Hemen kendini beğenmişlikten vs. demeyin. Henüz tanımadan dıştan gördüğü kadarıyla neden ön yargılı oluyorlar?
kanka elimizi vicdanımıza koyup düşünelim. çok afedersin ama eşşek suratlılar bile tersleyip aşağılıyorlar. egodan yanlarına varılmıyor. hal böyle olunca erkek de şöyle diyor; bunlar böyleyse daha güzeli kim bilir nasıldır. anlatabildim mi bilmiyorum. önyargılı bir yaklaşım doğru. ama bunu aşmak zaman alıyor.
ya o tersleme illa egodan değil bir kız olarak söylüyorum ahlaki yönünden de mesela küçük yerde yaşamanın da verdiği birşey sanki kendini koruma gibi bir kalkan terselemk.. bir kız belki çok sevdiği çocuğu da tersleyebilr bu yuzden çirkini güzeli değil acaba neden tersledigi önemli
kusura bakma ama o savunma mekanizması bunlara sebep oluyor. erkeklerin suçu yok mu var. abaza olanların suçu bunlar hep. ama herkesi yakıyorlar.
Ben bunun makyaj parasını yetiştiremem galiba diye yaa? -.-
hahah bu da başka bir baks açısı ama çirkin kız daha makyaj yapar emin ol
ihtiyacı vardır makyaja belki ben mesela açık tenliyim. çok hassas narin bir cildm var sürekli kizariyor dış etkenlerden mecbur kaoatici suruyorum bölgeleri sürmesine mi yani domates gbi mi geçsin :)
hahah dava bizim davamizdr bu davada makyaj haktır :)
davamiz eleştiri yapılmadan makyaj yapmak :)
bla bla bla :)
nasılsa sevgilisi vardır bu kızı kaçırmazlar düşüncesi benimsenir
sevgilisi vardrdan çok neler dusunuyoms erkekler yorumları okdkca sasiriyorum
Niye kadar bazı kızlar o adama bir beden büyük gelince kaciyorlar
adam elinde tutmasını bilmiyordur
Cevap
64Cevap
Valla bnde uzak dururm yani sahsen kendim ne cok yakısıklı uzun boylu nede zengin biri deilim eee fıstık gbi hatun napsın bnim gbi ot gbi bir adamı yani gözü dışarda kalmazmı bn kala kala bunamı kaldm demezmi yani ewlenceğim hatun çok güzel olup kafam karışık olcagına kendi orta güzelikte kalbide miss gbi olsun yeterli isterse eşeği yapsın beni öyle hatun ömür boyu tasırım nolcakki
hem güzel hem kalbi temiz olamaz mi belki gözü çok yüksekte değildir
Öyleside var yok deilki ama yıne bize bakmazlar yani tamam gözü yükekte olmayabilirde sahsen bn kendimi düşünüom çok güzel bir kız bni ailesiyle tanıştırmaya utanmazmı bunumu buldun demezlermi kendi kabullensede işin içine aile girdimi hersey değişio bu arada bn bildiğin 168 boy 73kg ufak tefek bırıym yanı kendime göre yaptım kıyaslamayı hatta şöle diyim ailem hep sana bizim köyden işte antalyadan falan kız alalım die ısrar edr ki geçenlerde bikaç kızgödterdiler köylü kızı demeye bin şahit tas gbi hatunlar bide anlatıolar işte becerikli şöyle sana sagdık olur falan dedim geçin bunları bu kız anca köydeki ağır işten yırtmak için gelir buraya iki gün snrada burda ortam yaptımı tamam İzmir kazan bn kepçe arada bul hatunu bn bunu napım be diyip kaçar gider o kdar güzele gerek yok bni aşar istemezmiyim tabiki isterim ama normal haytta öyle bir kızın değil bnımle cidi düşünme arada mesaj atayım die bna şans tanıcgını bile sanmam
Ki bide bunların yanınd hepsi hepsi ayda 2 bine çalışan biriyim bu maasla napsın güzel hatun bni hatta gecen gün şj soruyu sordm kızlar kaynanızla altlı üstlü otururmuydunuz dıehepsi hayır dedi bu durumda mevcut ewde gümlüo eee yok baska ew kredisi yok düğün borcu vs derken kız baslarım sanda senın yasamınada şey bitek sendemi var hadi bana eyvallah der
ama kendine çok halszlk ediyorsun bence su yazdklarnda hep kendini kotuledin Allah yaratma elbet bir sebebi vardır seninde önüne çıkar istedgm gbi biri seversinz birbirinize uyarsnz o sende başka bir yon bulur sever sen onda bu böyledir burada sorum güzellikle ilgydi ama maksat güzel çirkin ayrımını insanlar nasıl yapıyor onu merk ediyordm sana tavsiyem kendini kotulemekden vazgeç k kdr insan tanıyorum ki sesine karakterine aşık olan bu yönlerine cals karakterini kişiliğini kalbini temiz tut elbet vardır sana da bir yar :)
