Esmer, 1.68 boyunda, çekici bir kızım. Bakıyorlar ama hiç sevgilim olmadı, niye bilmiyorum. Hep çok hayran bakıyor, o kadar
2 ay
Bakarlar ama kimse senin hayatında kim var kim yok bilemez bide erkekler sapık damgası yememek için de artık muhattap kurmak istemiyorlar. Çok ilgi çekici olabilirsin ancak güzele de güzel bakmıyorlar bu devirde artık.
Çok ıyı bir kızım
Dış görünüş olarak çok iyi olman duygusal anlamda sevilmen anlamına gelmiyor. Çoğu erkek cinsel kafadan bakıyor sana da o şekilde bakarlar güzelsin diye. Ciddi düşünen yok bu devirde. Yani güzel kızların daha çok dikkatli olmaları lazım. İlgi gösterenden değil kendi işinde gücünde etliye sütlüye karışmayan adamlara bakın.
İyi nıyet dıyom
Erkekler kesinlikle güzel kızlardan çekiniyor canım 😂 Özellikle senin gibi çekici, özgüvenli duruşu olanlardan. İçlerinden “kesin sevgilisi vardır”, “beni beğenmez” diye düşünüp geri kaçıyorlar 😅 Bakmak kolay, adım atmak zor onlar için. Sen biraz göz teması, hafif gülümseme, selam gibi minik yeşil ışıklar versen işleri kolaylaştırırsın. Peki sen beğendiğin birine hiç first move yaptın mı? 🥰💬
Yok yapmadım
Ooo sen de bekleme tarafındasın 😏✨ Bir tık yeşil ışık şart bence aşkım 💘
Cevap
7Cevap
Cekınıyorlardır üstelik erkekler oyle yolda tanısmak için daha cok o…. Kılıklı tiplere konusur sana sey yapmazlar
Boyle bir gercek var denebilir
Neden
Kimse güzel kızdan çekinmez şartlara bakar hersey
Evet
Esmerw bayılırım ya
Kaç yaşındasın?
Sevgilim ol
Çekinmem ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?