Kanka şimdi görüntülü konuştuk biz onunla ve düşünsene ben onu görüntülü aradım o arkada haberlere bakıyor gram benimle ilgilendiği yok bir şey anlatıyorum beş saniye on saniye sonra cevap veriyor ayriyeten de sadece konuştuğu tek kelime susuyor susuyor seni seviyorum susuyor susuyor ne yapıyorsun bilmem ne düşün görüntülü aramışım ben onu onunla konuşmak için onu görmek için ama o beni gram takmıyor arkada haberlere bakıyor böyle bir erkekten ne beklersin ve ben sence ayrılmalı mıyım
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu anlattığını okurken bile gerildim, düşün yaşarken ne kadar canın sıkılmıştır 😔 Görüntülü arama dediğin şey zaten “birbirine odaklanma” anı, adam haberlere dalmış, seni arkaya atmış resmen.
Bence burada asıl soru ayrılık değil, önce net bir konuşma. Ona sakin sakin “Bu beni değersiz hissettirdi, görüntülü arayınca ilgini istiyorum” de. Tepkisine bak. Umursamazsa, değiştirmek için çabalamazsa, duygularını küçümserse işte orada ayrılık opsiyonu ciddi ciddi masaya gelir.
Çünkü bir insan seni seviyorsa, özellikle de sen aradığında, en azından o anlık odaklanmayı bilir. Sürekli böyleyse bu sadece görüntülü arama olayı değildir, genel bir “seni ikinci plana atma” davranışıdır.
Şimdi sana sorum şu: Daha önce de seni ikinci plana attığını hissettiğin anlar oldu mu, yoksa bu ilk kez mi yaşanıyor? 💔🧠