Yoo zaten çevremdeki herkes kızlarda bnden buykler bile karakterimi çok sever hatta sıradan kız arkadasmd knka die dolanan çoktur çünki güldürür eglendiririm ama tipmden dolayı kımseye yanasmam yani çevremde samimi oldugm hatta cafe toplu geziler vs takıldığım net 15-20 kız vardr zatı liseden beri hayatmda kız bolluğu var lisede 32 kız 3 erkek okudk kimya bölümünde tee o zmanlar sevdiğim bir kız vardı gercekten cok güzeldi üç yılın sonund oda uçtu gıttı bıdahada kımse olmadı son 4-5 yıldr hepsi knka aşa knka yukarı bnde güzelliğe göre değerlendiriom hatta dur bk
Allahın yarattığı bir kulsun iste öyle bir abarrtn ki tipini bambaşka hayal ettim kafam da ki onlarda tabiki Allahm yarattığı bir kul emin ol nasil kotu tipler nasıl kızlarla beraberler sende öyle birşey yok ozguvenli ol kendini başkasından önce kotu görme çıkar karsna biri inş. Allah bak dua edicem sana
yok çok güzel değilim ama bakmlym çoğu insan güzel buluyor o ayrı ama bir kaç erkekden duymuştum hatta kızlardan da çok havalisin insanlar yanina yaklaşmaya cekiniyo teklfde edemiyorum çoğu demişti kankam bunun kesin sevgilisi vardır diye bende bir burada soraym ayni mi düşünce erkeklerin diye merk ettm
bir de bütün güzel bulduğum arkadaslarm genelde yalniz
Çünki doğrusu bnim gbi kendindini sevmeyen bide siz anladğım kadaryla tamam bir manken deilsende bir türk kızı olqrak gercekten güzelsin anlasılanki herkes öyle dio bide minyonsan biz erkeklerin dayanamadığı en güzel sensin demek ama yanına yaklasmak zaten çekingeniz bide normalde öyle olmayıp dış cevreye bıraz suslu püslü elinden telefon düşmeyn hiç önüne bakmayn öyle herkese herseye gülmeyen birisen etrafndakilerde çekinmiştr yaa hatuna bak keşke bnim olsa ama bu bana hayatta yüz vermez die düşünmüştür yanı ki bn gzel çirkn bana biçok kızın şans vercegıni pek sanmıyorum ne bilim bide tanışamıorum çünki öyle cafeydi bardı hiç sevmem öyle ortamları zaten çok çalışan biriym kalan boşluklardada hep doğa gezileri turneleri derkn biçok kız öyle piknik havası gbi bana göre eğlenceli şeyleri sevmıo yok su cafeye gıdelm okey oynaylm falanlar hç bna göre değil al viskini yanına git şöle güzel su kenarına aç müziği hafıfleyici gotık folk metal tarzı tamam işteee kısaca bn sizlerin gözünde otun odunun tekıym
bu bana bakmaz favori cümle, ikincil olarak "kesin sevgilisi vardır" cümlesi geliyo son olarak da benim favori cümlem olan "Allah sahibine bağışlasın" der geçerim kaçmayla falan uğraşman aga kadere inanırım, olacaksa ben kaçsam da olur, olmıcaksa yapışsam da olmaz 😁😁😁
ama sen sabit beklersen o kader gelmez cabalaycksn
guzligin beş para etmez bende ki aşkın olmazsa diririm diye türkü aklma geldi
aynen kesinlikle doğru demiş mecnun gözünden leyla olmak ister her bayan güzel olsn çirkin. olsn aslnda bütün mesele bu
Yalnızca tek nedeni gerçekçi olmaları çirkin erkek kalbinin kırılmasından ve ona acıyarak bakmasını istemediğinden ön yargısından güzel kızlardan uzak durur hatta kaçar ama ben hem çirkinim hem kendime aşırı güveniyorum elde etmek isteyince elde edemeyeceğim kız yoktur güzel çirkin fark etmez bu cok güzel kız bana fazla gelir gibisinden hiçbir düşüncem olmadı bütün kızlara ben hükmederim bir kız bana acı veremez felsefesini geliştirdim çocukluğumdan beri😂😂😂
özgüven patlaması
Hayır yaşam kalitesi diyelim cahil cesareti değil bilinçli olarak kendinden emin olmak diyelim...
