Bu tarafıda sıkıntılı ve sürekli kendiliğinden hediye alanıda sıkıntılı, yok mu bi dengesi bunun 😀
Özel günler hariç birde gönülden geçince nadiren hediyeleşmeler güzel olabilir hele ki tam yerindeyse. Onun dışında hediye yağmuru bana samimi gelmiyor. Beni şahsen rahatsız ediyor, belkide kendimi bağımsız hissettiğim içinde olabilir. Yani hediyelere ihtiyacım yok, hele ki hediyeler ile etkilemeye çalışılmasına hiç. Bana bazı davranışlar çok yapmacık ve zoraki geliyor sorun bendede olabilir. Çözmüş bitirmişim gibi bu mevzuları halbuki ele bi şey yok jfjf
sadece hediye, jest degil. bir iliskide karşı taraftan ne olursa olsun surekli bir seylerin beklentisi icinde olmak cok yoruyor, 2 tarafi da. onun dışında arada hediye beklenir de onu da abartmamak lazimmm
Benim böyle bir sevgilim vardı hayatında yemediği yemekleri bile ben yedirdim giyemediği giysileri bile ben aldım hayatına piyango gibi vurmuştum resmen ama karşılığında büyük kazık yemiştim
Bu ilişki böyle giderse en fazla sabrın yettiği yere kadar gider diyebilirim 😅 Partnerin seni seviyor mu, yoksa cüzdanını mı, bunu iyi ayırt etmek lazım. Arada sürpriz, minik jest süper ama “devamlı al, al, al” beklentisi sevgi değil, ticaret gibi 🤨 Senin sınırın ne sence, nerede “buraya kadar” dersin? 💭💬