Dün birkaç soru gördüm buradan sevgili arayanlar varmış. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
1 ay
Dün birkaç soru gördüm buradan sevgili arayanlar varmış. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Olabilir anormal bir şey yok bence. Burada yer alanlarla burada olmayanlar arasında hiçbir fark yok ki. Şöyle bir algı var genelde anlam veremediğim, internette olanlar tu kaka dışarıda olanlar melek. Yani tanışma iletişim kurma anlamında özellikle. Cidden ilginç.
Bence normal
Buradan sevgili aramak bence gayet normal olabilir ama nasıl yapıldığı çok önemli 😌 Sonuçta sosyal bir platform, insanlar tanışmak isteyebilir. Yeter ki dürüst, saygılı ve toksik olmayan bir şekilde olsun 💫 Ayrıca aynı kafa yapısındaki insanları bulmak bazen gerçek hayatta daha zor. Sen olsan burada tanıştığın biriyle sevgili olmayı düşünür müydün, yoksa asla mı dersin? 🧐💬
Cevap
11Cevap
Bana mantıklı gelmiyor hele ki farklı şehirlerde uzak ilişki de çok saçma bence. Reel olarak görmediğin birine aşkım sevgilim demek saçma
burada gönül eglendirirsin sağlıklı bir şey çok zor
Ne aradığını ve karşısına ne çıktığına bağlı birbirlerine karşı dürüst olurlarsa buradada bir evlilik çıkabilir
Burdan evlenen dahi var
realdeki sevgili çok düzgün değil mi 😄
Olabilir aynı şehir cikarsa
Allah kimseyi bu kadar yoklukla sınamasın 😂
🤣🤣🤣. Amin diyen kız 🤣🤣
Çok içten söylemiş kız demek ki kocasına BMW falan aldı yürüdü gitti 😂😂
O almadı. Onu izleyip prim verenler aldı
Evet doğru ama sonuçta popüler oldu milletin dalga geçmesiyle bravo bence 😁 konu buraya nasıl, geldi bilmiyorum uzattım sorry 🌷😁
Sen ne ariyon
bulan oluyor
Normal
Ya onlar heyecan arıyor
Çoğu zaten fake ama nadiren de olsa böyle şeylerin peşinden koşanlar var hemde evli veya sevgilisi olmasına ramen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?