Sürekli kendisi dönen ama kabul eder etmez değişen erkek ilgisiz, günlerdir yazmıyor defalarca uyardım mesafe koydum olmadı bir aydır sevgiliyiz topu topu iki ya da üç defa mesaj atmıştır birkaç defa yazdım şimdi ben de yazmıyorum bana yoğunum diyor yazınca ayrılık lafı etmiyor bir haftadır ne o ne ben yazdım o zaten 15 gündür hiç yazmadı arada ben yazdım geçen ayrılıkta bir hafta yazmadı yine yazdım tartıştım bana yine işleri bahane etti inanmadım diye çok hakaret etti engelledi konuşmayalım dedi ben de çok sinirliydim sosyal medya takip ettirmiyor fake hesaptan kızla yazıştığını gördüm ama bana yoğunum bahanesi öyle profesyonel ki yalan da bir şekilde kendimi suçluyorum acaba gerçekten yoğun mu ama bana yoğunum derken kızlara buluşma teklif etmiş amacı ne bu adamın neden sürekli dönüyor ve sonuç aynı beni mi deniyor savaşmam mı lazım ama sevdiğimi biliyor ne yapsam çok bağlandım her şeyi görmeme rağmen şu kalbim yine kendimi suçluyorum neden bir hafta önce yazdım müsait olunca yazarsın dedim yazmadı 😢😢
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer