Hakan098 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılBiz ne fizikler ne boylar poslar gördük. Sadece o gördüğümüz boy postan ibaretmis meğer. Tabi ki esmer kirli sakallı bebek yüzlü ses tonu guzel olan bir adama hayır diyemem. Öyle cok boy kas önemsemem benden uzun olsun olmasada canı saolsun. Fakat gerçekten once karakteri yakışıklı olsun.
319 Yorumla- +1 yıl
Dedigim gibi esmer kirli sakallı öyle kas felan istemem olacaksa ayarında olsun birde ses tonu :)
- +1 yıl
Stoklarda tükenmiştir 🤣🤣
- +1 yıl
Cok sevindim saolun🤣🤣
- +1 yıl
Içimden geçen herşeyi yazdığin için yorum yapmama gerek kalmadi saol😂😂
- +1 yıl
Gerçkten düşüncelerin bunlarsa 👏👏👏
Ben şahsen görüntüsü hoşuma gitmeyen bir insanın karakterine bakmam görüntüsü hoşuma gider ise sonra tanırım bakarım karakterine çok önemli tabiki merhameti vs ama görüntüsünü beğenmediysem banane karakterinden derim.
En İyi Cevaplar
+1 yıl189+ kilosu da orantılı olsun zayıf olmasın kaba olsun nasıl desem hödük gibi 😂 böyle yani onun dışında karakter en önemlisi karakteri yoksa geri saydıklarımın hepsi boş zaten
03 Yorumla- +1 yıl
Fizikten geçtin 👍
Kızlar Ne Diyor
+1 yılAçıkça söylemek gerekirse bir insanın içi neyse dışına yansıyor yani görünüş olarak çekici bulduğum tanıyıp, hoşlanmadığım tavırlarını gördükten sonra aşırı derecede soğurum ve görünüşün önemi kalmaz tabii bu benim için geçerli. Dış görünüşe gelecek olursak boy fark etmez ama ben 160 olarak yanında bücür kalacağım kişileri tercih ederim :D (kendini kısa hisseden ya da kısa boylulara bir şey söylemiyorum görünüşün boy anlamında önemi yok hatta gereksiz), buğday tenli, badem gözlü(renk belirtmek gerekirse ela, kahverengi), elleri tam tutmalık olsun o nasıl bir şeyse :D , gülüşü güzel, hoş konuşan konuştukça mayıştığım biri hatta, kısacası böyle bir şey işte. Sipariş gibi oldu çok da konuştum bağışlayın 😅
29 Yorumla- +1 yıl
Ahahhaaa tişikkürler 😂
- +1 yıl
Nerdeee 😂
- +1 yıl
Ayağıma mı gelecek yani ne mantıklı 😆
- +1 yıl
😄
benden uzun, en az 1.80 boy; en az 80-90 kilo; kas önemli değil hatta kendini aşırı spora, sağlıksız iğnelere verip balon balığı gibi şişmiş yapmacık kas bölgelerine sahip olmasındansa kafamı yaslayabileceğim, sarıldığımda kaslarının sertliğini değil kalbinin yumuşaklığını hissedeceğim yumuduk bir bedene sahip olabilir. kumral veya esmer, ela veya kahverengi gözlü. ses tonunun ilk duyduğumda beni etkilemesi önemli; gülüşünün güzel olması, içimi ısıtması da. güncellemeyi görmezden geliyorum, lider karakter özelliği, pozitif enerji ve insanın kendine duyduğu özgüven genellikle dış görünüşe yansır ve kolay bir şekilde kendini beğenmişliğe ve burnu havadalığa kayabilir; buna engel olan tek şey de zekadır. o yüzden fiziksel görünümü karakter özelliklerinden ayrı yorumlamak oldukça zordur.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılSaçları ve gülüşü ilgimi çekiyor yüz hatları da önemli boy çok önemli değil ama 1,80 üstünü sevmiyorum kiloda ne zayıf olmalı ne kilolu orta halli kaslı sevmiyorum pek öyle gözleri kahverengi olursa açık kahve saçlarda siyah kirli sakal hoş olabilir fiziki olarak böyle yani
11 Yorumla
+1 yıl224 benimle birlikte 225 görüs. Gozlerime inanamiyorum. Madem soru sordun cevaplıyayım. Benim icin 3 kriter önemli.
