Ailesinin yanına başka şehire gitmişti biliyorum da… iletişimimiz normal bir sıkıntı yok
2 ay
Ailesinin yanına başka şehire gitmişti biliyorum da… iletişimimiz normal bir sıkıntı yok
Cevap
8Cevap
En doğrusunu yapıyon bak böylece merak ediyorsun neden böyle yapıyor diye soruyorsun ondan vazgeçemezsin adam işi biliyor
Yoo sadece tam bir oe olduğunu düşünüyorum. Konu çok başka bi şeymiş söylemeyip merakta bırakmayı seçmiş.
ya da başka sevgılısının yanındamı yâda nişanladılar mı akrabasıyla falan
Benim kafada kurarken ki abartış😂 Gerçi ilk söylediğin mantıklı geldi
Deccal diye anlattığı eski sevgilisi orada evet😂Hatta 4-5 gün önce itiraf etti. Kız haftada 2-3 kez farklı hesaplardan yazıyormuş. Hatta ben niye memlekete gitmiyorum sanıyosun demişti. Dünde memlekete gitti annem rahatsızmış bi gidiyim aklım kalmasın diyip. Bugün sorunca da daha iyi çok şükür dedi.
Ama kız bunu 1,5 sene önce askerdeyken en yakın arkadaşıyla aldatmış. Nefret kusuyodu baya. Olabilir mi yine
Misafirler yeni gitti diyor bide az önce. 4e kadar oturan hala amca mı varmış 😂
Yalan huyu zaten varda : ) Naptı acaba ya
En son 22:00da yazmış sonra 00:51. Bir sonraki mesajı da 03:30
Misafir vardı diye ilgilenemedim özür dilerim, bizimkiler oturur bu saate kadar ne oldu ki, neden olmasın yabancılarmı Allah için, Çay kahve Sohbet muhabbet ne olucak başka” açıklamalar bunlar 😀😀😀
Bilmem bende bi şey yazmadım. Oda gün içinde atıyodu resim şurdayım burdayım diye akşam atmadı. Sorunca da haklısın
Darlamayacaksın... Bir rahat bırakacaksın senden başka da bir hayatı olduğunu kabulleneceksin...
Bana ters geç yazandan aslında önemsemediğini düşünürüm.
Şuuuutlarım ya yazacak ya da yazacak 💅🏿
Diyosunn, o kadar mı yanlış sence yaptığı
Eli kanda olup yazan insanlar var iyi düşün
Uygun değil demekki
5 saattir mi
Ne yapacaksın yazmasını bekleyeceksin
Bunu bende arkadaşıma yapiyorum
Daha da s*klemezdim onu, anında delete❌❌❌
Diyosunn, o kadar mı yanlış sence yaptığı
İhmalkarlık dizboyu, her seferinde onu 2 saat beklemek zorunda mıyım ak?
Ayrıl tabikide
kaç yaşındasınn
Sal onu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilin şu an ailesinin yanında olduğu için düzeni biraz şaşmış olabilir, telefon eline az geçiyordur, ortamı farklıdır, o yüzden süreler uzamış gibi duruyor 💬📵 Bence hemen kafanda büyütme, önce sakin kal. İçine sinmiyorsa da tatlı bir dille “mesajlara geç dönünce kendimi biraz önemsiz hissediyorum” diyebilirsin 💗 Sen konuşsan ne söylemek isterdin ona?