Sevgilim boşanırsak çocuğu bana asla vermem dedi, evlilik kararımdan vaz mı geçmeliyim?

Herkese merhaba kafam çok karışık ve fikrinizi gerçekten merak ediyorum 4 5 yıldır tanıdığım 2 yıldır beraber olduğum bir sevgilim var evlilik düşünüyoruz ama aramızda bir konu beni çok düşündürüyor erkek arkadaşım Şanlıurfalı geçenlerde onun akrabalarından biriyle oturuyordum bana evliliğinde mutsuz olduğunu boşanmak istediğini ama çocuklarından ayrı kalmamak için boşanamadığını söyledi ben de şaşkınlıkla dinlemeye devam ettim Şanlıurfa’da boşanma gibi olaylarda çocukların babaya verildiğini söyledi ben de bunu duyduktan sonra dün sevgilime ya ilerde boşanırsak çocuklar ne olacak diye sordum ve bana direkt çocuk bende kalır sana asla vermem dedi ben orta yol aradım çocuk hem anne hem baba görsün dedim ama kabul etmedi ben şöyle düşünüyorum bir anneysem çocuğumdan asla ayrı kalamam ama sırf çocuk var diye mutsuz bir evlilikte kalmak da istemem böyle bir durumda çocuğumdan koparılma ihtimali beni çok korkutuyor hayatta evlenmek de var boşanmak da ben daha doğmamış çocuklarımı bile düşünüyorum onların geleceği güzel olsun istiyorum ama olur da gerçekten boşanırsak çocuklarımı görmeden ne yaparım diye de korkuyorum kendisine de bu korkumu söyledim o da bana çocuklarını görmek istiyorsan beni de görmek zorundasın diye cevap verdi

Sevgilim boşanırsak çocuğu bana asla vermem dedi, evlilik kararımdan vaz mı geçmeliyim?