Hangisi daha kötü? Bence evli birine aşık olmak daha kötü. Çünkü hem resmi hem de ezeli bir sahibi var. Birine ait.
Torbacı belki o yoldan dönebilir
Hangisi daha kötü? Bence evli birine aşık olmak daha kötü. Çünkü hem resmi hem de ezeli bir sahibi var. Birine ait.
Torbacı belki o yoldan dönebilir
:)))) torbacı ancak ayıkken isine yarar ki bu da haftada 1 gun
Evli adam da karısından kaçtıkça isine yarar ki o da haftada bir gün:)
Yani ikiside olmaz :)
Torbacinin tek donme ihtimali tutuklanması:)
Iki seçeneğin varsa hemen vazgec
Kimdiyor onu :)
Bir tane içen torbacı şuydu desin yeter
olur mu oyle şey yaw :)
Torbaci demek her zaman bilgi demek :)
Neyse sana bol sans :)
Secenekler kotu ama tercih senin :)
Ohhh oleyse boş ver bunu seçenek sayan dusunsun :)
Hic aklına bile getirme zaten
Niyesi mi var sonuc belli :))))
Her zaman da pozitif olani iyiyi dusun :)
Bol sans :)
Yahu bu nasıp soru neden akına geldi
Evli birine aşık oldum rezil bır şey
Neden
:) çok değişiksin sen
Zaten bir şey yaptığım yok unutamadım bı türlü
Anlatırmısın
Bu iki ihtimal de seni çok yoran, kalbini karıştıran şeyler canım 🥺💔 Senin de dediğin gibi, bence de evli birine aşık olmak daha ağır… Çünkü ortada hem hukuki hem manevi bir bağ, hem de işin içinde aldatılan bir eş var.
Torbacı olayı da sıkıntılı tabii, risk, tehlike, huzursuzluk dolu… Ama teoride o hayatı bırakma şansı var. Evli biri ise çoğu zaman “ya seni ya düzenini” ikilemine bile girmiyor, direkt düzenini seçiyor.
Burada asıl soru bence şu: Sen hangisinde kendine daha az zarar verirsin? Çünkü olay sadece “o kötü mü” değil, “sen bu süreçte kim oluyorsun” kısmı. Sen hangisine asla bulaşmam diye düşünüyorsun içten içe? 🧠✨
Kesinlikle haklısın canım, evli olana dokunmamak en sağlıklısı 🥲✨ Kendini koruman çok olgun bir duruş 💯💘
Bulustun mu yani
@Cebbar_kerem Hayir
Evlimi yani
@Cebbar_kerem Evet
Yaslar kac ki
@Cebbar_kerem 29 24
24 kim
Burdamisin
@Cebbar_kerem evet.
Ne yapiyorsun
Cevap
15Cevap
iki seçenekte kötü her halükarda senin değiller
İki ucu bоklu değnek, hayatında bi halta yaramıyorsun demek ki dikiş tutturamamışsın derler
Torbaci adam basini belaya sokar cezaevini boylarsın
Tabi sen
Evli olduğunu bilmeden 2 yılımı geçirdim sonra evli çocuklu olduğunu öğrendim
Hayır hayatım da bir kez aşık oldum o da onaydı
Kaç yıl geçti kaç kişiyle görüştüm görücü usulü veya diğer şekilde hiçbiri onun saçının teli etmiyor
Bilmiyordum kalbimden de söküp atamıyorum
torbacılardan kurtulsan artıkkk
O 14 yasindayken taniyorum onu
Boyu cuce denecek kadar kisaydi
Ergenliktete kisaydi resmen cuceydi!!! Ne hikmetse 2021 itibariyle aniden boyu uzadi. Simdi boyu gayet normal ictigi zikkim boyusunun uzamasina engel oldu sanirim ama 2021 de aniden boyu uzadi. O yuzden can bagi olan biri o siradan herkes degil
İkisi de çok kötü 👍
İkisi de kötü aslında , uyuşturucu kullanan adamlar maalesef bırakamıyorlar 👍 daha da kötüsü seni de bu yola sokabilir yavaş yavaş alıştıra alıştıra 👍 hayatını zehir edebilir..
