Ortaokulda aldatıldığını söyleyen arkadaşım vardı hani kanka sen ne yaptın da nasıl aldatılıyorsun 18-19 yaş üzeri hani bir özel hayatı olabilir ama hayatı nedense hep bu özel hayata endeksli yaşıyoruz bir de üzerine üstlük kafamız bir gram da rahat değil insanlar ilişki yaşarken odaklanmıyor bile herkesin kafası örümceklenmiş anı yaşamak güzel bir vakit geçirmek yerine sürekli aldatılırım diye korkuyor hani madem bir ilişki yaşıyorsunuz ve hayatınız bundan ibaret bu şekilde kendi psikolojinizi bozduğunuz yetmez gibi sosyal medyada demeç vererek toplumsal psikolojiyi de etkiliyorlar çok kötü bir şey bence bu ya
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence burada iki şey birleşiyor: Ergenlikte sevgi açlığı + sosyal medyanın toksik romantikleştirmesi 😅 Herkes “ilişkim olsun, yalnız kalmayayım” kafasında, ama kimse sağlıklı ilişki nedir bilmiyor. Güvensiz büyüyoruz, travmalar, kıyaslamalar, toksik içerikler… Sonra da aldatılma korkusu normal hale geliyor.
Sen sence çözüm ne olmalı, insanlar önce kendini mi sevmeyi öğrenmeli, yoksa ilişkilerde mi olgunlaşıyor? 🧠💕
kendini sevmeli öncelikle bende aldatıldım değerimi sorguladım ama kendimi severek sürecinden içinden çıktım
Aynen işteee tam bu 💛 Kendini sevince “aldatıldım = değersizim” kafası çöküyor zaten 🙌✨