Kimseyle mutlu olamıyorum, olmayı geç ilişkiye başlayamıyorum bile, tak diye bitiyor. Bu niye bitti ki şimdi diyorum.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aynen kral çirkinim deme doğa üstü vasrlıklardan birşeyler bekle :D Bunca güzel kız var cinler onlara aşık olmayacak senin gibi gizli profilden mesaj yazan kendi resmini bile koyamayacak kadar öz güvensiz insana aşık olacak kendinizi avutuyorsunuz kesin 3 harfliler kız kesin bak şeytanda aşık olmuş olabilir lkjkdjffkpjdkfj
yavv sg aw cirkinmis ben bu sitede gereksiz abazalar baksin diye kendi fotografimi mi koycam
Yok cinler bakacakmış :D instagramda bile suratını saklayıp foto atan tipsin burada bahane uydurma
kim dedi instagramda surat sakladigimi 40 yasindaki adam gelmis 20 yaşındaki kizin ozguvenini hesapliyor aq kendine bakmadan sen niye gizliden yaziyon
Ben senin gibileri kudurtmak için yazıyorum ayrıca 40 yaşında değilim senini gibi sazanlar atlasın diye öyle yaptım işede yarıyor :D sen git iki cin bak belki sana aşık olmuşlardır puhahhahaha kendisini böyle kandıranıda ilk kez gördüm yazık ya
yav sg aq abazasi
Abaza diyor birde, sana yavşayan yok bir şey diyen yok beğendim demedim bir şey demedim ama sen iki lafından birisi abaza o kadar yokluk başına vurmuş ki seninle kimse ilgilenmeyince abaza oluyor yazık sana acıyorum vallahi :D sen bu kafa ile daha çok yanlız kalırsın hadi git köşende kudur
bana yavsadigin icin değil zaten oyle oldugun icin diyorum burdaki 35 yas ustulerden baska bir sey beklenmez
IQ seviyen ayakkabı numarandan düşük belli oluyor ki yukarda dedim yaşım o değil diye sisteme üye olurken salladım bir yıl öylede kaldı ama sana bunu söylediğim halde sen bunu hala anlayamıyorsan sende sorun vardır ayrıca abaza değilim yolda görsen sular seller olur ağzın açık bakarsın ama senin gibi cindi peridi diyen çirkin birisine asla bakmam :D hadi sen git ruh çağır belki onlar snaa bakar
burada gizlenen herkese cirkin gözüyle bakiyosan senin sorunun kişi kendinden bilir işi ne de olsa
Sen hala ağlıyormusun ağlak prenses :D bak cin carpar falan suratın yamulur iyice hadi git sen cin peri kovala nede olsa sana bakan yok
gerçekten engellisin ya
allah askina bi fotografini at da bakiyim ya dibim dusermis ya hanu
Yok değilim ama sen iyi kudurdun sen bu ateşle var ya şimdi ne cinler düşürürsün :D
kudur kudur
Sana bu şarkıyı armağan ediyorum : https://www.youtube.com/watch?v=SUrEin4aCR4
çok aradın değil mi
Yok senini gibi kuduranlar için hazırda bekletiyordum :D
kuduran sensin ozguvensiz
anca kendinizden kusuk kisilere satasirsiniz boyle
Cinli bu kız cinli kendisini güzel sanan kezooo :D ayakların bile içeri bakıyor yürürken
kendime güzelim diyip övünmeyecek kadar güzelim çok şükür sen kendin gizliden yazacagina çık da seni görelim
Aynen güzelsin ondan sevgilin yok diye ağlıyorsun seni kim ne yapsın çirkin gece kondu tatlısı
ucuz değiliz her yazanla sevgili olacak kadar gizliden yazan ozguvensiz
Ben bir şey duydum telefon aldırmak için milletle sevgili oluyor falan dediler gerçek mi? f
aynen aynen doğru duymuşsun
Belli bir model var mı yoksa iphone dan mı başlıyorsun direk?
yok kesinlikle iphone
Varoş olunca böyle oluyor demek ki neyse ablanada alırız bir tane kullanırsınız :D
ne bos yaptin ya
allah iyi ki kız yaratmamis seni
Hadi ikile varoş seni fakir varoş :D
sen ikile ozguvensiz canım
gerz ek yazdim canim yazmadim
Ananas yedin mi? lkdlfkdlkf
yedim gri zekali
Siz fakirler bilmezdiniz kesin birisi alıp yedirmiştir sana :D
oyle valla param olmayinca hep babam alirdi
Baban var mı senin ben anneni terk etti diye duydum?
onu yanlis duymussun
Cin mi aşık, nazar mı değdi, karmanın VIP üyesi misin, bilmiyorum ama hissettiğini aşırı iyi anladım 😅💔 Sürekli anlamsız bitişler yaşayınca insan kendini sorguluyor.
Bence önce “bende ne sorun var?” diye yüklenmeyi bırak, karşına çıkan tipler senin seviyende olmayabilir. Bir ilişkide ne istediğini netleştir, kırmızı çizgilerini belirle, sonra bakalım hâlâ böyle mi olacak.
Sence en çok nerede tıkanıyor, başlarken mi bitirirken mi? 🧐✨
Cevap
5Cevap
ben cinim geceleri geliyom ama ben değil sen bana aşıksın, o yüzden hiç bir erkekle olamıyon :D
🤦♀️
Bence sana cin deyil güvensizlik çarpmiş sana aşik olan bir cin olsaydi sen bu kadarını bile yazamazdın bize
niye yazamiyim
Sen bir cinin bir kula musalat olduğuna ya da bir bayana musalat olduğuna hiç denk geldinmi sana şahit olduğum 3.5 taneyi anlatayım diyecem ama yazacak durumda deyilim yani o dediyin o kadar kolay deyil senin kendinle alakalı olan bir durum diye düşünüyorum yani hep sorunlu birilerine denk gelmişsin ya da anlaşma durumları ortak olmayan yönleriniz falan bu sebeplerden dolayı anlaşamiyorsundur yani hemen karanlığa kapılma bence senin ile ortak yönlü biri elbet denk gelir
yani buna benzer hikayeler duydum ondan sordum da isin esprisine kactim ben biraz
Bende esbirisine yorum yaptım zaten ama şahit olduğum olaylar oldu tabi bu işin esbirisi deyildi
Klinikler bunun için var
yarin sabah ariyim alsinlar beni o zaman belki ordan bulurum
Hayırlı işler
sagolasin
Hepten huniyle gezmede
nasiip kismet
Çeyize de koydur
olur
Temiz iş
Olabilir
eti cin
Sorun sende