Hep evdesin diyor çık gez bir aktivite edin diyor, ben her gün nereye çıkabilirim diyorum, evciyim ben yani havalar zaten soğuk, belirli aralıklarla çıkıyorum zaten dedim
2 ay
Senden çok, ilişkinin enerjisinden şikayetçi galiba sürekli evde olman ona monotonluk, paylaşım eksikliği ve birlikte deneyim azlığı gibi hissettiriyor olabilir yani mesele dışarı çık değil aslında birlikte daha canlı şeyler yapalım demek istiyor.
Uzak mesafeyiz yan yana olsak tabikide gezeriz çok fazla arkadaşımında olmadığını biliyor nereye çıkabilirim ne yapabilirim ki
Seni mutlu edecek aktiviteler yapabilirsin
Anlıyorum seni tatlım, sevgilin evde kalmaktan sıkılmış, birlikte kaliteli zaman geçirmek istiyor olabilir ❤️. İlişkilerde rutin bozulunca heyecan azalıyor, o yüzden dışarı öneriyor 😌. Soğukta evde mum yakıp kahve içmek veya kafe atlayın, minik adımlar yeter! Senin için en ideal aktivite ne olurdu peki? 💕
Cevap
10Cevap
Boş geliyorsun ona.
kızma lütfen ex’imi aşırı sevmeme rağmen bu sebeple ayrıldım. Hayatında iş ev dışında hiç bişey yoktu. Vizyonsuz, hayatsız, boş geliyordu
Evcimen olmak insanlara niye bu kadar sorun oluyor anlamıyorum
Bilmiyorum ki ne yapacağımı şaşırdım bunlar ne istiyor
Çıksak bu sefer de sokaklardan eve gelmiyor bu o tür kadınlardan diye laf atarlar 😂 demem o ki insanları hiçbir zaman memnun edemezsin, çünkü sen ne yapsan tersini düşünüp isteyip yine durumu yadırgayacaklar, o yüzden kendi istediğini yap
İyi demişsin bir yandan öyle olması iyi kısıtlaması daha kötü ya havan değişsin istiyor
Arkadaşınla çık diyor kurslara katil diyor üni oku diyor falan anlamadım bir uğraşın illa olsn diyor acaba benden mi utanıyor
İçime kapanık değilim aslında her günde olmazsa bir kac günde bir çıkıyorum geziyorum her gün her gün ne olacak ki
Sosyalleşmeni istiyor adam bu güzel bir şey
Bazı hemcinslerim belasını arıyor. Len ne güzel evinde oturan kızı bulmuşsun ne istiyon daha
Diyor ki güzelsin hoşsun çık ama çokta kendini gösterme falan ama sosyalles arkadaşınla görüş kurslara katil aktivite edin bende diyorum ben eviciym ne işim olur dışarıda sapıkların içinde falan
Sen haklısın. Salla gitsin. Ayrılırsa da ayrılsın.
Ayrılacağı bir şey yok aslında da
Yani
Çok gez hayatını yaşa seni evde bir hizmetli gibi yatakta makwt şişme kadın gibi görünüyor gibi
Hayır ya daha neler ben kişisel durumuma bakan biriyim evde işte yapıyorum sonra tv izliyorum her gün nereye cikciam arkadaşımda ztn evlendi gitti yok denecek kdr arkadaşım var ne yapabilirim ki
Beyefendi Ne saçmalıyorsun sen evlenmeden ne zinasi ne hali git işine gücüne ya ciddiye almış konuşuyorum bide terbiyesiz
E sevgilinle buluşmak için de çıkmıyor musun
Ayrı sehirlerdeyiz
pasif olmanı istemiyor demekki
Evde ztn iş yapıyorum sonra da tv izliyor veya kitap okuyorum
aslında bu senin kişiliğinin yansıması seni olduğun gibi kabullenmeli zaten duran biri değilsin
Arkadaşınla çık diyor kurslara katil diyor üni oku diyor falan anlamadım bir uğraşın illa olsn diyor acaba benden mi utanıyor
Bunlar kötü değil senin havan değişsin istiyor kısıtlasa evden çıkamazsın dese bu çok daha kötü
Daha ne istiyor bu erkekler de
Bilmiyorum ya gerçekten
Neden karışma gereği duyuyor?
Bilmiyorum seni seni düşünüyorum diyor hep evde olma diyor
Otur oturduğun yerde dışarda görmeyeyim seni sakın
Yahu ver parasını dünyayı gezeyim desene
Garip çok gezince de niye geziyorsun derler
Bahane ya evde dışarda benim ol yeter
Uzak mesafe işte
Bana gel 😊
Defol sapk
Hangi şehir?
Bitlis oda İstanbul'da
Çok mu seviyorsun evini 😅
Evet ev sonuçta her gün bu soğukta nereye çıkabilirim ki
Spora git
Spor yapilmis vücudum var ztn gerek yok
Derdi ne
Derdi sosyalleşmem evde kalırsam psikolojik olarak iyi gelmez diyor
Uzak mesafe ama ben psikolojisi bozuk biri deglm sadece her gün bu soğukta nereye çıkabilirim onu anlatmaya çalışıyorum
27 oda 29
Kurslara katıl diyor arkadaşınla görüş sohbet et falan diyo
Öğretmen zaten kendisi 🙂
Ona sor neden diye
Niye acaba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?