Güzel kızın bizle işi olmaz düşüncesi var malesef...
güzel kızın kimle isi olur acaba?
aynen gnlde öyle oluyor
''Bu bize bakmaz'' kafası...
O telefonlarınızla, güneş gözlüklerinizle, topuklu ayakkabılarınızla ve o meşgul hallerinizle o kadar ulaşılmaz duruyorsunuz ki, ''ulan herhalde ferrarili lavuğun biri gelip alacak bunu şimdi'' diye düşünüyoruz..
haha ama o kız lavugun biri gerckden de ferraiyle gelse binmez egodan değil yanlış buldgnda
Ön yargılı ve de karamsar oldukları için niye olacak. Hindi gibi kasım kasım kasılmayı bir halt zannediyorlar... ve tabi ki kaybediyorlar.
ben kaçmıyorum. çok da önemli değil çünkü güzel olup olmamaları
çünkü 'bu bana bakmaz zaten kaşardır bu' kafası vardır. özgüvensizlik ve eziklikten başka bişey değil. ula daha konuşmamışın, ne biliyosun bakıp bakmayacağını! :D
bak kaç yorum da bunu gördüm çok ilginç Allah vergisi güzellik neden kasarlik damgası yapıştırılıyor her ne hikmetse evli adamlar güzel eşlerini bırakıp çirkin bayanlarla aldatiyor bu da ayrı bir konu
o da ayrı bir eziklik, tatmin olma çabası
aynen hep gözler dsar da oldgndan birdr
Güzel kızların hepsi kaşar
Bu sese hak vereceksiniz https://vocaroo.com/i/s0zZIrcdNCoz
sevgilisi olan erkeklere bakarsan, adam kendini kontrol etmek için senden uzaklaşır :D bekar olan erkek niye kaçar bilmiyorum ama..
bekardan bahsediyiruz tabiki
öyle oluyor çünkü güzel kızları genelde kibirli diger insanları aşagılayan tipler olarak bilinç altına yerleştirdiler ve güzel kızlardan korkar olduk...
kim yerleştirdi bilmiyorum ama çok yanlış bir düşünce kişilikle alakalı bence güzel olup mütevazı olan da var
yani bilmiyorum öyle algılanıyor ya çok fazla bakımlı oluyorlar ve buda bu fikri destekleyici oluyor... burda kimi gerçekten güzelim vs vs ama hiç cıkma teklifi dahi almadım diye soruyorlar çıtayı yükselttikleri için... normal bir erkek konuşmayı denemez bile... ABD de sosyal deneyleri izliyorum arada sırada 20 yaşında bir genç erkek kilolu ve direkt konusmayı deniyor bayanlarla ve bu bayanlar gerçekten çok nazikce kimisi reddediyor kimiside onunla bulusmayı arkadas olmayı kabul ediyor gerçekten nazik olabiliyorlar... bizlerde reddedilme korkusu ve aşağılanma korkusu var... ve gerçekten cok kötü bir şey... ön yargılar vs vs şeyler etken ben hayatımda yapmam dedigim şeyleri denedim... 2 kız'la konusmayı denedim aslında 1'iyle şansım vardı bence ama digeri direkt yüzüme dahi bakmaya tenezzül etmeden hayır cevabını verdi. ve konuşmayıda bilmiyoruz bence :D rahat bir konusmaya sahip degiliz ve buda yani yanlış
uzun yazdım kusra bakma. d @turkkizi24
yok ne kusuru keyifle okuyorum ben bütün yazılanları bak kızlar reddediyor ya erkekler bunu hep farklı degerlendiriyorlar belki kız çekingen ondan hayr dedi ya da ahlaki görüşlerden ya da ilk hemen kabul etti demedim diyo dur bir suru etken olablr ama erkek reddedilince hemen ne kadar egolu bir kız diyor bence iki tarafta birbirini çok yanlış anliyorlar
Kesin hayatında biri vardır diye düşünüp uzak duruyorlar tersler diye düşünürler bu bana bakmaz derler 😀 Aynısı durum erkekler içinde geçerli ama aslında en önemli şey mücadele etmek yA ne olursa olsun mücadele önemli
