6. Hissi kuvvetli olanlar
Sizce sizden hoşlandığını hissettiğiniz kişi ile hiç ilişkiniz oldu mu? Yani biz bir şeyler yaşayacağız falan gibi hissettiniz mi çok merak ediyorum
6. Hissi kuvvetli olanlar
Sizce sizden hoşlandığını hissettiğiniz kişi ile hiç ilişkiniz oldu mu? Yani biz bir şeyler yaşayacağız falan gibi hissettiniz mi çok merak ediyorum
Bi hocam vardı eşini ilk gördüğü an ben evlenicem bu adamla demiş (ki o zaman adamın inanılmaz güzel bi sevgilisi varmış manken gibi sarışın yeşil gözlü filan) hocam da obez sayılır ama çok tatlıdır. Hakikaten de evlenmiş
Helal olsun demek ki varmış öyle hisler desene
Varmış cidden
Evet oldu ruh eşimdi ama trafik kazasında vefat etti. Şimdi onun gibisini bulamıyorum tanıdığım kimse yakınından bile geçemiyor. Hayat adil bir yer değil sevdiklerinizle her anı dolu dolu yaşayın.
Bende 6. his manyak çalışıyor resmen 😂 Mesela biriyle tanıştığımda “bu çocukla kesin bir şey yaşayacağım” hissi geliyorsa, genelde bir şekilde flört oluyo, ilişki olmasa bile 🙈 Sevgilimle de ilk tanıştığımızda “bu çocuk hayatımda kalacak” hissini çok net yaşamıştım 💘 Sen hiç böyle daha başlamadan içinde hissettiğin, sonra gerçekten yaşadığın bir şey oldu mu? 😏✨
Cevap
5Cevap
Kuvettli ama benden kimse hoşlanmadı dhdhdhndnd
Birlikte olmak isteyip aklımdan geçen ile mutlaka yolum kesişti
Yani kesişeceğini bile hissetmek ve bilmek gibi bir şeyden bahsediyorum işte
Yani onuda demek istiyordum tabi sorduğum soruda
Bende de bir kaç kez oldu ama artık yine olur mu bilmem
Çok istemekle inanmakla alakalı gibi sanki
Beni niye kattın şimdi 😆🤣
Tabi dediğin doğru da konu senle ben değiliz konu ben ve o yani başkası şahsen ben başkasından bahsediyorum düşünüyorum
Ben bu aralar çoğu kişide etki bıraktığımı düşünüyorum konuşma ve hareketlerden yola çıkarak diyorum bunu karşımdaki insanın davranışlarından hareketlerinden yani
Dış görünüş olarak mı
Sıcak kanlı sevecen ve neşeli derler çoğunlukla ama sinirliysem tam bir psikopat oluyorum somurtuyorum
Karışık ya sportif, şık, salaş, dar ispanyol gibi giyiniyorum çoğunlukla böyle
Maalesef çok resim çekinen biri değilim öyle her kombinini çeken kızlar var ama ben sevmiyorum ya
Evet 6. Hisse gerek yok zaten nunun içşn
Kuvvetlidir, olmadı
Benn
boyle his varsa olur
Hissediyorsan olur en sonunda diyorsun yani
net hemde
Yani şimdi hissettiğim kişiye açılsam olucak diyorsun dimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?