Erkek arkadaşımın eski sevgilisine saati geri yollarken pakete ne yazsam, nasıl ince laf soksam?

Kızlar selam. Erkek arkadaşımla 1. yılımız olacak. Ve eski sevgilisi durduk yere yazmaya başladı. Aldığı hediye kol saatini istemiş konuşma bahanesiyle. Ben de tartıştım kendisiyle. O da gidip erkek arkadaşımın annesini arayıp beni kötülemeye çalıştı. Ben bu kıza “Ben onun (sevgilimin) çamaşırlarını yıkıyorum.” gibi bir cümle kurdum. O da bunları erkek arkadaşımın annesine gönderdi. Beraber yaşıyor diye bizi daha çok, beni kötülemeye çalıştı. Ayrıca geri istediği saati erkek arkadaşım daha önce defalarca vermek istemiş ve kabul etmemiş kız. Şimdi ben bu kıza saati kargolayacağım. Paketin içine fotoğrafımızı koyup “Ben çamaşırlarını yıkamaya devam ediyorum, o da bulaşıkları.” yazacağım. Ama saati aylar sonra geri istemesi durumunda ince güzel bir laf sokmak istiyorum. Ne yazabilirim? Acil yardım. Lütfen

Erkek arkadaşımın eski sevgilisine saati geri yollarken pakete ne yazsam, nasıl ince laf soksam?