bak çok hakli dedin kesinlikle mücadele eden kazanır bence ama çoğu erkek aşırı on yargili bu yüzden yaklasmiyorlar
İşte maalesef o özgüvenle kaynaklı zaten kendine güveni olmayan biriyle de asla olma bence 😀Bir de ne istediğimiz önemli aşkta karakter de yani sadece dış güzellikle olmaz 😀
tabi ki de kızda belki dis güzellik den çok ahlaklı kişilikli bir insan ariyo.. bu arada kendine güveni olmayan biri vardı hayatımda çok zor gerckdn
Aynen çok zor olur kendine güvenmeyen biri bildiğin çocuk gibi avutursun onu 😀 En önemlisi hisler dir beklentilerdir bence şaşırtmaktır aşkta heyecandır ama bulabilirsen 😀
bulabilene ask olsnn haha
Mücadele etmek lazım ya aen nasıl biri istetsin ki istersen takıp etsene uzuyor konu sonra silersin
yok takip etmeyim cvplar içinde teskrler kısaca şöyle bahsedersek eğer bunca yıl güzel doğru bir insan olarak yasadigma inanmali ve değer vermeli.. karşımda ki de ahlaki değerlerde olmalı kalbimzn çarptığı surece hiçbirşey bizi yikmamali ve en önemlisi sadakatli olmalı bütün mesele bu ama yok güzel veya çirkin kızlar şöyledir böylede diye on yargılardan doğru adim da atamiyoruz atsak karşıdakine guvenemiyoruz ne düşündüğü belli değil hakimzda vs. vs
hic de kısa olmadı ama
Hayırlısı sen bilirsin senin de güvenin Yok kendine ki takıp edemiyorsun sonra da silersin yani özgüven sorunu Şen'de de var umarım hakkında hayırlısı olur gönlünce olur yemem korkma silerdin 😀
Bazı kızlar kaprisli olır
Olgunlaşmamış sindi bebek
Ve verici değilse kimse uğraşmaz
Evlenmekte istemez
Yani sallak ama güzel sadece et parçasıdır
on yargili bir düşünce akilli ve güzel ahlaklı o kdr çok kız tanıyorum ki
kendinide mi tanımaz bir insan?
o zaman ne yapmak gerekir? ömrünü heder etmemek için.. evet haklisin kendini goremez insan bazen belki doğru der yaptıklarına ama yanlış da ilerliyor olabilir
ıslama gore yasamaya çalışıyoruz ya yanlış kişileri buluyoruz ya da bize denk geliyor.. baksana güzel kızdan uzak durmaları kasar olurlarmış havalı egoist kendini beğenmiş vs. vs peki bu kız düzgün islama gore yasayan mütevazı olamaz mi neden yaklaşımlar bu yönde boyle deyince de inanmiyorlar bu devirde yok kuleleri deyip gecistriliyo
Eğer öyleyse düzgün hanım hanımcık
Bu sefer de allah seni korur da sen bilmezsin durumu tekabül ediyor
Keza bir erkek aklında gerçek sevgi ve evlilik yoksa takılmalık kız arar
Sen ne kadar güzel olursan ol
Vermeyecek bir kız isen düzgün bir kız isen a. m isteyen bir itne için vakit kaybısın demektir
Dürüstlük ve edep seni koruyordur
Aklında evlilik olan bir erkek ise aklına uygunsan zaten edebiyle tanışıp istemeye gelir
aynen öyledir belkide... inş. Allah sonunda yüzümuz guler
Ben kimseden kaçmam, sülük gibi de yapışmam. Her kadınla aynı rahatlıkta konuşurum. Ha bir Angela Merkel ise durumlar değişir tabii :)
yanı o kdri zor nadir :)
Çogu kaçar hanzonun teki ise kacmadigi için guzel kızı elde eder
kaçışı neden
Bu bize bakmaz, mekan kızı bosuna bakma bile klas konusmalar :D
on yargılara okudukça çok oluyorum bu ülkede güzel olmak suç bence
Yok be kizim ne suçu. Ama genel olarak bisey var guzel kizlarda oyle ego oluyorki cevremdekilerden bahsediyorum (izmir) cafeye gitsen birlikte egosuna da sandalye cekersin