1. Temiz yüzlü olacak sakal trasini falan aksatmicak tek kaşlıda dolasmasin
2. Isi gucu olsun maddi geliri orta duzey olsun. Evde kari parasi yiyen erkeklerden hoslanmam sjsjsj
3. Ve son olarak ben 170 im benden uzun olsun 180 falan
Hepsi bu kadar11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılUzun, çelimsiz olmayan, bakımlı ve temiz erkeklerden hoşlanırım. Soruna yanıt olarak böyleleri hoşuma gidiyor tabi karakter ayrı bir boyut. Sen kendin için yorum istiyorsan eğer, biraz fazla gibi yani ben kendimden de pay biçiyorum. Fazla minik olunca sen fazla iriymişsin gibi geldi😁
17 Yorumla- +1 yıl
Evet genelde kafada o canlanıyor ama yine de ben kendimi çok küçük hissediyorum öyle😃
- +1 yıl
Sen sus, kaslar konuşsun djdjdjdnxn
- +1 yıl
He iyi bari cjsjsjxn
+1 yılFizik olarak yapılı iri erkekler daha dikkatimi çeker oldukça iri olabilir uzun kaslı ya da göbekli ama zayıf erkekler hiç ilgimi çekmez yani zayıf bir erkektense 100 kilo bir erkek daha ilgi çekici daha sonra dişleri çok önemli dişleri temiz ve gülüşü güzel olmalı. Kalın dudaklarda fena değil hani.. hadi o da olsun kendimi mi kırıcam.. belirgin yüz hatları daha sonra kalın düz kaşlar ve eller. Elleride gerçekten çok önemli tırnaklarını yemesin mesela hiç hoş değil güzel tırnakları olsun..
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. Bencede çok güzel.. daha da uzatırdım da biri Allah gözünü doyursun der diye uzatmadım 🙄
Gizli Üye(18-24)+1 yılkaslı ama steroidi basan erkekler çok kötü geliyor bana... sarılsak sert, taş gibi... kadınlar öyle kas asıkları degiller ama sanırım erkekler kendi aralarında en kaslı olma durumunu seviyorlar.
Biraz daha az kasın olsa bir de saç modelini değiştirsen giderin olurdu.
tabi bu benim görüşüm...21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok kaslı erkek sevmem hatta biraz göbeği olsun isterim. Boyu 175-185 arası olsun kilosu da kilo boy orantısından bir kaç kilo fazla olsun. Hani ne pantolon giyinince kaslarına yapışsın ne de ince bacağı olsun orta derece bacak kası orta derece kol kası birazda göbek iyidir. Siz de çirkin bir insan değilsiniz sadece bu kadar kas bana itici geldiği için yakışıklı diyemiyorum tamamiyle kasla alakalı bir sorun benim ki
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl😊
+1 yılböyle erkeklerden tabiki yuksek oranda hoslanilir... kaslarin daha az olsa dahada ideal olur... ama kişinin icide onemli tabi böyle görünüp çoğu konuda fıs cikan var tabi boylesi cidden sinir bozucu olur.. onun için dısınla karakterin orantiliylsa gayet tercih sebebisin
22 Yorumla- +1 yıl
tsk ederim
+1 yılBende 1.80 olduğum için karşı taraf 1.85-1.90 olmalı. Sakalsız varsa da kirli sakal, kumral ya da sarışın, renkli gözlü, uzun kirpikli, gamzesi olan, çok önemli değil ama kıvırcık saçlılar çok sempatik oluyor, beyaz tenli. Aşırı kaslı vücutlar bende kaslı olsam da beni biraz ürkütüyor bu yüzden fit, zayıf ve az kaslı yani karın kası ve bicepsler belli olabilir öyle çok bacak kası vs sevmem. Evet sanırım hayalimde ki fiziksel özellikler bunlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Okurken 🤯 bı de şaşı oldum😂
Çok iyi vücut yapmışsın öncelikle spora bu kadar bağlı olduğun için takdir ettim:) ve evet çoğu kişininde dediği gibi yapılı erkekler her zaman kadınlara daha çekici gelir bencede öyle karakter meselesi de önemli tabi
11 Yorumla
+1 yılBöyle 1.75 den uzun kumral kirli sakallı kara Kaş Kara göz orta kilolu kol kaslı geniş omuzlu olsun. Organlarından da beyni eksik olmasın mümkünse. Karakter zaten olmazsa olmazdır. Karakter yoksa boş.
