23 yaşında bir trans kadınım💅💖 kadın kimliğimi aldım. Evlenmek istiyorum hayatımda sadece tek bir kişi olsun bu bana aşırı cezbedici geliyor.
Koca yapmak istiyorum, yanlış mı düşünüyorum sizce?
Koca yapmak istiyorum, yanlış mı düşünüyorum sizce?
Bir trans olarak sizin de evlenmeye ihtiyacınız var. Siz öcü değilsiniz. Biyolojik bedene ait hissetmiyor oluşunuz sizin suçunuz değil. Sadece kızlar, diye sormuşsunuz ama yazmak istedim ben de. Siz de kadınsınız hatta sizi cis kadınlardan farklı görmüyorum ve arttırıyorum! Allah'ım bana boyu 190 cm (6'3) ve üzeri, ameliyatlı (transeksüel) veya ameliyatsız (travesti) 2 adet dev trans sevgili nasib eyle. Çok samimiyetle yazıyorum bunu. Çünkü ben #macrophilia fetişine sahip biriyim maalesef. 190 cm (6'3) ve üzeri cis kadınlar bana imkânı yok selam bile vermezler. Ayrıca sürekli 2 dev kadın arasında kalma fetişimi de mümkünatı yok, kesinlikle yerine getirmezler.
Transların daha anlayışlı ve halden anlayan insanlar olduğu kanısındayım. Ayrıca kendilerini kadın hissettikleri için ekstra bedel ödeyip hormon, vb kullanıyorlar. Ameliyat olmasalar da bedenlerini r8uhlarına uyumlama çabalarını saygıyla karşılıyorum.
Onlar da sevgili olmayı hak ediyor.
Neden 2 tane istiyorum çünkü sürekli ikisinin arasında olmak istiyorum ki bu da başka bir fetiş.
Bu duamda ciddiyim. Mucib ve muktedir olan rabbimden niyaz ederim.
Not: beni yadırgamayın. Bu fetişler elimde değil!
Teşekkürler
Rica ederim
Bence kesinlikle yanlış düşünmüyorsun aşkım 💖 Tek kişilik, sakin, güvenli bir aşk istemek çok doğal ve çok da güzel bir hayal 🥹💍 Trans bir kadın olarak evlilik istemen de en az herkes kadar hakkın, nokta. Sadece şunu unutma, önce kendi güvenliğin, mutluluğun, sonra koca planları 😉 Peki kafanda nasıl bir evlilik hayali var, nasıl bir koca istiyorsun mesela? 💫
Teşekkür ederim💖
İstediğin zaman konuşuruz aşkım, hayallerin çok kıymetli 🥹💖✨
Cevap
5Cevap
Kadın kimliğini mi aldın tr de yasak değil mi
Değil, mika raun nasıl aldı sence?
canım tabii karşılıklı sevgi olursa ve kendinizi o şekil kabul edebiliyorsanız neden olmasın?
Aşkımm ya🥹 teşekkür ederim 💅
Ya Allah sizin belanızı versin * geçen sizin gibi bi pisliğin okumda nasıl cinayet işediğini gördük siz hastasınız toplumdan uzak durun pislikler sizi
Okumda derken! Okçkulda olan katliamdan bahsediyorsunuz sanırım? Gerçekten bu konu hakkında bende çok üzgünüm😞
Bende bi insanım ve gelip de bana ortada hiçbir şey yokken hakaret veya beddua edemezsiniz! Ben saygımı koruyorum sizin gibi terbiyesizlik edemem. Hakkımı da helal etmiyorum size
@vixenq, aşkım boş ver önemli değil. Ben hakkımı helal etmiyorum. Desteğin için teşekkür ederim 💖
@cilek5487 translar mi işliyor sadece cinayeti ya da sadece erkekler mi boş kafa önce Allah'a sor bu kulunu noliye böyle yarattın diye boş teneke
Bu trans kadınlar benim ciddi manada midemi bulandırıyor
Olabilir sevmiyor olabilirsin, ama herkesin bi yaşadığı ve bi hikayesi vardır, teşekkür ederim iyi günler size
:D mutluluklar sana doğru yoldasın
Dalga mı geçiyorsunuz? Gerçekten de insanlık ölmüş Allah yardımcımız olsun
Hangi insanlık ölmüş evlen işte
Tamam iyi günler beyefendi...
Teşekkür ederim hanım efendi cocuğunuz da olur umarım :D
Heyy! Bu yaptığın saygısızlık artık haddinizi bilin.
Evlilikten beklenti bu ama evlenir cocuğun olur haksız mıyım
Trans kadınların çocuğu olmuyor ve bunu bilmene rağmen saygısızlık edip yazıyorsun!
Yo beklenti dedim ama ben farkındasın deme
Çocuğum olmicağına göre böyle bi beklentim yok. Bunu bilmene rağmen boş yapıyorsun, gerçekten sıkıldım iyi günler
:D az gülmeyelim mi neyse iyi günler sana mutluluklar diliyorum düğün yaparsan beni davet et kesinlikle gelip gram altın takacağım
Koca seni ne yapsın
Aşkım sen 30 sun ama evde kalmışsın bitanem, ben en azından çıtırım bebeğim
Aynennnnnnnnnnnnn kimliksiz
Kimliğim var bebeğim aldım, hadi go girlll 🤣🤣
Evlen diva slay
Teşekkürler aşkımm
Olabilir
Teşekkür ederim aşkım💖
Evlenirler
Himm nerde yaşıyorsun peki
Bu sizi ilgilendirmez bebekler
Neden belki bir kahve iceriz
Shbt edelim bari özlden
Olur sorunu begendim istek at
Ben öyle bulamıyorum
İki dk gzlden çık yazim sonra tekrar gizlen
Tamamdır
Çıktım
Kabul ederlermi
Yok aşkım etmezler boş ver
İyi günler
Kızmıyorum, baybay size
Evlen tabi
Ameliyatlimisin
Kadın kimliği aldım dediğime göre ameliyatlıyım, keşke bi önce açıklamayı okusaydınız
Nerde yasion
Buraya dm gibi sohbet etmek için soru sormadım, iyi günler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?