Az önce 3 saat konuştuk
Hiç ikna etmeye çalışmadı ama ikna oldum mesela ama bilemiyorum
Gittim
Öyle öpüşme elleşme falan oldu tabi 😂
Daha ilerisi olmadı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben senin yerinde olsam asla evinde buluşmam ne yasayacagini bilemezsin asla. Illa cinsellik değil konu bunun hapı var esrarı var her türlü pisliği var insanların gerçek yuzunu hemen göremeyebiliriz. Senin nabzını ölçtüğü için başka şekilde seni ikna ediyordur farkında değilsindir sakin kendini tehlikeye atma. Dışarıda insanların olduğu bir yerde konuş sonuçta sevgilisiniz birkaç sene düzgünce tanıdıktan sonra oda belki yani...
Bien sevgilimle ilk buluşmamı evde yapmştm pandeminin ilk zamanlarydı daha çıkmıyordk o sıralar flörttü daha marketlerin açık oldgu belirli saatler vardı o saatlerde çktm markete gttm snra karşlaştk yakın oturuyorduk zaten bir kahve içelim mi brlkte dedi evim markete yakın falan tereddüt ettim ama kabul ettim çok iyi tanıyodum çnkü onu gittim oturdk karşmda oturdu birer kahve içtik kalktm hiç bir saygıszlığı da olmadı
Çocuk sana pandemiyi bahane etmiş, sen sorsan evde ne yapacağız diye sana diyecek ki otururuz film izleriz bir şeyler yer içeriz diyecek. Evet bunları da yaparsınız ama asıl niyet o değil. Asıl niyeti az çok tahmin edersin bu bana göre kötü bir şey değil bu da yapılır ama ilk buluşmada değil. İlk buluşma dışarıda yapılması lazım birbirinizi iyice tanımanız lazım. Daha sonra sende istersen o şekilde de olur 😊
belki namaz kilarlar :)
😅😅😅😅
olur neden olmasin burdan tanistigim bi arkadaş geldi bize hoş vakit gecirdik evden huzurlu ortam mı var
Nasıl hoş vakit
öyle fesat olma normal yemek yedik otur sohbet ettik arkadaş olduk öyle konuşuyoruz bzen buluşur dertleşiriz daha doğrusu o anlatir bn dinelrim
Hmmm anladum güzelmiş
bir erkek ve kiz neden hos vakit deyince insanlarin aklina seks geliyor
Ne bileyim cidden karşılaştığım şeyler beni bu noktaya getirid
seks herkes sever ama burasi sevmeyle abazalıgı ayırt edemeyenler le dolu ilginc tarafı herkeste o konuda profesyonel 😁
eyvallah kanks 👏👏
Cevap
81Cevap
Hayır çok erken bazı şeyler için
ilk buluşmayı evde diyorsa hemen kabul etme derim ancak sen art niyet yok diyorsun. son güncelleme ile " ikna etmeye çalışmadı ama ikna oldum" etmemiş ama ikna oldum diyorsun nasıl oluyorsa artık.. velhasıl sende evde buluşalım demesinden olumsuzluk olmadıysa buluş.
Yıl 2022
müge anlıya çıkanlar ve yaşanan olaylara bakınca bunlar gerçekmi insanlar bu kadar slak olabilir mi diyorum şimdi ki olaya bakıyorum harbi gerçekten böyle insanlar var diyorum pandemiden dolayı evde buluşmak için ikna olan bi kız vallahi git ya 😂
😂😂😂😂
Akbil parası benden
😂😂😂😂😂 şeyi merak ettim üç saat eve gelmesi hakkında mi konuşmuşlar yoksa eve geldikten sonra yapacakları şeyleri mi 😂😂😂😂
😂😂😂 neyse günahı bize değil ya amaan 🤗
Ne
Anlamamış 😂😂masum kız
Çok ta önemi yok kfkf
Olmaz. Pandemi bahane.
Art niyet sezmemiş olman sana güven verdiğini gösterir ama bu güvene aldanma. Rolünü iyi oynuyorsa her türlü kandırır seni. İlk buluşma için en doğru ortam kafe gibi ortamlardır. Ev ortamından ilk buluşma ortamı olmaz. Dışarıda görüşmek konusunda ısrarcı ol, evde görüşmeyi kabul etme.
Vallahi pandemiden dolayı bizim ilk buluşmamız 2 saat akşam üstü parkta olmuştu beni eve falan bıraktı sonra evde buluşmaya başladık dışarıyada çıkıyoruz bazı hafta sonları avm sinema gibi ama genellikle evdeyiz ve hiç art niyet olmadan 2 sene oldu nişanlandık üstüne üstük ama adamına göre değişiyor tabiki ama sen yinede direk eve gitme 1 saat olsa bile dışarıda biyerde yüzünü gör sonra ev düşün ilk baştan hemen ev izlenimi verme
Di mi bende bunu istiyorum hani sonra eve de gidilir okey de
İlk buluşma evde olmasın yani
Diyo ki şimdi marta doğru gribe döndecek corona öyle dışarda buluşuruz sonra
Yurt dışında 15 yaşındaki çocuk flörtünü eve davet ediyor bu ülkede yaş 25 olsa yine de art niyet arıyorsunuz art niyet varsa çeker kapıyı gidersin bazı şeyleri fazla abartmayın bence eve çağırdı diye illa sevişmek istiyor demek değil.
Gayet mantıkı. Ne tür art niyet arıyorsun ki. Tüm ilişkilerde nihai hedef karşılıklı cinsellik yaşamak değilmidir zaten? Yoksa herkesin kız ya da erkek kardeşi var. Fazla kardeş kime niçin gerek olsun.
Ya biz pandemide biyere gidemez görüsemez iliskiyi bitirir ayrılırız. Millet pandemide sevgiliyle evde bile buluşur, pandemi şartları diye. Çok iyi ya😊
Senin soruna gelince, cevap tabiki hayir. Mantikli geliyor mu bu sana, insan ilk buluşmada cafede bile heyecanlanır gerilir, sen evine nasıl gideceksin. 20 yasindasin artık biraz düşün her şeyi...
Cok sacma. Sirtlana bak sen guzel maskelemis kendini. Kimdir nedir bilmiyorsun disarda bulus basina bir sey gelmesin isini saglama al.
Bilemedim çoğu zaman insanları konuşma ya da yazışmayla tanıyamayız onu yanında yakınında izleyerek tanırsın. insanlar niyetini kıyak kıyak belli etmez çoğul olarak değil tabi bazıları sadece
Bence olmaz. Çünkü taraflar birbirini tam olarak birbirini tanımıyor. Ancak ikinci buluşmada belki olabilir.
Bencede
Yani bahane öne sürmüş sevmem bahaneler ile gelenleri iyi niyeti pek zannetmiyorum şansını denyecektir. Sende istiyorsan yakınlaşmak gidebilirsin ama
Ya ilk buluşma evde olsun istemiyorum
Seks istemediğimide en başında belirtmiştim zaten
2gün😂
Zaman olarak değil amacın seks mi diye sordum direkt o da hayır dedi istemediğimi belirttim bende
20-21
Yok
Birkaç günle olmaz bu buluşma. Ateşle barut yanyana durmaz. Çok sakıncalı bir durum. Yinede sen bilirsin.
Aynen
Hani kapanma dönemi olsa mekanlar kapalı olsa neyse de şimdi pandemi bahanesiyle evde buluşmak istemesi gereksiz
Ben iki önce ki sevgilimle evimde buluştum normal insanlar gibi oturduk güldük eğlendik. Absürt bir şey yoktu ama tabi herkese de güvenmemek lazım
Bal gibi olur, direkt işe koyulur. 🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️ İlk buluşma hatta gerekirse ilk 10 buluşma evde olmasın
Hayır abi bak olabilir dicektim ama o bahane ile kimse kusura bakmasın olabilir diye me. Ben birine yalan söyley ceksem illa ki önce ona kendimi inandırmam lazım sorulan iki soruya bariz ve çok mantıklı cevapları olacak ki yalan bir işe yarasın :)
Olabilir derdim ama bahaneyi okumadan öncesine kadar sjjs sorsana kuduz aşısı varmıymış.
Bence yanlış. Yahu asıl onun bu konuda hassas olması lazım
İlk buluşmada biraz rahatsız hisseder iki taraf da.. ama olmayacak bir şey değil..