ama genel öyle değil hem güzel hem aptal da çok ama güzel olup da yanlış bulduğu için bazı şeyleri reddeden de olablr ama günümüzde erkekler boyle kizlaen olabilecegine inanmiyo malsf boyle kızlarda yaniyo arada
Bu guzel kizlarin yarisindan cogu egoist ve ilk baktiklari fiziksel görünüş sen hala on yargi de :D
çoğu adam gbi adam arıyor emin ol
Nerde oturduğunu sorabilir miyim
aynen Aga bakıyorsun kız güzel ve havali hoşuna gitsede bu Kiz bana bakmaz diyosun
eee o kız yalniz kaliyo arkadaş onu napcaz o zaman :)
merak etme yalnız kalmiyo denyo nün biri illaki yanına gidiyo ben şahsi hareketimden bahsettim zaten öyle kizlarin yalnız kalma ihtimali benim intihar etme ihtimalimden daha dusuk
haha intihar etme ihtimal daha düştü emin ol çoğu tandgm kızlar yalnız kendimden de biliyorum. o ayrı ama göreceli bir kavram güzellik tabi ki sadece bu o. yargıyı gercktn hayatta çok yaşadım havaliym diye kesin konstm vardır diye diye yalnız kaldım :) bu bir dramdir :)
yok bacım sen mesela şu an belki yalnizsindir ama istesen 1 hafta bile sürmez erkek arkadaşı bulman
ya surmez tabiki çirkin kız içinde sürmez emin ol ama doğru dürüst ahlaklı birini istiyorsak? ama kuleleri de güzel kızları kotu düşünüyor çok karşı bu isler kaarsim ya
halin duman sen en iyisi s. et yalnız yaşa
aynen aman sadece bir soraym ne düşünüyorlar dedim hc iyi dusnmuyolarms :)
kendi ezikliği peki serseri neden güzel kıza asılır dersen o da cahil cesareti
Kendinizle, ya da dış görünüşünüzle o kadar ilgileniyorsunuz ki çıtanız yükseliyor.
çıta falan yok ortada sadece erkeklerin çoğunun on yargisindan ve öz güvensizliğinden yoksa çoğu güzel bayan yalniz mutsuz
mesela, o güzellige herkes erisebiliyor, ben neyleyim bunu?
tam tersi erisememekden yakiniyorlar havalide yok şöyledir yok böylede diye uzaklasyorlar
her erkegin düsünce sekli farklidir.
mesela ben güzelligini herkese sergileyen birini istemem. çogu isteyen erkeklerse sadece cinsel açidan düsündügü içindir, yani ciddi düsüncesi olacagini sanmam. yani sevgilim böyle olabilir ama esim asla mantigi
Taşıyamayacağını yetemeyeceğini düşünür. Tipik kompleks işte
ya da ozguvensizlik
kadınlarda aynı yakışıklı kendine güveni olan adama yaklaşamıorlar. her hallerinden belli ediyorlar etmemeye çalıştıkça daha da batıyorlar aslında
valla crkn kadınlar çok ozguvenli hepsinin kolunda yakskli adam
bence iki tarafında ozguvenszlgnden ya ozguvenli olan kazaniyo
olblr
kimine gore güzel bana gore ozguvensiz falan filan :)
dış cevreme gore öyle ama ben o kdr güzel bu kız deglm sadece çok bakmlym
gör bakalım :)
neden :)
haha yok amacm o değilde gördükde degsen birşey yok deyince merk ettim
asgsjkadjka
yoo Estağfurullah güldum sadece
yorumlar için çok teskr ederim ✋😊
yok ya gercktn ego ile ilgili değil başka başka sebeplerden yinede yorumlar için gercktn teskr ederim iyi gunler
Genelleme yapmasan diyorum.. kacanin vardir bir sebebi kendine gore
sana gore sebebi?
bir suru sebebi olabilir.. bir ozguven eksikligi olurmu acaba. bilemeyizki, kiz guzelse cocuk niye kaciyor.. derdi ne yani, ne ariyormus. gzel kiz istemiyormuymus yani.. sormak arastirmak lazim..
