Çok fazla yaşadım. İlk görüşte sevmediğim insanlara ne zaman bir şans versem tam da ilk gördüğümde hissettiğim şeyin gerçek olduğunu gördüm. Bir kere beş kere olursa tesadüf olur. Artık 6. hissime güveniyorum
Benim şans vermem değilde hani belki öyle değildir diye gözlemlediğimde sonuç hep ilk gorusteki vizyona benzer çıktı. Artık iç sesim bu kişiye dikkat et samimi olunacak biri değil dediğinde uzak duruyorum. İnsan aynı şeyi kırk defa denemez
Gerçekten bir insanı ilk gördüğümde sevmediysem belli bir süre sonra o insandan bişey çıkar. Çevremdeki insanların bu bana şu an yalan söylüyor bahane üretiyor veya arkamdan iş çeviriyor dersem oda çıkar bilirim. Veya kötü bişey olucaksa onu söylerim ve yakınlarım bana hep şom ağızlı der. Gerçekten 6. hissin kuvvetli olması hayatı zorlaştırıyor. Sürekli bir şeyden şüpheleniyorsun ve o hep doğru çıkıyor.
Benim çok güçlüdür hayal ettiğim bir şey çoğunlukla olur ya da istediğim gerçekten.. Olabilir ya da söyle diyeyim olayları söyle olur dediğimde öyle olduğun u görünce felan fkfjci
Hissettiğin o iç ses bazen gerçekten çok net konuşur 😊 Ben birkaç kez birinin söylediğiyle hissettirdiği arasındaki uyumsuzluğu sezdim. Mantığım “abartıyorsun” dedi ama içim rahat etmedi. Sonrasında davranışları o çelişkiyi doğruladı. Aslında bu mistik bir şeyden çok güçlü gözlem yeteneği 💫 Sen de büyük ihtimalle detayları bilinçsizce topluyor ve sonucu hissediyorsun. Güven ama yine de küçük gerçeklik kontrolleri yap 😉