Bir erkek var diyelim, iyi bir mesleğe sahip, zengin ve yakışıklı, arkadaş çevresi de var. Ortalama, sıradan, vasat bir Türk kadınıyla evli diyelim. Böyle bir erkek karısını aldatır mı sizce? Karısına çaktırmadan arkadan dolaplar çevirir mi?
Aldatır, böyle bir erkek neden tek bir kadına sadık kalsın ki, kim bilir ne çapkınlıklar yapıyordur.
Hayır aldatmaz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kişiye göre değişir karakterine göre
En statüsüz, en at hırsızı erkek dahil aldatırken, statülü seksi niye aldatmasın?
Evet haklısınız, bende tam olarak bunu demeye çalışıyorum. Aldatmaz diyen kendini avutur başka bir şey değil. Senin etrafında güzel kadınlar pervane olacak, bunları tavlayabilecek gücün olacak, sen de evde tv izlemekten 500 kg olmuş karına sadık kalacaksın, olacak iş değil. Hayal dünyasında yaşamaya gerek yok..
Kesinlikle
Oluştur abi, sence statülü erkekler güçsüz ve kendilerinden alt mesleğe sahip kadınlardan mı hoşlanır? Bu sitede bazı kızlar sürekli, zengin erkeklerin fakir, ve okumamış kız istediklerini, doktor, mühendis vs. erkeklerin hep ev hanımlarını tercih ettiklerini söylüyorlar. Sence erkekler böyle mi düşünür? Statülü bir erkek kendi gibi bir kadın yerine okumamış bir ev hanımını mı tercih eder?
Bilakis, statüsü olmayan erkekler kendinden aşağıda olan kadın ister. Zira aşağılık psikolojileri vardır, kendisini güçsüz gördüğü için hayatındaki kadının da güçsüz olmasını arzularlar.
Statülü güçlü erkekler, daima kendi denginde ve onları yukarı çıkarabilecek kadın isterler
Evet bende aynısını düşünmüştüm. Sadece bu sitedeki bazı kızların sürekli “Doktor, mühendis gibi statülü erkekler okumamış ev kızlarına bakıyor, kendi gibi olan kadınları istemiyorlar” deyişlerine anlam verememiştim. Bence onlar da okumamış ev kızı oldukları için öyle erkeklerin onlara bakmasını istiyorlar, o yüzden bunu sayıklıyorlar olay bundan ibaret.
Tespitlerin yerinde ve doğru. Aptal aşk dizileri de bu tip düşük zekalı kitleler için yapılıyor ve tutuyor zaten, oradan görüp gerçek hayatın da öyle bir yer olduğuna inanmak istiyorlar. Aynı şekilde buralarda sorular sorarak gerçeklik algısını bu yönde yaratmak istiyorlar, gerçeği yansıtmadığının onlar da farkında. Sadece hayal dünyasında yaşadıkları için üç beş dakika iyi hissetmelerini sağlıyor bu tip şizofrenik paylaşımlar, hepsi bu
Hahahah aynen, KS deki kitlenin kafa yapısını iyi gözlemlemişsiniz gerçekten. Bu yaz dizileri milletin dengesini bozdu iyice, fakir kız zengin oğlan senaryoları yüzünden zannediyorlar ki gerçek hayatta da öyle olacak. Meslek sahibi kadınları da kıskandıkları için “zaten erkeler onlara değil bize bakıyor” diyerek içlerindeki kini ve kıskançlığı soğutmaya, insanları manipüle etmeye çalışıyorlar düşük zekaları ile. Ama gerçekler bambaşka tabi.
Aldatmali bence cunku sen onun dengi degilsin bunun disinda sen onun dis gorunusune parasina gidiyorsun sevilmeye layik degildir o kisi
Aynen bende aynı şeyi düşünüyorum, kesinlikle aldatır. Aldatmaz diyen kendini avutur başka bir şey değil. Zaten öyle bir erkeğin o kadınla evlenmesi bir mucize. Adamın çevresinde kendi gibi iyi güzel kadınlar olacak, o da evde televizyon seyretmekten 150 kg olmuş karısına sadık kalacak.. nerden baksan komedi
Eee ne diye oyle bir erkegi dusunuyorsun bacim sen dengine bak
Yok böyle bir şey benim başıma gelmedi, öylesine sordum. Bu sitede görüyorum sürekli yok erkekler kendinden düşük kadınları severmiş yok zengin ve havalı erkekler karısı kötü de olsa ona hep sadık kalırmış vs. diyorlar. Bende işin asli astarı var mı diye test yapmak istedim sadece
Iyide bunu kizlar da yapmiyor hatta kizlar dengini bile sevmiyor istemiyor eger cirkinse bir kiz asla cirkin bri erkek istemez hepsinin gozu yakisiklilarda simdi bunlara guvenip niye sadik olalim yakisiklilara da cok kiz geliyor niye sadik olsun niye erkeklerin coguna insan gozuyle bakmayan su disi varliklara neden sadik olalim ki
Bunun statüyle meslekle yakışıklı olmakla alakası yok ki karakter ve sadakat meselesi. Karısını gerçekten seviyorsa ve sadıksa aldatmaz
Hayır elbette var, sadece siz öyle olduğunu zannediyorsunuz. Ya hayatınızdaki erkeğe çok güveniyorsunuz ya da kendinize. Zengin ve statülü erkek, eğer karısı da sıradan biriyse aldatma oranı yüksek. Üstelik erkeklerin aldatmasının sevgi ile bir alakası yok, erkekler duygusal düşünen varlıklar değiller.
Bacım sence böyle olsaydı bu adam seninle en baştan evlenir miydi biraz saksıyı çalıştır eğer senin dediğin gibiyse madem statü önemliyse ve seni sırf bu yüzden aldatacaksa neden en baştan seninle evlendi?
İçinde o niyet varsa, bu detayların hiç bir anlamı yok
Bu detayların da anlamı var tabi neden olmasın. Zengin olsanız statülü olsanız, eşinizden daha iyi kadınlar sizin de çevrenizde pervane olsa sizin de aklınız kayar her erkek gibi bu bir gerçek..
Çirkin ve fakir de olsan, niyet varsa yaparsın
Benzer durumdayım aldatmadım.