GUZELLIK LANETIR LANET buguzel bize bakmaz man tigi yapisti bize napalim :)
Bu nokta da devreye cirkin ler giriyo onune gelene salca olan tip ler o yuzden her guzelin kolunda bir cirkin var ;)
bu da mantkli aynen her güzele bir çirkin derler ya
:) mlsf biz cirkinler sans liyiz :)
Çünkü erkekler kızlara çabuk kanar güzel bir kız istese hemen elde eder bundan istemezler
EE o zmn güzel olmayan biriyle sevgili olduklarında neden gözleri hala güzel kizdadir bu erkekleri anlayamiyorjm
Koşa koşa giderim. Ama güzel olduğu kadar da karakterli ise.
o kdr yorum yazmalar düşünce farklılığı tebrik ederim
Anlamadım demek istediğini ama haklısın diyim
bu sorunun altında ki yorumlara bak geneli kadardır havalidir şöyledir boyledr diye düşünce paylaşmışlar sen karakterli olrda tazmssn farklı bir yorumdu teskrler demek istedm
Anladım kusura bakma özet gecrirdim:) saate gore ufaktan gidiyor kafa ama neticede beraber gecircegin zamani sadece bedeniyle gecirmezsin bir insanin
Güzel kızları eskiden Avrupa'da içinde cadı var diye yakarlarmış
haha benim bildiğim cadılar hep cirkin
Çirkinleri Rusya'da yakarmışlar bu yüzden kızların genleri bozulmuş Rusya'da çirkin kız kalmamış Avrupa'da güzel kız 😄😄
uzun sure sonra Türk kizlari keşfedilmiş ne çok çirkin ne çok guzellermis falan filan :)
Bizim kızlarımız ya çok güzel ya da çok çirkin ortada güzelliği olan yok 😀
var var orta olanlarda daha çok hatta
Hıı 😀😀
kendilerini yakıştıramıyolar demekki 😉o kim ben kîm gibi bakış açısı😊
Güzel olup da düzgün olan var mı acaba? Alagı kaşşar fahişer. Çirkinler tersliyo lan
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermis mantığı iste
kendilerine güvenmedikleri için özgüven eksikliğinden. bu kız bana bakmaz diye düşünürler.
Bu bana bakmaz gibi karamsar durumlara düştügümüz için olabilir
O zaman onlar bize yazsın
Sen yanlızsın o zaman
Hadi gel birlikte olalım 🙊
çünkü bu kız neden bana baksın diye düşünür en iyisi uzak durmak der
çünkü güzel kızlar öcüdur uzak durulmalıdır :)
tabi o normal ama sırf güzel veya çirkin diye çeşitli sebeplerden dolayı yarglmk yanks
Bu kız bana bakmaz denen lanet olası cümledir hepimizi bitiren.
haha bence ülke olarak Yalnızlar daha cok
insan bir kendine bakıyo bir de karşısındakine sonrada doğru olanın uzaklaşmak olduğuna karar veriyo
Güzel kızların kendi gibi eş değerde bir erkek istemesi yüzünden. :D
:D cirkinlerden atar yiyoruz sonra da güzeller bize bakmaz diye düşünüyoruz
hep ön yargi
Çok erkek arkadaşı olmuştur. Bana zaten bakmaz. Vs...
hic erkek arkdsi olmadysa ya eşini bekliyorsa ya da bir iki çıktığı olup düzeyli yaşadıysa ilişkisini bu damga ne diye acaba?
30 yaşındayım. Çok muhafazakar bayanda gördüm. Güzel ve yalnız bir tane bayana rastlamadım. Bir şekilde görüştüğü bir erkek arkadaşı oluyor. Olmasa dahi ikili diyaloğa giremiyorsun bile. Bana pek inandırıcı gelmiyor. Bu dediğiniz çirkin insanlar geçerli. Keza ben bu yaşıma kadar hiç duygusal bir birliktelik yaşamadım. Yaşasaydım bu kişi eşim olurdu zaten.
cevrem güzel ve yalniz bayanlarla dolu ayrıca konuştuğu bile olsa kendinden odun vermeyen ahlaki bir kenara atmayan rahat yasayaman arkdslarmla dolu cevrem keza bende öyle ama bu guzeldir konuştuğu vardır yok baya olmuştur damgasi hoşuma gitmiyor ki bu kelimeyi teyzeler de söylüyor çok ysnls bir on yargi
COk kisi pesinde vardir bakmaz, guzlse kasar olabilir, guzelse yuz vermez vs gibi nedenlerden
ya her güzel neden kaşar olsun ki? ayrıca bir şansını denemek varken nerden kaçış emin ol güzel kızların çoğu yalniz
bir ışık ver ümit ver ama bokunu cikarma. Yakin ol cesaret alirsa bu is olur. Yoksa cok beklersn
sanrm ümit verememekten bu ylnzlik?
