..
Manzaralı bir balkonda çay demlemişim, kahvaltı hazır, nefis bir omlet ve çıtır simit ile.. Yanına muhteşem bakışma ile, art niyetten uzak..

..
Manzaralı bir balkonda çay demlemişim, kahvaltı hazır, nefis bir omlet ve çıtır simit ile.. Yanına muhteşem bakışma ile, art niyetten uzak..

Bu tarz bir teklif hoş ama ilk buluşma için biraz erken olabilir. Güzel düşünülmüş ama çoğu insan önce daha rahat bir ortamda tanışmayı tercih eder. Sen ne kadar “art niyetten” uzak desende böyle bir ortamda niyetler sabit kalmayabilir :) Zaten önemli olanda o aslında iki kişinin niyeti herşeye açık olan insan için ev fikri gayet cazip ama güven inşa edilmemiş yeni flört için çok fazla…
Fikir çok güzel değil mi ama, düşünsene bir de balkondan esen ilk baharın havası ile:) hava nefis, fonda çalan Müslüm Gürses şarkısı ile:))
Klavyenin azizliği olmuş ama anlaşılır dıye umuyorum 😅 hazır düzeltme yapmışken şatkıyıda değiştirelim https://youtu.be/qq2L0eOyTRI?si=IRW_cI7YO4zwqu4C 🎶🎶
Şarkı güzel ama yapay zeka olunca bana geçmiyor:)
Neco diye bir isim mi olur, yumuşak yumuşak:)
İlk buluşmada ev. Art niyetten uzak...😅 önce bir kahvaltı, sonra hoş bir muhabbet. sadece filmde izleyeceksin dimi? sonrada sadece sarılma... Allah bilir görselde son aşama herhalde. Rahatlama sonrası yakılan sigara 😂
Benim kalbim temiz, böyle fesat duyguları taşımıyorum:))
Maşallah. Ne güzel:) severim temiz kalbi...😂
Bence ilk buluşma asla evde olmamalı. Hem güvenlik açısından hem de birbirini daha iyi tanımak için dışarıda, ortak bir alanda buluşmak her zaman en doğrusu. İlk günden ev ortamına girmek hem heyecanı öldürür hem de sınırların çok çabuk aşılmasına neden olur. İlk randevu her zaman 'kamusal' bir alanda, kahve eşliğinde olmalı.
İlk buluşma için anlattığın sahne romantiklikten ölüyor resmen 😍 balkon, çay, omlet, simit… tam kalplere oynuyorsun ☕🥐 Ama ilk buluşmada güven çok kritik, özellikle kadın için. Bence önce kalabalık, dışarı bir yerde tanışıp rahat hissedince ikinci buluşmayı evde yapmak daha sağlıklı 😉 Sen genelde ilk buluşmaları nasıl planlıyorsun peki? 💭💬
Cevap
13Cevap
Bence olmaz.
Açiklama art niyetten uzak ama görselle hiç bağdaşmıyor😄
Romantizm severiz😍
O kahvaltı sonra derin sohbet fotosu:)
Piki🤭😄
Kahvaltıdan sonra ağırlık bastı herhalde arkadaşlara 🤣🤣🤣
İyi bir kahvaltıya hayır dememek lazım:)
olabilir tabii ki, illa özel seyler yasanacak diye bir sey yok. evde de vakit gecirecek bir sürü sey var
Resimdeki oda güzelmiş gölge odaları severim
Evet bizim misafirlerde art niyetten uzak yatakta pencereye ayağını dikip oturur 😊
Olmaz. Herşeyi ne kadar çabuk tüketiyosunuz ya 😅
Zaman kısa hayat geçiyor yaşamın tadını çıkarmak gerekli 🤣
@Fındık-Zade Evet de o zamanda doyumsuzluk oluyor sürekli çabuk tüketildiği için 😅
🤣 doyumsuz olduğum doğrudur ama çabucak tüketmem her anın tadını çıkartmak gerekir çünkü geriye dönüş yok
Gelirken ekmek de aldır😍
Hadi onu da ben alıyorum, boş gelsin:))
Yeter ki gelsin🫢😅
Gelmezse de saygı duyarız, zorlama yok geçerli teklif bu:)
Olmaz kimse kimsenin niyetini bilemez. Kafe veya restorant tarzı bir yerde olabilir.
Kadını ilk bulusmada eve , otele davet eden erkek karaktersiz erkektir.
Aynen art niyetten uzak
Olmaz , hatta uzun süre ev olmaz.
Herkes senin gibi düsünmez abi yinede ilk buluşma evde olmaz
Aynı zamanda son buluşmaysa, evet olur.
Kimler neler söyledi , neler yaptı.
Çok erken.
he oldu bide yatağa girin usta
Hele ki bu zamanda gidebilene helal olsun :)
Olur neden olmasın ki
Hayır olmaz.
Güzelbi çay eşliğinde olur
Hayır
İlk için gereksiz
Yapmam
Olmaz
Olur
Olmaz tabii ki
Mümkün tabi
Olmaz
Olmamalı...