Bir kaç ay önce işten ayrıldım evdeyim, kaç aydır o da iş bulamadığım için çalışamıyorum hep evdeyim. Sevgilim de evde duruyorsun bari bir şeylerle ilgilen, sana zarar verir akşama kadar durman oturman falan hoş değil diyor.
1 ay
Bazıları işkolik dışarıdan bile psikolojikmen sıkıntıya giriyor olabilir ama seni anlamayan sana saygı göstermeyen bu şekilde destek olmayan birisi ya da bu şekilde saygısızca konuşan birisi seni rahatsız ediyorsa ileride çok sıkıntı yaşarsın ben de sizle sevgili değilsiniz birbirinize uyumuyorsunuz bence değiştir yol yakınken
Beni düşündüğü için diyor aslında
Bak haklı olduğun yön var ama bu şekilde söylemesi doğru değil ya sürekli söylüyorsa bu şekil söylüyorsa kırıcı olur senin onurunu zedeler
Sevgilinin kaygısını anlıyorum, aslında seni düşündüğü için böyle söylüyor gibi duruyor 🥺💞 Uzun süre boş kalmak gerçekten psikolojiyi yorabiliyor. Evdeyken online kurslara bakabilirsin, spor yapabilirsin, belki dil öğrenmeye başlayabilirsin, yemek denemeleri bile ruhu açar 😋 Böylece hem sen iyi hissedersin hem de o seni daha motive görür. Senin aklına evde ilgini çeken ne geliyor, ne yapsan keyif alırsın? 💭✨
Cevap
4Cevap
Allah allah ne istiyor
Sürekli temizlik yapıyorum, yemek yapıyorum, çamaşır asıyorum demeni mi acaba
Yok onları yaptığımı biliyor zaten aktivite edin diyor sadece
Nasıl peki
Çalışmak istiyor musun iş arıyor musun?
Zor gününde senin yanında olmuyorsa
Sen de iyi günde onu bırak terk et
Böyle insanlar hak ediyor
Onaneymiş bu senin kararın
Ya evdeym tamam okey çıkmıyorsn diyor bari evde bir şeylerle ilgilen diyor