Selamlasmakla baslayabilirsn
kasar gözüyle bakmayack bir insan bulrsk zaten slmlasrz
kesin sevgilisi vardır. d
belkide yoktur doğru insani bekliyodr ciddi bir ilski ariyodr bu yüzden yoktur olamaz mi bu on yargı niye
haha cevremde o kdr çok arkdsm var ki biride ben biz kendimizi güzel görüyoruz ysniliyoruz o zmn başka açıklaması olamaz :)
bence uzak durma karsimm git arastr cidden güzel. kızlar daha çok yalnız kaliyo bu on yargılar yuzunden
kız yakınsa niye kaçayımki
Bu bana bakmaz derler
Naz çekmeyi fazla sevmiyoruz.
diğerlerinin hic nazı yok zaten
Vardır elbet ama elinden kaçırmamak için susmayı tercih ediyorlar.
Kimmiş o kendini bilmezler? :)
çoğu erkek
Yok yok. Kedi dir o.
Nedenini anlamiş degilim
yorumları oku ben şok aşırı on yargı var erkeklerde
Bu kız bana fazla diye düşünüyorlar
Güzel degilde zekilerden kaçılır genelde.
neden zeki kadın kotu mu?
Güzellik tek başına yeterli değil.
bence de keşke bu kız güzel kesin şöyledir böylede yerine diğer yönlerine de baklsa
Tanımadan nasıl baksın erkekler :)
Çünkü ulan bu bize bakmaz diyordur.
sosyolok musunuz? :)
okuyamamış hayali sosyolok olmayı isteyen bir bakkal emekçi kardesim ✋
az önce bakkaldin simdi hayale mi düşürdün :)
bu bana bakmaz gözüyle bakarlar
kime bakacak bu kızlar ozmn
benim gibi yakışıklı erkeklere 😂😂
Ben kaçmam hem neden kaçınılsınki?
Korkarlar
O resim ne alaka? Sesli güldüm.
ben eklemedim o nasıl oldu bende anlamadım :)
Egoist oluyor öyleleri
önyargı o kdr cokmus ki iyi ki bu soruyu sormusum neden egoist olsn belkode çok mutevazi
Sanmıyorum, ya egoist oluyor ya da özgüvensiz gibi davranıyorlar ki, herkes bunları övsün sürekli güzelsin desin
özgüven sorunu oluyor zaman zaman ama emin ol bunu ovulelim diye değil bambaşka sebbelerden çıkiyo bu tavırlar ama her güzel egoist ozgivensz yok kasar demis çoğu öyle degil
Kimseye gözümle görmeden iftira atmam ama gördüklerim egoist ve kendini övdürmek isteyenler.
yanında ezileceğini düşünebilir
o zmn erkek de ozguven eksiği var
bunda ahlak yoktur diye karakteri bozuktur diye
ne kadar hatalı bir düşünce Allah vergisi güzellik hem güzel hem namuslu karakterli olmaz mi bu kiz
olabilir ama ön yargı işte naparsın sonuçta düşünmek için fazla vaktin yok zaten umursamıyorsun da fazla
dehşete düştüm bütün yorumları okudukça baya baya on yargı varmış güzel olmak suç gibi birsey
gibi gibi doğrudur
güzel olan bütün kızlar ahlaksız oldu döğerleri ahlaklı vay arkds
öyle bişey yok :D
yani bana göre yok ben bütün kadınları aynı görüyom
kaçmazlar yanlışın var
altta ki yorumlara bakacak olarak çoğu kaciyoms bende çok önyargı var
Güzel kız uyuz kız misali😄
iyi ki bu soruyu sordum 24 yasndaym ve çoğu on yargıyı bursa duyuyorum ya hem güzel hem akilli sohbeti iyi namuslu olamaz mi
cevrene iyi bak bundan sonra güzel kız varsa emin ol butun on yargılar çok yanlış
Genelde çirkinlerden kaçarlar.
Bu kız bana bakmaz psikolojisi
Kız adım atsin
kıza adim atmak yanlış geliyorsa
İlgi çeksin
sen şimdi güzel kız oluyosun aushadfhjklş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar