Bana mesaj atmasını sağlayıp inkar etsem numaramı anlar mı?

Bir ay kadar önce konuştuğum birisi vardı. Her şey çok güzel gidiyordu sonra bir gün ortada hiçbir sebep yokken telefon numarama kadar beni her yerden engelledi. Anlam veremedim engel attığı günün akşamı sabaha kadar konuşup gülüşmüştük ne yaptım diye düşündüm ve bir cevap bulamadım 5 gün sonra bir şekilde ulaştım ona neden diye sordum sebebi olmadığını anlatamadığı şeyler olduğunu ve böyle olmasının daha iyi olacağını falan söyledi. Israr etmedim ve o günden sonra ne ulaşmaya çalıştım nede tek bir mesaj attım. Bu cevabı vermesi gözümü dönderdi ortada hicbir şey yokken bana bu şekilde davranmasi çok zoruma gitti beni aldattığını ve başka biri olduğunu düşündüm. Sonra bir fake hesap açıp ona yazdım bu hesap çok gercekciydi gerçek bir kızın resimleri ve videoları vardı fake olduğunu anlamasına imkan yoktu. Oltaya getirdim konuşmayı ilerletip buluşma ayarladım sabahın köründe dağ başında bekletip sonra da engelledim. Bu biraz içimi soğuttu. Bundan sonra 2 3 hafta hiçbir şey yapmadım tabiki sonra konuştuğumuz dönemlerde denemek için açtığım bir fake hesap vardı yazıp denemiştim onu. Normal konuşup asılmadigini görünce bitirdim o hesap öyle onda ekli kaldı. Daha sonra haftalar sonra öyle o hesaba girdim onun ekli olduğunu bile unutmuştum profilinde gezinirken elim yanlışlikla bir fotoğrafına değdi ve beğendim ama hemen geri çektim. Sonra kendisi fake hesabıma mesaj attı neden beğenip geri çektiğimi sordu sonrasında nasıl olduysa sohbet sardı ve uzadı. Konuştukça konuştuk sabaha kadar kim olduğumu merak ediyor şüpheleniyor ama kestiremiyordu fake fotoğraflar atıp şüphesini bastırsamda yinede aklında şüphe vardı bana birsuru şeyini anlatti eski sevgililerinden tut düşüncelerine kadar anlamadığına eminim ben olduğumu şüphelendi ama anlamadi. En son şüphem gecmiyor ben kim olduğunu bilmeden sana ozellerimi anlatarak hata ettim konuşmayalım dedi. Sonrasında onu tanıyan biri olduğumu söyledim ispatlamak için ona onun numarasını falan attim baya bir korktu ve engelledi.
Yap anlamaz
Anlar sakın yapma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi başka bir fake hesaptan tekrar ona yazıp bunu yapan kişinin ben olduğumu söyleyip benim asıl hesabıma yazmasını sagladiktan sonra bana yazınca inkar edip fakeden tekrar yazıp aslında onunla ilk dalga geçen kişi olduğumu söyleyip tekrar dalga geçmek için bir isim verdigimi söylesem oyunumu anlar mı yoksa anlamaz mi?
Bana mesaj atmasını sağlayıp inkar etsem numaramı anlar mı?