Eski sevgilim döner mi, eski sevgilim beni özledi mi gibi sorular mevcut peki neden NeXT varken illa ex?

Eski sevgilim döner mi, eski sevgilim beni özledi mi gibi sorular mevcut peki neden NeXT varken illa ex?

Aşinayız çünkü.. birçok duyguyu da onda tattıysak ve duygular bitmediyse, neden olmasındı. Her zaman baş tacı değiller de eğer eski sevgiliye dönülüyorsa sebepleri saydıklarımdır.
Evet çok doğru
Manipülasyon altında işte kişi, eskisi iz bırakıyor her türlü adamda elinde olduğunu, garanti olduğunu ve ondan vazgeçmeyeceğini bildiği için vazgeçiyor. Hele kızda güzeller güzeliyse o egosu ezildiği için baş tacı oluyor. Bunu bana nasıl yaptı, bu bana nasıl yapılır falan filan mevzuları.
İnsan yeni birini yeniden aynı heves ile tanımak istemiyor o hevesi bulamıyor kendinde. Yeni biri korkutucu geliyor bu devirde herkes deccal birini hem senin sevmen onun da aynı anda seni sevmesi de o kadar düşük bir ihtimal ki sanırım bundan sebep
Eski sevgili biraz comfort food gibi 😂 Tanıdık, güvenli geliyor, egomuzu okşuyor, “beni hâlâ istiyor mu?” merakı da cabası. NeXT bilinmez, riskli, emek istiyor. Ex ise hazır hikâye gibi. Ama her baş tacı edilen şey değerli değil bence 💁♀️ Sen kendi hayatında ex’e kapı kapalı mı, yoksa “duruma göre” diyenlerden misin? 🧐💔✨
Cevap
22Cevap
Geride bıraktığım hiçbir erkeğe geri dönmedim, hayırla da anmadım ddfjd
Eski sevgili umurumda olmaz. kendime saygım var. sildiysem biter bir daha dönmem.
Halbuki şarkılar öyle söylemiyor, ben susayım da şarkı konuşsun en iyisi, ne diyor şarkı konuşurken "yırtık bir ciklet gibidir eski sevgili"diyor.
"Bir köşeye fırlatılmasını bekleyen çiğnenmiş bir ciklet gibidir eski sevgili"
Yanlış yazmışım şarkının sözünü..
Güvenli liman :)) yeni birini tanımak, hayatına alması falan derken çok zaman geçiyor ve yine sonucu olumsuz olabiliyor.
Takıntılı insanların lafları bunlar bence. Hepsi benden uzak Allah’a yakın olsun. Yolda görsem selam vermem hiçbirine.
Bu genelde kızlarda oluyor duygusal bir saplantı var çoğunda adam olaydı ex olmazdı diyen yok.😀
Eski sevgili ebediyen bitmiştir dönmesini de istemem
Şeytan görsün yüzünü ne eski sevgilisi ya eski sevgili Deccal Ex
Yarım kalmışlık hissi ve geçmişteki çoğunlukla iyi anıların hatırlanır hâle gelmesi
Ne baş tacı nasıl kavramlar bunlar sizin hayatınızda eski sigara diye bişey var mı mesela bittiği an bitmiştir
Eski sevgili baş tacıdır diye bir şey duymadım da yaşamadım da. Belki ilk olduğu için anlam yükleyenler vardır
Eski sevgili gram umrumda değil ya. Eskide kaldı. Bitti
Eski sevgili hiç bir zaman baş tacım olmadı.
Kimsenin yeni birini tanıyıp sıfırdan başlamaya sabrı yok da ondan
Büyün eski sevgililer için geçerli değil bu ama
Paylaşılmışlıklar var, harcanan zaman, yaşanmış anılar bunların kıymetinden ötürü sanırım biraz.
Hangi eski sevgili?
Herbirinin güzel yanları vardı
Yenileri onun kadar olmuyordur
O senin hüsnü kuruntun
Next bulamadıkları için
Yok ya şeytan görsün yüzünü
Bu düşüncede değilim...
Ne ex var ne de next
Bir şeylerin ilk defa birisiyle yaşanması özel olarak akılda kalır. Aslında başkasıyla çok daha özel şeyler mümkündür. Dediğiniz saçma.
Ex mutlu etmiş ilkleri yaşatmış
eski sevgili candır gelse hemen evime alırım
İnsan oğlunun nostaljye karşı hep bir zaafı olur
Her zaman değil
Değildir
Eski sevgili orrr çocuğudur
Neden yazıp durur
Eskiler her zaman iyidir yoklugunda işe yarar :D
Benim için öyle bir durum söz konusu değil
Yeni birini tanımak ve sevmek çok zor...
Baş tacı falan değildir öyle olsa eski denmezdi
Niye baş tacı olcak
Değildir
Kim demiş oyle bişey
Noo benim için öyle değil
Canı cehenneme ya
Kim diyor bunu 🙄
Sanmıyorum
Değildir
Ne alaka?
Unutamadığın için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?