23 Yorumla- +1 yıl
Sen yazabilirsin önemliyse
Kaslı erkek severdim genelde ama bu nd korktum o kollardan az erit be aga o kolları aşırı kaslısn buda biraz itici gelebiliyor bazen kızlara bana itici geldiği gibi 😅😜😮
23 Yorumla
+1 yılAyy o kollar ne oyle patlayacak gibi kskskdk
Neyse sıra bana geçelim mumkunse sakalli olsun olmaz ise yüzü cok tatli olsun esmer olsun boyu 1.80 civarı yeter gözleri mavi olmaz ise sevinirim kahve olabilir ela da olabilir ses tonu cok onemli benim için gülüşü ve bakışta önemli yüzü fizik yeterli bir de karakterli olsun ilgili olsun yeter ☺23 Yorumla- +1 yıl
Ama sen gibi kasli olmasin asla 😂 hatta hic olmasin iyidir
+1 yılEmek olan herseyin sonunda bir güzellik vardır sende de bir emek görüyorum hakkında olumsuz yorum yapan insanlar ya kıskanıyordur ya da çekememe gibi bir durum vardır karakter her zaman en önemlisi ama karakter Dışında sorduğun için karaktere girmiyorum düşünceme gelirsek kaslı kaslı durmak yerine daha normal doğal bir vücut olabilirdi
21 Yorumla
+1 yılFiziken bakarsak eğer, benden uzun olmasını isterim ben 1.78 boyundayım bugüne kadar hiç kafamı kaldırıp yukariya bakacak erkek arkadaşım olmadi 🙁 öbür türlü kendimi sırık hissediyorum
26 Yorumla- +1 yıl
Sanırım değil evet 😀😀
- +1 yıl
Ya benden 1-2 cm kısa oldular ya da aynı boyda olduk bugüne kadar. Bazen niye uzun boylu oldum diye düşünmüyor değilim 😀😀
- +1 yıl
Yaaa 😂😂
+1 yıl1.80 kilonet diyemem ama biraz göbüş olsun kirli sakal saç olsun ya da olmasın pek önemsemem ama eller büyük olsun
32 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım ama neyse
+1 yılUzun, aşırıya kaçmayan kaslı bacak ve ince ayak bileği. Tabii bunlar vücuduna göre orantılı olmalı. Ama bunlar sadece dikkatimi çeken özellikler. Fiziksel özellikler, bir erkekten veya duruşundan hoşlanmam için yeterli değil hatta gerekli bile değil. Güzel bi kalp bütün fiziksel özelliklerin üstündedir.
11 Yorumla
+1 yıl1.78+ üstü boy olabilir. Yani gülümsemesi güzel olmalı. Ben açıkçası sizin gibi kasları olan erkeklerden korkuyorum. Hafif böyle kaslı olması benim için ideal eli yüzü düzgün olsun işte.
11 YorumlaFızığı falan bır kenara bıraktım ben ADAM olsun yeter. Kadına saygı duysun koruyup kollasın. Yalan söylemesin aldatmasın. ŞİDDET uygulamasın. Fiziğe gelene ksr asılması gereken çok yol var.
13 Yorumlaben mesela genelde sarışın kumral erkekleri beğenirdim. fakat gel gör ki şimdi ki sevgilim koyu saçlı buğday tenli tamamen alakasız. biraz da anlık. hayatı tabulara sığdırmamak lazım.