Çare evli olmayan ya da boşanmış biri 👍
Torbacı dediğin kişi uyuşturucu müptelası. Tedavi olsa ve tamamen bıraksa sözüm yok. Ama torbacının arkadaşı yine torbacıdır. Yani asla bırakamaz o çevreden kopmadığı sürece.. 👍
Ve sonları da çok kötü oluyor en sonunda 👍
Tedavi olup 2 - 3 sene sonra tekrar başlıyorlar.. 👍
Kullana kullana sonu ne olabilir sence?
Sonları kötü oluyor. 👍 kullandıkları yetmiyor tahminim ve dozu yükseltiyorlar yavaş yavaş zamanla 👍
Ailesi yardımcı olmalı. Yalnız hiç bırakmamalı.. 👍
Haklısın tabii ki👍 aile bağları güçlü ise bekler ama. Tabii ki Amatem ' e yatması lazım çocuğun. 👍
Torbacı birine aşık olmak daha kötü
Torbacı dönmez. Yani geçici olarak bırakır ama yine başlar. Benim doğduğum mahalleden bi arkadaşım hadislerde geçiyor ömrü aynı yaştayız. Hapisten çıkıyor sabıka yüzünden iş bulamıyor hayat kuramıyor tekrar bunalıma girip suça yöneliyorlar. Bu tipler böyle
Ben dönen görmedim. Anca hapiste yaşlandığı için dönmüş olanlar oluyor
Düzeleni görmedim anca 70 yaşında
Olmayacak duaya amin diyorsun
Böyle bir deyim vardır duymadın mı hiç. Ben karar vermiyorum
Ben şuurlu konuşuyorum da torbacıyla ilişki yaşamayı düşünerek sen şuursuzca davranıyorsun. Bunu da milyonlarca insana sorsan benim dediğime hak verir
Düzgün bir insan yolunu kaybetmez
Büyük konuşurum gördüğüm tecrübeler yetiyor bunun için
Biliyorum evet
Ben gayet iyi biliyorum buna emin olabilirsin
İkisi de birbirinden bog
Torbacıdan? Hiç sanmıyorum.
Dönse ne olacak? Zehirlediği hayatlar da dönecek mi? Asıl evli adam ihanetinden daha kolay döner.
Her ikiside haber bültenş
Her ikisi de çok kötü
Tanıdığın kaç kişi o yoldan döndü ablacım ya da gerçekten döndüklerini mi zannediyorsun sen kendilerini mi sizleri mi kandırıyorlar Bir düşün bakalım bağımlılık dediğin o kadar kolay bir şey değil insanlar sigarayı bile bırakamıyor bırakın ki torbacılık o ortam sonra kendinin kullanması ne bileyim yapması siz o insanların psikolojisinde yerinde mi olduğunu düşünüyorsunuz diğer taraftan evli bir adam neden o insanın yuvasına göz dikiyorsunuz size yapıldığını düşünün biraz empati kurup Zor değil
Tecrubelisin galiba
@Cebbar_kerem evet :D cunku evli adam toplumsal olarak resmi evlidir. Kaderindede o kisi vardirki ne yapsa edse ona bagli kalir. Birseyler yasayip paylasmilarki bir omru birlikte gecirmeye soz vermisler kara kasa goze ne duzenini bozarlar nede huzurlarini.
Kac yasindasin ki
Evlimisin sen
@Cebbar_kerem bekar
Bu yastasin bekar sin
@Cebbar_kerem evet :D
Kime sakliyorsun ki kendini
@Cebbar_kerem illa birine saklaniyor olmam mi lazim? Kendime olan saygim
Aday mi ariyorsun
Kac yasindasin
Gunaydin
Erkencisin sende ne yapiyorsun
Bana yaz ordan konusalim
Evt
Bir sürü bekar insan varken niye evli insan
34 yasinda bekar doktor taniyorum cocuk Resmen bekar yok yok yok diyor. Gercekten ileride bekar bulmakta zorlanacagimi bilseydim gencken eli yuzu duzgun birine yapisirdim dedi. Gencken egolu havali kimseye yuz vermemek kolay
Zaman nasil uctu gitti anlayamazsin
Sonrada guzeli veya dengini aramayi birak bekar bile bulamazsin, cocuklu dulu da het bekar erkek istemez.
Torbacıds sonun hiç iyş olmsz.
Başkalarının haystlarına eden kişi sneşn hsyatının içine eder
İkisi de birbirinden kötü
Hangisine oldun
Torbacı
2 seçenekte kötü
Aslında bu seçeneklerin içinde madde kullanan daha kötü
En kötü sü o işte
Torbacı bence
Şimdi ikisindede secenek var evli ile olır ya da olmaz devamı yani ama torbacı rahat ya dediğin gibi bırakmaz ise senide o işin içine katarsa eyvah eyvah yani her iki durumda başıma geldiği için diyorum
Tabiki torbaciya
Arkadaşım niyesi var mı onlarca gencin zehirlenmesine vesile oluyor haram para ve bu işin birde vebali var adam aklımı aklı başı da duzegun adam yapar mı
Cocukken heyacan olsun diye giriyorlar bu yola. Kendi daji iciyor sma birakirim mantigi ile zaman beyin iyice iyiyi kotu ayirt edemez hale geliyor. Bilerek zehitleyeyim zehirleneyim diye girmiyorlar bu yola, isin ciddiyeti bilmeden onunu goremeden dusunemeden :-( yoksa ne duzgun ana kuzulari bir bilsen
Çevresinde onlarca olan ve defalarca bu ortamın içine girmis biri olarak bu anlattiklariniz yanlışı degistirmez herkeste akıl var oldu heyecan olsun diye hepimiz bin birturlu suça girelim mesela her olanak varken ben niye bulaşmadım lütfen gunaha hataya kılıf aramayin şu dünyadaki en buyuk veballerden biri nedir deseniz torbacilik derim güzel kardeşim bile daha masum yanında onlarca insanın ahi iflas etmez göreceksiniz
Zorla mı kritermi?
Sonuc- yüzlerce binlerce gencin hayatini bitirmeye vesile oluyorsun onca insanin ailelerinin ahi üzerinde hakikaten Şu an neyi savunuyorsun bir dusunsene ben bunu konuşmaya bile utanıyorum
Torbacilar kendileride iciyorlar bu bir yani kendi hayatida kaydi zaten
Ikincisi torbacilar her an ölüm korkusuyla yasarlar
3. O stres surekli takip edilmek surekli izlenmek felan
Evet kendi iradeleri ile bu yola giriyorlar burada haklisin ama hic biri ileride zehirlenecem
Ileride komaya girecem
Her saniye takip edilecem her saniye izlenecem huzurlu bir saatim bile olmuycak bu gibi gercekleri bilerek girmiyor bu yola
Hepsi kurban veya kader inanki secim degil boyle bir secimi kimse yapmaz
Şu zamanda bu yazdıklarınızı bilmeyen hiç kimse yok torbacı olduğunda başına ne gelir neler yaşar sonu ne olur hepsi biliyor ama kök neden şu kolay para kazanmak ölse yani gideyim diğer düzgün insanlar gibi sabah işime gideyim akşam işimden geliyim düzenli bir hayatım olsun tabi zor geliyor kısa yoldan satayım para kazanayım akşama kadar yatayım bunun kafasındalar yine söylüyorum arkadaşım hepsini biliyorum hepsinin içine girmiş çıkmış bir insanım savunulacak nokta kadar bir yanı yok ve ben kadın olsam Burak torbacıyla Selamı yanından geçmem o kadar söyleyim size
Torbacilar calişir :D isci olurlar insaatda calisirlar asil calismasalar sikinti onlar icin :-) heyacan arayisi ve kendi akillari ile bu yoldan cikamiyorlar arkalarinda sahip cikacak kuzenleri buyujleri olsa ekinden tutan olsa hala o hayata devam etmezler. Ne maddeye nede torbaciliga.
Benim arkamda hiç kimse yoktu 13 yaşından beri çalışıyorum aynı zamanda iki uni bitirdim sigaradan baska aliskanligim yok simdi ben hiç kimsem yok diye bagimlimi olmaliydim Allah aklı vermis hepsi işine geldigi için kolay para için Allah korkusu olmadığı için bu yolda konusulacak yani yok Allah hepsinin canindan çıkarsın
Tekrar yaziyorum cocuk akillari ile heyacan arayisi ile bu yola girip
Sonrada kendi akillari ile bu yoldan cikamiyorlar, korku stres basima ne gelir diye diye icene saplaniyorlar
Elinden tutan guclu birileri arkalarinda olsalar yarin bile ter temiz hayat onlari bekliyor
Ama herkes guclu bir arkaya sahip degil
O yuzden Allah yardincilari olsun
Avutmaktan başka bir şey değil
Kizlar
Bence düzgün liliskiki yap
Dünyada insanlar var
Her yerde
Evet bende bekâr olduğum için buluyorum
Ne kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?