Hiç mi dışarı çıkmıyormuş. İlk buluşma evde olmaz sakin bi yere gidin ama dışarıda olsun.
evde buluşma biraz sekse kayar. en olmadı sevişme falan olur
dediğim gibi olmuş bak
İlk bulusma evde oluyorsa ilişki yaşanmak içindir diye düşünüyorum
Bu da bir taktik olabilir first date önemli senin nasıl biri olduğunu söylersin ve evine giderek senin basit biri olduğunu düşünür gibi geliyor.
Olur evde oluncs ben cok daha rahat oluyorum mesela hem daha samimi herseyi sexe baglamamak lazım
Gitme turna vuracaklar, ayağını kıracaklar. Sen hiç dinlemedin mi bu şarkıyı 😃
Gitmeden önce o sihirli cümleleri sevmediğini söyle
Ahahahaha aslan parçası biraz hızlı radara yakalanmış
Evde olursa illaki bir uyanıklık var bu işte derim 😉
Niçin olmasın. Heryer virüs dolu; kapitalism de cabası...
yav ne naza cekip uzatiyosunki nasil olsa sende vermek istiyosun ha disarda ha evde.. git tabiki git biran once ne olacaksa olsun. gunlerini ask mesk diye bosa gecirme. belki adam nikahi basacak seni karisi yapacak hergun
Öyle bir şey istemiyorum vermek ne ya
vermek istemiyosan evinede gitme.. disarda gorus
Pandemiyi bahane etmiş..
U are absolutely right
O eve bakire girip patlak cikma ihtimalin cok yüksek.
bu soğukta dışarda ne işiniz var. kıçınız donar valla. en güzeli ev tabiki :D
ev lafı geçiyosa art niyet sez tabi ki güvenmediğiniz tanımadığınız insanların evine gitmeyin türkiyede yaşıyoruz başımıza bi şey gelmesi an meselesi dikkat et
Art niyet sezmemis hahaha gittiğinde sert bir ilişkiye hazır ol
Sert ilişki ne
karşıdaki insanın düşünce yapısı ile netleşir bu sorunun cevabı. kimisi ile olur kimisi ile olmaz
tabii olur. masum bir kahve ikram etmek istemiş. film açar izlersiniz ayrıca.
Sakın evde olmasın ben ablamla yapıyorum mesela öz ablam pişmanım ama bırakamıyoruz
@maya__ Aynen öz ablamla yapıyoruz
Çok merak ediyorsan özelden biraz anlatırım
@maya__ aslında o başlattı
Benim suçum Yok
olur mantıklı gayet vakalar zirvedeyken havalarda soğuk zaten evde buluşmak en iyisi
Saçmalık şuanda pandemi olarak bir kısıtlama yok ortalıkta.
Maskeleri de çıkartmayın bari
Bulusabilirsinizde bahane sacma olmus
Di mi saçma
Pandemi mi kaldi ha maddi durumu yoktur falan o zama. Oyle demistir
hayır olmaz her sey çıkabilir
Aynen kesin art niyet yoktur
Olmaz dışarıda olabilir
Olur tabi dışarda nasıl şey yapacak
Hayır bence saçma olur
Olabilir aslında mantıklı.
E sevişirsiniz eve gidersen olacağı bu
e sevişme olmuş işte)))))))))
Olmaz bence. Kimseye güvenmeyin..
Pandemi mi kaldı ya ajdkdkddk
Park bahçe oluyor da ev niye olmuyor
Gitme bence ne olacağı belli olmaz
Ne kadar iyi niyetli biri dermişim 😂
olabiir aklı başında iki insan
Aynen he evde olur heeeeeeeee
Haha aynennnnn evde olur hihi
I'm 100 but stop to make fun of it it's a serious topic and sarcasm isn't the right moment and nobody asks a lady his ageeee
How old are u mister
Hey mister ahajajajaj
No , never
Olur, neden olmadın ki. Çok güzel olur. 🤗🌸😎
Yatak iyi olur.. oldu canım
Hm olmaz daha çok tanıyon diye yaklaşmaya çalışır
🤔😅ehh evet olabilir
Yok kartık daha neler 😳😂 ben dokunulmazım haram sjsj ama şirin nazik olmak yasak değil herhalde ama buzdolabı gibiyim : ) neyse iyi günler
Mutlaka bir art niyet ararım ben bunda
ev sıkıcı sinemaya gidin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?