11 Yorumla
+1 yılNefes alsın yeter nxdhdksbddh makaraydı kddjdiddjh çok kaslı erkeklerden hoşlanmam korkarım yani ondan vuracak korkusuyla pek savunamam kendimi bir tartışmada falan vurursa ağzım biyana burnum biyana falan kddjdiddjh uzun boylu olsun tatlı olsun ya tipi pek önemli değil sevdim mi kahverengi gözleri bile okyanus yaparım ben mddbdksh ama herşeyden önemlisi vicdanlı olsun
111 Yorumla- +1 yıl
Olsun adamlara da pek güven olmaz sonuçta erkekler sınırlı bir anına gelir vurur hiç beklemediğim insandan gördüm mesele bunu senin o ilk fotonda kolun çok korkunç çıkmış 🥴
- +1 yıl
Artık yaşanılanlardan sonra kadınların içinde olur öyle bir korku sen niye vurayım dersin ama sinirli halinde ne olacakları allah bilir
- +1 yıl
🙏🙏
- +1 yıl
Özele bakmıyorum
- +1 yıl
Istesem de atamam seviyem yetmiyor
+1 yılFiziki olarak bir çok erkekden iyi, umarım karakter olarak da öyledir. ‘kaslı erkek’ görüntüsünden ziyade ‘özgüven’hissi çok güzel hislerden biri kesinlikle
16 Yorumla- +1 yıl
Hayır ya sadece şarkı adı 😅
- +1 yıl
😅
- +1 yıl
Peki 😅
+1 yılAz sonra birine dalacakmış gibi duruyorsun😂 kasların bence çok ürkütücü😂😂 bana göre biraz abartılı tabi karakterini bilemem o ayrı🤷♀️ Tabi sen fiziki olarak sormuşsun.
16 Yorumla- +1 yıl
Allah korusun senle kavga edeni düşünemiyorum. İnsan seninle tartışmaya korkar. Erkekler ne diye bu kadar kas yapar cidden anlamıyorum. Protein tozu falan kullanıyor musun yoksa spor mu sadece?
- +1 yıl
O zaman sorun yok💁🏻♀️ Kaslarınla sana mesleğinde başarılar diliyorum😂
- +1 yıl
😂😂
Kasları olacak bir kere kendine bakıcak dişlerini fırçalicak bakımlarını yerine getiricek. Ama kaslarını da öyle ulu orta sergilemicek. Dövmesi olmayacak olursa da çok anlamlı bir şey olabilir belki. Sakalı olucak ama kirli sakal tarzında asla değil orta. Güneş gözlüğü bu fotoğraftakilerden olmicak kesinlikle en tilt olduğum şeylerden biri. Yaşı büyütüyor cidden. Yırtık pantolon küpe vs vs takmicak hoşuma gitmiyor daha erkeksi olmasını istiyorum.
17 Yorumla
+1 yıl1.65 im o yüzden uzun boylu olması daima tercihimdir 1.85-1.90 falan kilosuda 80-85 kaslı ama aşırı değil aşırı kas itici duruyor... Neyse istediğim gibi birini buldum zaten nhfknfhc
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
Boy :180-190
Kilo 80-90
Geniş omuzlu
Etli kaslı güzel bacaklar
Ve güzel bir popo🤔
11 Yorumla
+1 yılKas sevmiyorum ya genelde tıp olarak uzun saçlı çekik gözlü erkekler hoşuma gider biraz da olgun olması lazım genç olunca heykel gibi de olsa beğenemiyorum 😂
11 YorumlaSadece biraz boy takıntım o da kendim uzun boylu olduğum icin:) onun dışında konusmasi sohbeti sesi kibar kültürlü olması falan filan dikkatimi ceker😊 bir de cok yakışıklı erkek beni yorar almayayım:)
12 YorumlaGörsellik ilk izlenim icin onemli ama her şey demek degil. Zekâ karakter ahlak uyum bunlar yoksa dünya yakışıklısı olsun kaçarak uzaklaşırım 😀
21 Yorumla- Daha fazla (282)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat