Arkadaşlar herkese selamlar öncelikle, konu çok basit. Ben inanan bir insan değilim, kendimi müslüman olarak tanımlamıyorum yani. Fakat benim bu soruyu sormamda ki ihtiyaç duyduğum nedenler şunlar;
- Bir gece ben tek başıma rakı içerken bir arkadaşım aradı, gelmek istediğini söyledi ve kabul ettim. Masay oturur oturmaz erkek mi, kadın mı diye sordu. Ne söylediğini anlamadım, sorduğumda sana birisi aşık dedi, izliyor seni dedi. Gülüp geçtim.
- Bu din konularını yine bir rakı masasında başka arkadaşlarım ile konuşurken, olay ne hikmetse tekrardan buna bağlandı. Kısmetimin iyi olup olmadığını sordu, ben de kötünün de kötüsü dedim. Bu tiple sana kimse bakmıyorsa o zaman kesin sana cin aşık dedi ve yine gülüştük.
- Bir iki arkadaşım bana yatılıya gelmişti ve gecenin bir köründe markete gitmeleri gerekti. Ben de onlar ile gelecekken tam ayakkabımı giyerken üzerime bir ağırlık çöktü ve gelmek istemediğimi belirttim. Arkadaşlarım o gece yok yere dayak yemişlerdi, sonrasında onlarda eve geldiklerinde sanırım şakasına "sana aşık bir cin var, kesin o durdurdu." dediler, artık gülmemeye, sorgulamaya başladım.
- Bu akşam bir kız arkadaşım geldi, koltukta uzanıp telefonuna bakıyordu. Ben de öyle, durduk yere merak edip ekşi sözlükte "cinlerin insanlara aşık olması" başlığını okuyordum. Birisi arapça bir isim söylendiği takdirde o sevenin yanına geleceğini mi, o tarz bir şey yazmıştı. Bende o arapça isimmidir nedir onu söyledim içimden gülerek. Tam o esnada uzanmakta olan kız arkadaşım "İçime sıkıntı girdi, çok kötü oldum." dedi. Okuduğumu ona gösterdiğimde bana bir hocaya görünmem gerektiğini söyledi.
Arkadaşlar bakın ciddi manada Türkiye ortalamasına göre iyi bir tipi olan, elit, diksiyonu düzgün, oturmasını kalkmasını bilen, yüksek standartlarda, seçici bir insanımdır.. diye düşünüyorum. Fakat ciddi ciddi çooook ama çoook uzun süredir bir ilişkim yok. Olsa dahi sürekli anlamsız sebeplerden dolayı bitiyor, genellikle ilk başlarda çok sevip sonrasında anlamsızca soğuyan taraf hep ben oluyorum. Biliyorum çok yazdım ama inanmayan birisi olarak bu mümkün olabilir mi? Bu arada yazamadığım ve beni düşündürten çok fazla neden daha var. Cevaplarınızı bekliyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer