Tek bir kadına ait olmak, sadece onunla yetinmek neden erkeklere zor geliyor?

Çoğu erkeğin var ruhunda sadakatsizlik, genelleme yaptım, tabii ki istisnalar kaideyi bozmaz lakin burada dahi nasıl erkekler görüyorum, kaç kişiyi takip ediyorlar, benim profilim kapalı, kimseyi takip etmiyorum, kimsenin de takip isteğini ne kabul ediyorum ne de geri çeviriyorum, takip ve takipçim sıfır, burada kendime ait bir dünya kurdum, görüşümü de yoruma, yorumlara kapatıyorum. Sanalda arkadaşlık ilişkilerine karşıyım, bu benim kendi düşüncem. Anlayamıyorum çok mu zor sadakatli olmak, çok mu zor tek bir kadına ait olmak, neden bu kadar iradesizsiniz erkekler?
Gerek burada, gerekse reelde niye hakim olamıyorsunuz kendinize, niye dur diyemiyorsunuz, niye burada yürümek maksadıyla onlarca karşı cinsinizi takip ediyorsunuz?
Hayatındaki kadından memnun olduğu halde, mutlu bir ilişki içinde oldukları halde, doyuma ulaştıkları halde erkekler neden sadakatsiz oluyor, neden bu kadar zor onlar için sadakatli olmak.
Biz kadınlar (genel olarak) bunu nasıl başarıyoruz peki? Bırakın ilişki içinde sadakati, karşı cinsle etkileşim halinde olmadan da hayatımızı idame ettirebiliriz lakin sizler neden bu denli düşkünsünüz şehevi isteklerinize, bu isteğinizin neden esiri oluyorsunuz? Çok mu zor tek bir kadınla yetinmek
Mayıs/17/23
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer