Ben birini seviyorsam sesini duymak için mutlaka gün içinde ararım. Ya sizin sevgi diliniz nedir?
Bazen seni seviyorum demeden de seni seviyorum denebilir.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben birini seviyorsam sesini duymak için mutlaka gün içinde ararım. Ya sizin sevgi diliniz nedir?
Bazen seni seviyorum demeden de seni seviyorum denebilir.

Benim sevgi dilim daha çok ilgiyi hissettirmek. Yani kuru sözden çok, davranışla belli edilen sevgi bana daha gerçek geliyor. Hâl hatır sormak, yanında olmak, küçük şeyleri unutmamak, bir bakışla bile bunu hissettirmek daha kıymetli. Sevgi biraz emek işi bence.
Kusuruna rağmen sevmek
O kisinin yaninda cok konusurum mutlu olurum enerjik olurum
Dokunur sarılırım ama bazi insanlara gore degisir tabiki
Vakit gecirmek isterim
Tavsiye isterim tavsiye veririm
Hediye eskiden alırdım ama simdi almıyorum
Imkan varsa kahve yaparım
Ayrıntılar. O kadar dikkat ederim ki hayatındaki ayrıntılara. Mesela ben hediye filan alıyorsam aa nerden anladın nasıl aklına geldi der insanlar genelde. Söylemelerine gerek kalmadan onlara dikkat ederek fark etmek hoşuma gidiyor🥰
Sesini duymak istemen çok tanıdık geldi, aşık kişinin imza hareketi bu bence 😍 Benim sevgi dilim en çok kaliteli zaman ve fiziksel temas galiba. Uzun yürüyüşler, sarılmalar, saç karıştırmalar… Telefonu kenara bırakıp gerçekten sohbet etmek aşırı hoşuma gidiyor 💕 Sen ilişkide en çok neyi görünce “tamam bu kişi beni gerçekten seviyor” diyorsun? 🥰
Cevap
24Cevap
En küçük detayları hatırlamak
Benim sevgi dilim ona karşı her zaman zaman ayırmak merhametli olmak kusurlarını yanlışlarını görmezden gelmek canımı her yaktıgında ona karsı susup aynı şefkati tekrar göstermeyi tahammül etmeyi elimde ne varsa önüne sermeyi denemektir Tabii sevgi göremedigim bir gönülden giderkende bütün bunları ve gölgemide alıp en sessiz olusumun dilinide göstermektir
İltifat, birtakım hizmet davranışları, kendimi küçültmek suretiyle karşı tarafı yüceltmek, sınırlarımı ihlal etmesine ses çıkarmamak.. Expanding brain meme gibi oldu
Bunları sakın yapma.
Ehe yapçam 🧒🏼
Sürekli onu düşünmek o üzüldüğün de kalbimin sızlamasi tatlı sözler sarılmak öpmek ben seversem bir kızı canımdan çok severim saçının 1 teline Kurban olurum
Ummadığı anda sürprizler ile karşısına çıkarım. Küçük ama onun için değerli olan şeyleri unutmam. Biraz gıcıklık yaparım. Gıcıklık da sevgiye dahildir.
Whatsapp'ta Seni seviyorum diye yazınca beyaz kalp koyuyordu bende mavi kalp koyuyordum lan bak aklıma geldi Allah belasını versin :D
iltifata saçma sapan ilgi ve romatikliğe gerek yok gözleri yeter
Memesine dokunurum. O da benim meme.. benim ki daha büyük 😃
Ararım sorarım bulusurum yüzünü görürüm elini tutarım saçını okşar öperim
Bol bol konuşma, bol yürüme, bol ilgi , bol bol ısırma
Benim sevgi dilim detayları hatırlamak. Sevince çok ince detayları bile hatırlayabilirim.
Mesafedir. Ben sevgisini belli edemeyen bir insanım
Bende ararım sorarım giderim bende böyleyim ama istenmediğim yerde de kalmıyorum
Birlikte geçirdiğimiz her anı güzel geçirmeye odaklanirim
Öpmek. Bunalabilir öpmemden belki ama ben genelde opecem
Sevgi dilim onun iç dünyasını çözmek ruhunun derinliklerine inebilmek galiba
bende ararım gerekirse giderimde görmek için vakit geçirmek için imkanlarım neyse onu yaparım
Tatlı ve güzel bulduğum her şeye “yerim seni” diyorum.
Beni bir duygusallık tutuyor öyle böyle değil şiirler yazıyorum adına
Sevdıgı yemekleri yapmak
Isırıp öpmek 😃
Çocuksu ve ilgi delisi manyağı oluyorum kdjs
Hiç beceremedim sevmeyi de terketmeyi de
Benim sevgi dilim öpmek, sarılmak, ısırmak
Onu görmek ve gülümsemek 😊
Samimiyet ve dürüstlük.
Selamın aleyküm haci derim
Överim. Hunharca pohpohlarım.
Sevginin ne olduğunu bilmiyorum
İzin veriyorum göster 😃