Ben bir kadınla hayatımı zehir etmek yerine bekar kalmayı tercih ediyorum, bana kalırsa doğrusu bu, gelip de sataşmayın sebebi belli
1 ay
Ya ben olsam kesinlikle seviyesini düşürür Hani erkeklik sebebimiz düştüğünde diye bizim ilgimizi zaten rahatlarsın Evet kadını cezalandırmanın en güzel yolu bu.
ve bir kadına asla Muhtacım demeye seni aşağılalar anlamaz seni yani ve ben aşağı aradılar yani kendilerine bir şey varsa neden canlı anlar Kesinlikle o saygısız yapmayacaksın şunu diyeceksin sen haklısın Ve dahası Halbuki dışarıdaki kedi köpek gibi göreceksin diyeceksin ki ben sana saygı duyuyorum dışarıdaki kedi köpek bir şey yapmıyorsun onlara da bir şey yapmayacaksın Ben şu an Testosteron düşürücü hormon vermedi bana doktor verseydi gerçekten rahatlardım
Kesinlikle cezalandırmak gerekir ikinci bir kısım şu an doktor bana erkeklik düşürücü ilaç yazmadı hormon varmış hormon o yazınca Erkekliğin düşüyor kadını bir et gibi görüyorsun Hani bir kedi köpek canlı Bana muamel ettiğin gibi muhalle muamele ediyorsun
Yazamıyorum abi ya Heyecanlandım yazamıyorum
Aynısı bende de var ilerlemek istesem ciddi ilişki olarak evliliğe kadar da girebilir ama yok abi kıza karşı bir şey hissetmiyorum kız çirkin de değil hoş bir kız ama tipim değil daha önce denedim bir türlü sevdiremedim kendime, halen de direniyorum umarum bu tuzağa düşmem
Şöyle düşünmen bir noktada çok anlaşılır 😔 geçmişte canın yandıysa “bir daha aynı filmi izlemem” demen çok normal. Kimse kendini zorla ilişkiye sokmak zorunda değil, bekar kalmak da gayet geçerli bir tercih 💯
Sadece şunu unutma, her kadın aynı değil, her ilişki de aynı bitmiyor. Kendini korurken kalbini tamamen kapatma, olur mu? Peki sence seni böyle düşündürecek kadar ne yaşattılar sana? 💭✨
Cevap
0Cevap
bu dediğin şey yanlış kişiyle evlenince oluyor, doğru kişiyle değil
Şimdi biriyle görüşeceksin hazirsin parfümler makyaj son saniye telefon geldi ve boşuna süslenme gelmeyecektim diye söyleyecek, sen başkasını seveceksin seni yarıyolda bırakacak sen güven kaybedeceksin ya sonrası sende şunu düsünceksin neden ben evleniyorum ya da ilişki kurayım ki dimi 😭
Bak başa döndük kardeşim dini açıdan bakarsak kimse evlenemez ben görücü usulünden bahsediyorum birisi olur dedi öbür gün istemedi sevdiğim kız ben biriciğim dedi başkasıyla nişanlandı karakteri olmayanlar karşıma çıktı ve siz genelinizde bir sorun var beğenmek için beğenmeye çalışıyorsunuz anlayamadım ben bunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?