Minyon yapılı. Ela gözlü mümkünse aşko kuşko kokoş olmayan. Ne istediğini bilen cocuk ruhlu olmayan birde küçük meme eklersek dünyada cenneti yaşatırım ona 😏
178 boyum. Sıkıca sarılabilmeyi seviyorum. Ela gözlerin büyülü baktığını düşünürüm kriterde hangisini çıkaralım dersen bundan feragat ederim. Kişilik önemli güzel ama saçma birini istemem. Küçük meme ise tamamen cinsel çekim için.
Ne neden? Tercihim ve seçimim kısa kadınlardan hoşlanmıyorum böyle bakınca içim gitmesini istiyorum boylu puslu olmasını istiyorum böyle fidan gibi selvi boylum olsun diyorum çok mu şey istiyorum onun altındaki kızlar hiç ilgimi çekmiyor
Ya bak daha sevgilim harbiden olmadı birak sevgiliyi kız arkadaş bile edinmefim belki de kısa sevmicem ki öyle gözüküyor djvkgjb Ya bak bir tane abi var iş yerinde Allah affetsin bu söylediğim doğru değil ama neyse biyu 1.7-175 arasi sanirsam baya kısa ya yani bilmiyorum Deneyimim olmadi ne desem önemi yok Ama tabiki kendi boyuma yakın biri heralde baxi seylerde daha kolay olur bulemiyorum
Canim kankam sen bozuk olak gibi niye başa sariyon Git baskasiyla uğraş Boyun önemi yok uzun da olur kisa da Kendi hemcinsini niye cuce diye kucumsuyorsunki hiç mantıklı bir inasnin yapicagi hareket degil
Hahah niye seni red mi ediyorlar gahhaha Oy kiyamam ben kuzuma üzülme İnsanlari da hor görme, dünya senin dusuncelerin etrafinda dönmüyor İster 1.5 severim ister 1.8 bu kdr basit seni ilgilendirmez
Erkekler Ne Diyor
Sarışın mavi gözlü, minyon, akıllı, iyi kalpli, merhametli, çalışkan, mümkünse doğu Karadenizli.
Neden boyun kaç
Minyon yapılı. Ela gözlü mümkünse aşko kuşko kokoş olmayan. Ne istediğini bilen cocuk ruhlu olmayan birde küçük meme eklersek dünyada cenneti yaşatırım ona 😏
Neden boyun kaç
178 boyum. Sıkıca sarılabilmeyi seviyorum. Ela gözlerin büyülü baktığını düşünürüm kriterde hangisini çıkaralım dersen bundan feragat ederim. Kişilik önemli güzel ama saçma birini istemem. Küçük meme ise tamamen cinsel çekim için.
Sen ne düşünüyorsun
170 boy balık etli şişko değil güzel gülüşü olan zeki ağır kadın kızlar
Neden boyun kaç
Ne neden? Tercihim ve seçimim kısa kadınlardan hoşlanmıyorum böyle bakınca içim gitmesini istiyorum boylu puslu olmasını istiyorum böyle fidan gibi selvi boylum olsun diyorum çok mu şey istiyorum onun altındaki kızlar hiç ilgimi çekmiyor
170 e uzun diyecek kadar yoklukta mısın
Yokluk meselesi değil bu ez az diyorum 165 , 67 ile işim yok
Kendini heryerde göstermeye çalışmayan bana saygılı geçmişi temiz oturaklı
Ben artık onları gectim karakterli bir kız olsun evlenirim tek kriterim bu
Ya senin kriterlerin neler
Sana talip olsam
Minyon tipli birazda dolgun vücutlu olan kızlar çok çekici
Kadınlar kendilerinin insan olduğu gibi erkeklerin de insan olduğunu hatırlasa keşke.
1.58-1.70 boy
60-75 kilo gayet ideal
Neden boyun kaç
1.86
Neden fazlami kisa söyledim?
Evet fazla kısa söyledin
Dürüst olim daha önce sevgilim falan olmadı hani o boylar yanımda nasıl durur bilemiyorum
Cüce mi istiyorsun
Yaw kızım cüce mi oluyor o niye senin boyun kaç
182 boyum
Bence boyunda bir şey yok , cikilicak birisin
Bazen düşünüyorum acaba kendi boyumda biri nasıl olurdu , sanki hoş olurdu öyle iste
Bubarada soruna hitaben boy kilo yazdim yoksa bir önemi yokki çok kısa ve benden uzun olmadığı sürece
İlgili ve sadakat yeter
Ama sen cüceleri istediğini söyledin
Ya bak daha sevgilim harbiden olmadı birak sevgiliyi kız arkadaş bile edinmefim belki de kısa sevmicem ki öyle gözüküyor djvkgjb
Ya bak bir tane abi var iş yerinde Allah affetsin bu söylediğim doğru değil ama neyse biyu 1.7-175 arasi sanirsam baya kısa ya yani bilmiyorum
Deneyimim olmadi ne desem önemi yok
Ama tabiki kendi boyuma yakın biri heralde baxi seylerde daha kolay olur bulemiyorum
Uzun yaxdim diyemi okumuyorsun oeki keyfin bilir
Cüce mi seviyorsun
Canim kankam sen bozuk olak gibi niye başa sariyon
Git baskasiyla uğraş
Boyun önemi yok uzun da olur kisa da
Kendi hemcinsini niye cuce diye kucumsuyorsunki hiç mantıklı bir inasnin yapicagi hareket degil
Uzun boylu erkeğin kısa koz sevmeside insanın yapacağı hareket değil
Hahah niye seni red mi ediyorlar gahhaha
Oy kiyamam ben kuzuma üzülme
İnsanlari da hor görme, dünya senin dusuncelerin etrafinda dönmüyor
İster 1.5 severim ister 1.8 bu kdr basit seni ilgilendirmez
İstekli arzulu özbakımlı...
165 boy 50-55 kilo esmer kadınlara bayılıyorum
Neden boyun kaç
Öyle seviyorum 180
Balık et
Beyaz ten
Dolgun göğüs