E madem aldatılmayı sıkıntı etmeme gibi bir özelliğiniz var, orta halli fakir koca aldatınca neden çemkiriyorsunuz
2 ay
Öyle kadınlar aldatılmayı sorun etmezler çünkü para geliyor lüksü yaşıyorlar her zaman aldatıldım diye çekip gitseler ellerinde hiçbir şey kalmayacak ama diğer türlü olunca cefasını ben çektim sefasını neden başkası sürsün düşüncesine giriyorlar
Bu işin para kısmı bahane, his kısmı esas mesele canım 💔 Kim olursa olsun, zengin ya da fakir, aldatılmak gurur kırıcı. Bazı kadınlar maddi konforu bırakmamak için susuyor, yoksa içleri yanmıyor sanma. Herkesin sınırı, önceliği, hikayesi farklı. Senin için aldatılmak nerede kırmızı çizgi, affeder misin mesela? 😶🌫️💬
Cevap
10Cevap
Türkiye de suç ve günah işleme özgürlüğü maddi durumla alakalı bir şey. Toplum olaya böyle bakıyor
Çünkü zengin erkek en azından zengin parası var çalışmaya bile gerek kalmıyor fakirde para yok haklılar iki tarafta aldatıyor parası olan en azından çalışmaya gerek kalmıyor
Fakir kadın da mı aldatıyor diyorsun?
Kadınlar genellikle aldatmiyor ama erkekler genellikle aldatıyor e zaten zenginde aldatıyor fakirde zenginden çocuk yapsan bosansan ile mal mülk kalır en azindna fakir erkek ile neden para sıkıntısı çekeyim
Zengin adam fakir kadına bakmaz
Aşırı derece guzelse bakar birsuru gördüm garson kızlar bile serveti olan erkekle evleniyorlar
Adam tatmin olmaz, cinsellikte
E tamam fakirde tatmin olmaz ama zenginden çocuk yapıp seneler sonra miras kalır yine faydalanirsin üzümü ye bağını sorma diye boşuna dememişler
Bir zahmet fakir erkek cinsellik istemesin
O zaman niye fakir kadının yanında olsun ki:)
Oluyor işte birton erkek var vallahi yeterki güzel olsun erkekler güzel kadına cinsellik diye tutturmaz zaten
Vallahi bor ton şahit oldum birsuru miras olarak ev arsa kalanları
Fakir olsalar bile
Zengin adam korunur, ilişki olsa bile... Ne bileyim prezervatif kullanır, dışarı boşalır falan
İllaki hamile kalır kadın yani aldatılmak çokta önemli değil seneler sonra unutulur aşk zaten 9 10 sene sonra bitiyor ama para öyle değil işte
Bakire olan kadınlar bile hamile kalıyor
Var mı tanıdığın öyle biri
kşrlık kanlarında var kardeş zengin karnını doyuruyor diye ses çıkarmazlar mk aptal sürüsü
Para para para milletin dini imanı şerefi para olmuş
O sözleşmeli evlilik oluyor sanırım
Bak bu ne 🤑 mesele bu, maalesef.
Alakası yok o başka bşeyle alakalı
Para için seslerini çıkarmıyorlar
Acınacak insanlar onlar
Para ın köpekleri
Çok doğru valla
Para herşeyin ilacı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?