Benim de çok yakışıklılarla işim olmaz da erkekler neden güzel kızlardan kaçıyor "bazıları"
2 ay
ben lise sonlarındyken ergenken erkek arkadaşımı stlaklamak içğn fake kız oluşturmuştum zayıf m*mesi küçük kuru gtlü bir şeydi normal güzellikte dersin hatta burun yapısı falan da kötüydü. Nyse öyle yakışıklılar yazdı ki anlatamam. Oluşturdğum fake belki kendi hesabında bu kadar mesaj almamıştır. 22-23 yaşındaym diyordum soranlara. Neyse sonra aradan uzun zaman geçti 2023te kendi orijinal ana hesabımı herkese açtm erkek arkadaşımla ayrılmıştk bana baksın diye. açıkçası beni genelde herkes çok güzel bulur. Ama o kadar erkek de yazmamıştı. Ama yıllar öncesinde oluşturdğum o kıza çok yazan olmuştu real hayatta da bu böyle güzel kızşara çok teklif eden olmuyor öyle sanıyorlar genelde konuşmaya çalışıyorlar ama yeşil ışık görmeyp teklif bile etmiyorlar ama işte o fakesini yaptğım kıza cidden benim normalde evet diyeceğim türden yakışıklılar yazıyordu.
Ortalama olana yöneliyorlar fakesini oluşturdğum kızı da atabilirim. Öyle ahım şahım değildi cidden. Ben net daha iyiyim. Ama işte erkekler ya cinsel amaçla yaklaştığı için umursamadılar o kızın giyim tarzı bir tık açıktı ya da cidden ortalama olanlar dikkat çekiyo ama bu tespiti 2023te yapmıştm
Giyim tarzı falan da etkiliyor olabilir çok güzel kızlara gerçekten yazmıyorlar aynen bence erkekler içinde geçerli bu
Ben eskiden çok yakışıklı kaslı erkekleri çapkın sandım ortalama 183 kaslı biri tarafından aldatılınca artık bu işin tiple alakası olmadığını anladım. Çirkini de aldatıyor yakışıklısı da kısmet tamamen. Dolayısıyla yakışıklı erkeğe biz kadınlar güveenmiyoruz erkekler de güzel kadının ona şans vermeyeceğni düşünüp uğraşmak istemiyo. Peşinden koşma olayında bir umut varsa koşar ama güzel kıza bir sürü kişi teklif ediyordur beni napsın diyorlar
Yinede erkekler çok yakışıklı olunca biraz pi*lik oluyor jsdj
Bnce değil ben 2 ortalama erkekle oldum biri Kumarbazdı biri ihanet etti ikisi de pisti yakışıklılardaki algı olayına artık inanmıyorum çirkinler de her haltı yiyor
Allah allah sanada bakaljm mxmxnxk
Bazı erkekler özgüvensiz oluyor canım, çok güzel kızı görünce “kesin sevgilisi vardır”, “beni beğenmez” diye düşünüp direkt geri vitese takıyor 😅 Bir de reddedilmekten aşırı korkuyorlar. Güzel kız = yüksek standart kafası var çoğunda. Sen güzel olduğunun farkındaysan zaten bu tiplerden kaçman iyi bile olur 😂 Peki sence senin etrafındaki erkekler de böyle mi, gözlemledin mi? 💬💕
Cevap
22Cevap
Bende bu many*ktan kaçıyorum :D @ll_Nilay hiçte güzel değil ama kaçmak lazım işte
Ooo akşam diyosun sksjs
Sevgili misiniz
Çok güzeldir ama bir özelliği itici gelmiştir kaçar :)
Hayır genel olarak olmak istemiyorlar ya
Neyse evet
Soguk gorunuyorlar, kucuk daglari benyarattim havalari oluyor bazen. Bu gibi sebepler
Olabilir mütevazı insanlar daha iyi
Yaaani ama o zaman da guzel olmanin esprisi kalmiyor azcik olsun oyle iydir bence :) mutavazi super olur ama dozaj onemli iste :)
Yoo kalıyor
Sen neden yakışıklılardan kaciyorsan bence nedeni benzer
Sen ya kesin çok güzelsin peki kriterlerin neler kaç yaşındasın
Estağfurullah öyle bişey demedim shsjsh
Anladım hislerim kuvvetlidir kaç yaşındasın
18 yaşındayım
Bacım okulunu oku kariyer sahibi hayatındaki adamı sen seç
Aynen
Her daim mutlu ol allaha emanet ol
Egoist ve iticiler genelde sadece erkekler kaçmıyor
Özgüvensizler
@Gözlemci1111 kim?
Kaçanlar
@Gözlemci1111 aynen
T at merak ettim
@Gözlemci1111 engellemişim ben seni sen bana nasıl yazıyon, ve kimsin ki engellisin
Bilmem atarsan anlarım
@Gözlemci1111 tanışmıyoruz
Ok istersen at
Yani kim egosu tavan birini ömür boyu çekmek ister ki der
Nedense sevgililerim fiziksel olarak benden hep daha iyi olmuşlardır
Ben kaçmıyorum neredeler
Dışarı çık birsürü var sksjd
Çıkacam akşam, çaycıya çok geliyorlar
Bu kız bize bakmaz diyoruz
Çok açık sözlüsün ksjs
Doğruya doğru
Ciddimisin sen
Sevgilisi vardır diyorlardır.
çok güzelse gerilebiliyorum
Yollu oluyorlar
Abartma ne alakası var
ortama girince çevrelerinde hep takıldığı erkekler oluyor
Yok ya güzellikle onun alakası yok
Geneli öyle oluyor hiç hoş bir görüntü vermiyor uzaktan
Bende çok yakışıklı erkeklerde kaçıyorum.
Yakışıklı erkekler öyle de kızlar öyle olmuyor bence
Elde edemeyeceklerini bildikleri için
bağlanmak istememek
Güzel diye mi
olabilir bide çok bakan vardır diye belki dicemde gtten sallyom Şu an ya
😂😂
nabıyon ya sıkıldım
daha güzelini aradıkları için belkide
Nasıl anlamadım
çok güzel kizlar diyorsun da belkide güzel bulmadığı için kaçıyor
Konunun benle alakası yok ki bazıları gerçekten güzel bulduğu için istemiyor
Bakmaz kafasında oldukları için