Nerede bir kızla konuşuyorum bir bakmışım başkalarıyla da konuşuyormuş, yahut beyni Gulyabani'ler tarafından yenmiş oluyor, nasıl evleneceğiz arkadaş biz
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nerede bir kızla konuşuyorum bir bakmışım başkalarıyla da konuşuyormuş, yahut beyni Gulyabani'ler tarafından yenmiş oluyor, nasıl evleneceğiz arkadaş biz
Bende bulamadım artık aramıyorum da evlenmeyide düşünmüyorum çünkü artık kimin eli kimin cebinde belli değil böyle leş bir yerde doğruyu bulmak 100 milyonu bulmaktan daha zor ben artık aramıyorum kalanlara bol şans
Senin yaşadığın şey baya yorucu ve umut kırıcı hissettiriyor, bunu hissedebiliyorum 😔 Günümüz flört dünyası zaten karışık, üstüne bir de güven sorunu eklenince insanın hevesi kaçıyor.
Şunu bil: Evlilik kafasında, karakterli, tek kişiye odaklı kızlar hala var 💯 Sadece ortamı, çevreyi ve seçtiğin insan tipini biraz değiştirmek gerekebilir. Daha sakin, değer odaklı ortamlarda tanışmayı denedin mi? Mesela hobi kursları, spor salonu, kitap kulübü, gönüllülük işleri falan gibi 😊
Sen nasıl kızlarla, nerelerde tanışıyorsun genelde, biraz anlatsana? 💬
Cevap
1Cevap
Sırtlanlar çoğunu av yapmış oluyorlar.
Bulursun nasip işleri
Ben bu lafları duymak istemiyorum artık, benim de ihtiyaçlarım var, zina mı edeyim sabırda bir yere kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?