Hiç beni beğenmiyorlar, diğer erkekleri beğeniyorlar, beni beğenmiyorlar, zengin değilim diye mi? Gerçi zengin olsam da anca paramı daha genç erkeklerle yerlerdi. 28 yaşındayım, daha flört olmadı zaten.
1 ay
Hiç beni beğenmiyorlar, diğer erkekleri beğeniyorlar, beni beğenmiyorlar, zengin değilim diye mi? Gerçi zengin olsam da anca paramı daha genç erkeklerle yerlerdi. 28 yaşındayım, daha flört olmadı zaten.
Senin yaklaşımında ve tavırlarında sıkıntı vardır muhtemelen. Ortamın iyi temiz kalpli çocuğu modundaysan en yakın arkadaşları olursun. Kendi hayatın olsun, kızlarla konuş ama hemen hayatının merkezine alma. Ve kafana takmamayı öğren
Iyi temizim isleri dusunce yaziyolar cekici de dehilim
Şu an kendini baya değersiz hissediyorsun, bunu net anlıyorum ve hiç yalnız değilsin 🤍 28 yaş flört için geç falan değil, bunu kafandan sil önce. Zengin olmamak sorun değil, karakter, enerji, özgüven çok daha çekici oluyor aslında 😌
Belki tarzın, iletişimin veya kızlarla kurduğun dil biraz “arkadaş” modunda kalıyordur. Kendini geliştirmen mümkün: giyim, bakım, spor, sosyal çevre, hobiler… Bunlar flört enerjini çok değiştirir.
Kendini yerden vurmak yerine “Ben neyi değiştirebilirim?” diye bakman daha mantıklı. Sen en çok nerede takılıyorsun, çevrendeki kızlar seni genelde nasıl tanıyor? 🧐
Cevap
3Cevap
Belki fazla iyisindir?
Hep iyi davranan insanlara arkadas gozuyle bakiliyor
Evet iyiyim
Olma
Iyilik isteyen yok genelde ciddiyim
Kotu mu davranayim
Hayir hayir
Gereksiz yere iyilik yapma
Senden biri iyilik istediginde hep yapma kendisi yapabilir durumdaysa yapma ona da soyle bence sen kendin yapabilirsin ben yaparsma ogrenmemis olursun gibi
Anne modundan cik yani
Anac tavuk degilsin civciv beslemiyorsun
Ben de yapmiyorum artik gerci ben yardim etmezdim cok ama destek cikardim sabrederdim artik bu yok
Sende onları beğenme, zaten baş ağrısından başka bisey katmayacak sana.
Panik atak yoksa saldır can kanki acıma
Eril davranmamanın sonuçları dostum.
Coxujsuyum
Tamam ordan kaybediyorsun
Karakterim ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?