Şimdiki kızlarla sizce evlenilirmi? Bence düşünün?

Merhabalar , (Bu düşüncelerime lütfen saygı duyun.)
Hep düşünüyorum , ben acaba evlenebilir miyim? diye. Çünkü şimdiki kızların neredeyse çoğu ile (bakın 'hepsi' demiyorum, beni yanlış anlamayın) hayatta evlenilmez. Çünkü şimdiki çoğu kızda veya bayanlarda ne edep var ne ahlak. Telefon'la , sosyal medya ile kafayı yemişler ve daracık pantolonlar ve çok açık elbiseler giyiyorlar. Sizce böyle kişilerle evlenilir mi?
Ve geleyim liselilere , özellikle liselilere yazık çünkü liseleri görüyorum hep sigara içiyorlar (özellikle dar pantolon giymiş ve telefonla uğraşan kızlar ayriyeten yanında beş para etmez erkekler var ve gizlice öpüşüp sevişiyorlar) Emin olun şimdiki kızların çoğunun bu tarz durumlara düşmesinin sebepleri bu diyeceğim 2 şey dışında hiçbirşey olamaz ;
1- İlgisiz Ve Kayıtsız Anne-Baba Tutumu
İlgisiz ve kayıtsız anne-baba tutumunda anne-baba çocuğunu ihmal eder hatta psikolojik bakımdan reddeder. Çocuğun ilgi ve ihtiyaçlarından habersizdir. Nerede, ne yaptığıyla fazla ilgilenmez, varlığından rahatsız olduğundan, çocuğunu çevresinden mümkün olduğu kadar uzak tutmaya çalışır, ilgisiz anne-baba tutumu çocuğuna en az sevgi gösteren ve davranışlarına en az kontrol uygulayan anne-baba tutumudur.

2- Kötü arkadaş çevresine girmek.
İlgisiz ve kötü etkilenen çocuklar, eninde sonunda sokağa düşüyor. Ve sokak, o çocuğu yutuyor. Sokakta, çok kötü kimseler ve kötü alışkanlıklar onu çepeçevre sarıyor.

Sokakta çocuğu bekleyen tehlikeler:
1- Taciz, tecavüz ve para karşılığı satılması,
2- Uyuşturucu alışkanlığı, sonra da kuryelik,
3- Hırsızlık, yankesicilik,
4- Sigara, alkol alışkanlığı
5- Çetelere katılmak ve mafyanın eline düşmek,
6- Ateri salonları, kafeler, diskolar,
7- Kötü arkadaş edinme, argo, küfür öğrenme,
8- Her iyi duyguyu kaybetme,
9- Evden, aileden kopma gibi tehlikeler her an hazır.

Şimdi tekrar söylüyorum , şimdiki kızlar ile evlenilirmi? (Bakın hepsini kastetmiyorum ve elbetteki iyi , temiz ve ahlak'lılar da vardır.)
Şimdiki kızlarla sizce evlenilirmi? Bence düşünün?