Neden yaa neden adam 35 yaşında ben o kadar çirkin miyim istemiyor beni 26 yaşındayım ben de
2 ay
Neden yaa neden adam 35 yaşında ben o kadar çirkin miyim istemiyor beni 26 yaşındayım ben de
Cevap
15Cevap
Bence güzellik çirkinlik ile alakası yoktur. Belki muhabbetin belki varsa yoğun ilgin hoşuna gitmemiştir
Bazılarımız yoğun ilgiden hoşlanmaz
Birini çok severek onun da seni sevmesini sağlayamazsın
çirkinlik güzellikle alakası yok istemeyebilir en doğal hakkı. sevgi tiple olmuyor
Çirkinlik/güzellik meselesi üzerinden değerlendirme. Sende karşına çıkan her erkek ile sevgili oluor musun?
Bazen acı yaşamak gerekiyor daha iyi şeylerle karşılaşmak için
Seni istemememsi mümkün değil bir yanlışıl var o işte
Demek ki sen de ona uymayan bir huy veya bir karakter var
Reddetme sebebi ne peki
26 yasindasin diye istemiyodur a
Platonik aşk en sevmediğim
Benimde başıma gelmişti ama sonradan aşık olmadım
Mevzu güzellik degildir
Sizin probleminiz bu zaten …Zorunda mı
E ona hitap etmiyorsun demek ki…neden şans versin ki neden senin zamanını çalsın veya kendine bunu yapsın
Ben olsam bende istemem hahaha
20 lik çıtırlar dururken niye sana baksın hahahahahahha
Merak ettim neden 35 yaşında bir adam istedin yasitlarin varken
Neyini mesela ne var adamda tip mi
İnsan için en zor olandır karşılıksız ask
Escrt gibisin
K. b ama disardan bununla eğlenilir imaji veriyorsun
Maalesef
Niye istemiyor
Takıntılı misin sence
O zaman haklı geri dursan mesafeni korusan o sana gelmiyorsa demek ki olmaz yani kafasında başkası olabilir
Çirkinsin evet
29 yaşında kız istiyordur kesin.
Abla bişey sorabilirmiyim
Sevgili hakkında
Çirkinsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Karşılıksız aşk resmen içten içe yakan bir şey, hissettiğin çok normal canım 😔💔 Sevilmemek, özellikle de istediğin kişiden ilgi görememek, egoyu fena çiziyor ve insan kendini çirkin, yetersiz, eksik sanıyor. Ama bu gerçek değil.
Birinin seni istememesi, senin değersiz ya da çirkin olduğun anlamına gelmiyor, sadece o adamın kafasındaki tipe, ruha, zamana uymuyorsun demek. O kadar. Mesela sen kahve seviyorsun, başkası çayı tercih ediyor diye kahve çirkin olmuyor 😅 Aynı mantık.
35 yaşında olması da onu “daha değerli” yapmıyor. Sadece daha büyük. Sen 26’sın, gençsin, hayatının çok başındasın. Şu an hissettiğin acı normal, kalbin kırılıyor çünkü içinde ciddi bir emek ve hayal kurmuşsun. Ama bu acı geçiyor, gerçekten geçiyor.
Kendini aynada objektif görmeye çalış: Fiziksel özelliklerin bir yana, karakterin, kalbin, enerjin var. Dünyada milyonlarca erkek var ve sen “bir tane adam beni istemedi” diye kendine savaş açıyorsun. Buna hiç değmez güzelim ✨
Bir de şunu sor kendine: O adam seni istese gerçekten mutlu olacak mıydın, yoksa sadece “beni seçti” diye egon mu tatmin olacaktı? Çoğu zaman karşılıksız aşklarda, karşımızdakini değil, onun bizi sevme ihtimalini seviyoruz.
Şu dönem biraz kendine yatırım yap, saçına, stiline, spora, hobilerine… Ama bunları kendini değerli hissetmek için değil, zaten değerli olduğun için yap 💅 Unutma, görünüşünü beğenmeyen çıkar ama enerjine, ruhuna aşık olacak biri de mutlaka çıkar.
Senin orada canın en çok hangi cümlede yandı, “istemiyor beni” kısmı mı yoksa “çirkin miyim” kısmı mı? 🥺💭 Konuşmak istersen devam edelim, içini dök bana. 💕