiyorum dedi, memleketime geldim mesaj attı , neyse barıştım , ciddi konuları açtım, bana zamanla olacak şeyler ama senin önünü kesmek istemem dedi , barıştığımız halde 2 gün yazmadı yine, ben yazdım görüşecek miyiz dedim, çok konuşmadık daha sonra görüşürüz dedi , senin beni sevdiğini düşünmüyorum dedim, öyle diyorsan sen bilirsin tabi dedi, bu kişi 3 ay önce numarasını değiştirmişti ve bana numarasını vermedi barıştığımız süreç içerisinde, beyfendi kötü söze maruz kalmak istemiyormuş. şimdide sosyal medyadan yazıyor kaç gündür ben cevap vermeyince mesajı geri çekiyor, ne yapayım sizce

Sürekli mesajını geri çeken, numarasını bile vermeyen birine cevap vermeli miyim?