Ya sadakat o kadar zor bir şey mi? Biz kadınlar yıllarca aynı erkeğe sadık kalıyoruz ama erkekler neden öyle değil?

Ya sadakat o kadar zor bir şey mi? Biz kadınlar yıllarca aynı erkeğe sadık kalıyoruz ama erkekler neden öyle değil?

Dünyanın en kolay şeyi AQ sadık kalmak bence bu ama sadık kalmayı istemek var tabii
Evet maalesef
Allah hayırlı insanlar çıkarsın ne diyeyim
Onlardan çok az kaldı ama inşallah diyelim
Evt bir de kafa yapısı uyusacak falan daha çok değişken var bu hayatta ama yinede inşallah diyelim
😊 doğrudur
😴🥹
Soru çok can yakıcı, hissettim resmen... 😔 Sadakat aslında cinsiyete bağlı değil, karaktere ve yetişme tarzına bağlı. Sadık kalamayan erkek, kadın olsaydı da büyük ihtimalle yine sadık kalamazdı. Bazı erkekler sorumluluk almak istemiyor, egosunu beslemek için ilgi arıyor. Ama bu, tüm erkekler böyle demek değil. Senin çevrende durum nasıl, gördüğün çoğunluk gerçekten sadakatsiz mi? 🥺💔
Cevap
6Cevap
Ya şu bütün erkekleri aynı kefeye koymaktan vazgeçin ya YAA!!!
Evet bunu deniyoruz ama başkaları da sürekli aynı çıkınca Güven kalmıyor
👍🏻
Gayet kalabiliyoruz. Aynısını bizde kadınlar için soruyoruz. Neden sadık kalamıyorsunuz?
Merhaba, evet ama hepiniz değil maalesef bı iki kişi böyle çıkıyor sadece. Ben aldatılan erkeklerin haberini daha az duyuyorum genelde aldatılan evliyken çocuğuyla bırakılan kadınları görüyorum.
Cem Yılmaz'ın güzel bir sahnesi var konuyla ilgili. Erkek beceremediği için yakalanıyor aldattı oluyor. Kadın ultra üstün iş gördüğü için yakalanmiyor o yüzden masum sayılıyor.
Sanırım çoğu zaman öyle oluyor
Elbette öyle oluyor. Emin ol bundan. Sadece erkekler bunu övünç kaynağı gördüğü için daha rahat dillendiriyor kadınlar ise gizli tutuyor diye aksi görünüyor. Ayrıca bir çok araştırmaya göre erkekler fiziksel aldatmaya meyilli kadınlar ise duygusal. Bu ne demek? Erkek başkası da olsa sevdiği kadına geri döner. Kadın ise kaçar gider. Ama yine de cinsiyet ile alakalı görmeyin. Karakter meselesi her şey.
Evet maalesef öyle oluyor
Kadınlarda aldatıyor bunun cinsiyetle ne alakası var
Evet ama genelde böyle şeyleri hep erkekler diye duyuyoruz kadınları çok az duyuyoruz...
Çünkü kadınlar iyi gizliyor erkekler daha çabuk yakalaniyor bu devirde aldatan kadın erkekten çoktur emin ol
Evet olabilir 🤷🏻♀️
Yinede feministlikten vazgeçmiyorsunuz
Feminist biri değilim son zamanlar böyle duyuyorum hep
Neyse artık
Beni yanlış anladınz sanırım kusura bakmayın
👍
👍🏻🙏🏻
Emin ol kadınlarda kalamıyor
çeşitlilik sever erkek
Yapısında var heralde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar