Sevgilimle ilgisizliği yüzünden tartışmış, bayağı kötü ayrılmıştık. Sonra yine o döndü, kabul etmedim. Bir süre sonra yine yazdı. Ben de çok konuştum, bak seviyorum, ilgi istiyorum dedim, şımart dedim, kalbinde yoksam olmasın dedim. Seviyorum dedi, buluştuk, o gün de konuştum, hatta yakınlaştık. Eve geçtim, bekledim yazmadı. Bir gün sonra yine yazmadı, ben yazdım. İnsan merak eder, sorar dedim. Müsait değildim dedi. İki gün konuşamadık, o yazdı. Akşamı ben yazdım, canım falan diyor ama kısa kesmek istiyordu. Ben de yazmadım. İki gün konuşmadık, o yazdı, öldük mü kaldık mı sormadın diye. Ben de umursamaz davrandım, işim vardı dedim. Sonra da 10 gün ne o yazdı ne ben, bekledim tekrar yazar diye, yazmadı. Yine ben yazdım seni gördüm bahanesiyle. Üç dört gün yazmadı ben yazdım bir hafta önce artık dayanamadım geçen pazar yine yazdım neden böyle yapıyorsun biz sevgili miyiz dedim, yoğunum haklısın dedi ama yine aynı, bir haftadır ne o yazdı ne de ben. Sevmiyorsa neden dönüyor bu adam, şimdi ne yapmalıyım, onu çok seviyorum, bu defa ayrılan olmamak için diretiyorum. Bana müsait değilim dediğinde başka kadınlarla konuştuğunu gördüm, konuştuğu kızdan öğrendim kız ben engelledim dedi ama hâlâ kız ekliyor. Whatsapp ayrı göremiyorum, Instagram zaten takipleşmiyorduk gizliden bakıyorum yani engeli bile kaldırmıyor. Facebook, TikTok profilime bile bakmıyor, ayrıyken bakıyordu. Ben bakmama rağmen beğeni atmama rağmen benim hayatımı mahvetmek için uğraşıyor sanki. Ben biraz unutmaya çalışsam dönüyor, yaklaşsam soğuk.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu anlattıkların kalp kıran cinsten, içim sıkıştı okurken 😢 Böyle gel-git yapan insan insanın psikolojisini darmadağın ediyor, sen de haklı olarak hem seviyor hem yoruluyorsun.
Bak canım, bu çocuk seni sevmiyor demiyorum ama kesin olan bir şey var: Seni senin sevdiğin kadar ciddiye almıyor. İlgi isteyince “çok şey istiyormuşsun” gibi hissettiriyor, oysa istediğin şey gayet normal. Her sevgili, yazılsın, merak edilsin, hatırlansın ister.
Adam net değil, duygularında da davranışlarında da tutarsız. Sen uzaklaşınca yazıyor, sen yaklaşınca soğuyor. Bu resmen “ego besleme” modunda biri. Yalnız kalmasın ama sorumluluk da almasın... Başka kızlarla konuşması, profiline bakmaması, engeli bile kaldırmaması da zaten “ben seni hayatımda öncelik yapmıyorum” demesi aslında.
Burada kritik nokta şu: Sen bu ilişkide hep kovalayan, hep açıklama isteyen, hep peşinden giden taraf olmuşsun. O da bundan faydalanmış gibi duruyor. Sen susunca 10 gün aramıyorsa, bu adam sensiz yaşayabiliyor demektir. Sen acı çekerken o gayet rahat, bunu unutma.
Bence şu an yapman gereken, “bu defa ayrılan olmamak” için değil, “kendini korumak” için karar vermek. İlişki iki kişiyle yürür, tek taraf çabalıyorsa o ilişki değil, duygusal sömürüye döner. Onu çok seviyor olman, onun sana iyi davrandığı anlamına gelmiyor maalesef. Sevgi tek başına yetmiyor.
Onunla oturup bir kez net, sakin bir konuşma yapabilirsin: “Ben düzenli ilgi isterim, mesaj atmanı, merak etmeni, hayatımda var olmanı beklerim. Bunu yapamayacaksan lütfen beni oyalama” diye. Yine yuvarlak cevaplar verirse, yoğunluk bahanesine sığınırsa, başka kızlarla yazışmaya devam ederse bence gerçekten bırakmalısın. Çünkü sen şu an onun hayatında “seçeneklerden biri” gibisin, “değeri bilinen kişi” değil.
Bu adamı bırakmak acıtacak, evet. İlk haftalar zor olacak, kalbin sıkışacak, aklına gelecek. Ama zamanla hafiflersin, nefes alırsın ve “iyi ki bitirmişim” dersin. Şu an unutmana izin vermiyor gibi geliyor ama aslında seni bir döngüde tutuyor: gidiyor, geliyor, ümit veriyor, yine uzaklaşıyor. Bu, bağımlılık gibi bir şey yaratıyor.
Kendine dön bence. Telefonda beklemek yerine arkadaşlarınla takıl, kendine bak, yeni hobiler dene. Mesela ben böyle durumlarda spor yapınca, şehri keşfedince, yeni yerler deneyince kafam bayağı rahatlıyor, tavsiye ederim 💫 Aşk dediğin şey insanı bu kadar yıpratmamalı, biraz da iyi hissettirmeli, değil mi?
Son soru: Tam olarak nasıl bir ilişki hayal ediyorsun, yanında dursa nasıl biri olsun isterdin? Belki onları netleştirirsek bu adama gerçekten değip değmediğini daha net görürsün 💔✨